Tweetal nieuwe aanwinsten voor VTM

De zomer is in aantocht, tijd voor een tweetal nieuwe gezichten binnen het VTM team. Dominique Hees is per 25 mei gestart op de Business Servicedesk en Mike Boonman is per 1 juni gestart als Accountmanager.


Dominique Hees - Business ServiceDesk MedewerkerDominique Hees - Business Service Desk Medewerker

Dominique werkte na haar opleiding Manager Hotel en Horeca als Front Office Manager in de hotelbranche, maar was na een aantal jaar op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze heeft ze gevonden bij VTM.

“Ik heb nu weinig ervaring op het gebied van IT en Telecom, maar ik wil veel leren middels mijn VTM Traineeship.”

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
“De eerste keer dat ik binnenkwam bij VTM voelde het al meteen fijn en vertrouwd. Iedereen is geïnteresseerd en erg behulpzaam. Daardoor voelde ik mij snel op mijn gemak.”

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Mijn doel is om veel te leren hier. Ik heb nu nog weinig ervaring met dit werk, maar ik wil zo snel mogelijk leren en werkzaamheden oppakken. Ik vind het contact met klanten erg leuk en vind het fijn om klanten te helpen.”

Hoe zie jij de markt voor IT, Telecom en ERP?
“Ik vind het een interessante sector om in te gaan werken. Het is een markt die constant in ontwikkeling is met steeds nieuwe toepassingen en technologieën.”

 

Mike Boonman - AccountmanagerMike Boonman - Accountmanager

Mike Boonman heeft hiervoor 3 jaar gewerkt bij Global-e ICT Solutions als accountmanager. In die functie heeft Mike al ervaring opgedaan op het gebied van IT. Die ervaring zal hem goed van pas komen in zijn nieuwe functie bij VTM.

“IT en Telecom raken steeds meer geïntegreerd en VTM biedt een breed pakket aan product en diensten. Ik was op zoek naar meer uitdaging en zodoende kwam VTM op mijn pad.”

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
“Bij binnenkomst vond ik VTM gelijk een organisatie dat zich richt op het opbouwen van een goede klantrelatie, met een sterke focus op kennis en innovatie. Alles binnen VTM is hierop gericht en VTM biedt hiervoor een uitgebreide portfolio aan producten en diensten.”

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Ik vind het opbouwen van een goede relatie met de klant erg belangrijk. Op deze manier hoop ik bij te dragen aan het optimaliseren van de Telecom-omgeving, IT-omgeving en bedrijfsprocessen van klanten door ze hierin te adviseren.”

“Intern werk ik graag met collega’s samen om zo klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Ik denk graag mee hoe processen en dienstverlening verder geoptimaliseerd kunnen worden. Tevens vind ik gezelligheid op de werkvloer ook erg belangrijk.”

Hoe zie jij de markt voor IT, Telecom en ERP?
“De markt wordt steeds meer gedomineerd door een aantal grote partijen. Het is een markt waarin ontwikkelingen en innovaties elkaar in rap tempo opvolgen. Systemen en software raken steeds meer met elkaar geïntegreerd. IT zal een steeds grotere rol gaan spelen in onze samenleving. Hierdoor is het essentieel dat de IT-omgeving bij organisaties efficiënt is ingericht en goed is beveiligd.”

 

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

 
Deel dit artikel via:
 

Bekijk wat werken bij VTM inhoudt

Volgende

VTM Professionals in ICT Telecom IoT en Cybersecurity 190
VTM bedrijfsfilm