Timo van den Broek junior accountmanager bij VTM

Per 1 juli is Timo van den Broek gestart als Sales Trainee binnen het sales team van VTM. Eerder heeft Timo stage gelopen bij VTM. Dat is van beide kanten zo goed bevallen dat Timo per 1 juli officieel deel uitmaakt van ons VTM team.

“Ik kwam hier binnen als stagiair junior accountmanager, en vanaf minuut 1 voelde het gelijk goed. Iedereen wilde mij direct helpen. En niet zoals je vaker ziet bij stagiairs dat je voor de leeuwen wordt gegooid,” aldus Timo over zijn eerste periode bij VTM.

“Na het voltooien van mijn stage periode en het behalen van mijn MBO 4 diploma, kreeg ik direct een contract aangeboden. Nu kan ik met trots zeggen dat ik als trainee in dienst ga bij VTM.”

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Mijn doel binnen VTM is om mijn traineeship succesvol af te ronden en nog meer te leren als tijdens mijn stage. Wat mij motiveert is dat ICT en Telecom steeds noodzakelijker wordt binnen elk bedrijf. Afgelopen periode, met al het thuiswerken vanwege coronamaatregelen, heeft dat eens te meer duidelijk gemaakt. De klant wilt zo efficiënt en flexibel mogelijk werken. Daar wil ik de klant graag bij helpen.”

VTM traineeship

Een traineeship binnen VTM biedt de ruimte om jezelf te ontwikkelen, om jezelf elke dag te verbeteren én om te werken in een snelgroeiend, ambitieus bedrijf. Dát kenmerkt een traineeship bij de VTM Groep.

Timo start per 1 juli met een intensief traineeship voor junior accountmanager. VTM is SBB Erkend Leerbedrijf wat het des te leuker maakt dat Timo na zijn stage nu doorgroeit naar het traineeship.

“Iedereen binnen VTM enorm bedankt. We gaan er een mooie tijd van maken!”


Timo van den Broek junior accountmanager bij VTM

Links op de foto Timo van den Broek, junior accountmanager VTM,
rechts Albert van Toor, directeur Marketing Sales VTM Groep


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

Volgende

VTM Professionals in ICT Telecom IoT en Cybersecurity 190
VTM bedrijfsfilm