Suradj Bajaj nieuwe Netwerk- en Systeembeheerder team ICT-operations

Per 1 februari is Suradj Bajaj gestart bij VTM Groep als Netwerk – en Systeembeheerder. Gezien de toename van het aantal ICT opdrachten en uitbreiding van onze ICT portefeuille wederom een mooie stap voorwaarts binnen de ambitie van VTM.

Binnen team ICT operations gaat Suradj zich bezig houden met onder andere het beheren van netwerkomgevingen, oplossen van incidenten, testen en implementeren van nieuwe en bestaande netwerken en meewerken aan nieuwe oplossingen.

Suradj heeft 10 jaar ervaring op het gebied van ICT. Hiervoor als IT engineer bij Axoft, met focus op migraties en oplossingen van omgevingen van en bij klanten, en daarvoor heeft Suradj als Adviseur IT en Informatiemanagement bij Certenz bv zijn kennis en expertise ontwikkeld op verschillende vakgebieden binnen IT.

Team

Suradj is woonachtig in Rotterdam en omschrijft zichzelf als klantgerichte, zelfstandige en ambitieuze persoon. Iemand die altijd op zoek is en blijft naar de juiste oplossing en innovatieve ontwikkelingen van IT.

“Mijn eerste indruk van VTM is erg fijn. Wat mij vooral opvalt is dat iederen hier werkt als een team. Zo kom je verder. Ik ga alle zeilen bijzetten om een aanwinst te zijn voor dit team,” aldus de eerste indruk van Suradj.

Kwaliteit staat bij Suradj hoog in het vaandel. “Met plezier ga ik helpen deze organisatie verder te laten groeien en nog mooiere dingen te maken. Want dat gaat gebeuren, dat weet ik zeker.”

“Mijn motto is dan ook:”
’Karakter zonder kennis heeft vaker succes dan kennis zonder karakter’


Suradj Bajaj - Netwerk- en Systeembeheerder team VTM ICT-operations

Links op de foto Joeri Schnetz, operationeel directeur VTM Groep, rechts Suradj Bajaj, Netwerk– en Systeembeheerder VTM Groep


Bezoekers van deze pagina bekeken ook: