Tariefindexatie 1 september 2022

Het portfolio van VTM is onderhevig aan verandering. Nieuwe technologie en gewijzigde wet- en regelgeving zorgen voor dynamische en voortdurende ontwikkelingen waar wij continue op inspelen.

Prijscorrectie 2,7%

Net als onze dienstverlening volgen ook onze tarieven marktontwikkelingen. Vanwege gestegen kostprijzen passen we onze tarieven hierop aan. Hiervoor gebruiken wij het inflatiepercentage dat het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vaststelt. Dat noemen we inflatiecorrectie. Per 01-09-2022 voeren wij een correctie door van 2,7% op verschillende productgroepen, op deze pagina treft u een overzicht aan van deze diensten.

We doen dit zodat we iedere klant de service en kwaliteit kunnen blijven bieden waar VTM voor staat. Het effect is zoveel mogelijk beperkt, maar toch willen we u hierover tijdig en uiteraard volledig informeren.

Producten en diensten

Hieronder vindt u een volledig overzicht van producten en diensten waarop de correctie van 2,7% van toepassing is.

Artikelgroep
Adoptie
Back-up Synology
Cisco Meraki
Managed ERP
Ombouw Telfort
Service Level Agreements
Service Level Agreements - Firewall
Service Level Agreements - IT
Service Level Agreements - KPN ÉÉN
Service Level Agreements - Routers
Service Level Agreements - Switch
Service Level Agreements - Wifi
VTM Cloud Services
VTM Connectivity
VTM Connectivity V2
VTM Grip
VTM Mobiel
VTM Security
VTM VoIP (HIP)
M2M Corporate | Tele2
M2M Corporate | KPN
M2M Internet-VPN

De SatCom diensten van VTM worden vanwege een eerdere prijsverhoging niet geindexeerd. Microsoft licenties worden vanwege een eerdere verhoging aan de zijde van Microsoft ook niet geindexeerd.

Aanpassing prijzen en tarieven

VTM is gerechtigd om de geldende tarieven aan te passen. Wij zijn verplicht om onze klant hierover schriftelijk, met inachtneming van een termijn van tenminste drie maanden, te informeren.

Disclaimer

Aan de informatie uit dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend. Alle vermelde tarieven en percentages zijn onder voorbehoud van typefouten, marktontwikkelingen en wijzigingen van relevante wetgeving.

Contact

Heeft u vragen over dit bericht? Neem dan contact met ons op via servicedesk@vtmgroep.nl of bel 0174 527 320.