Stage bij VTM; ontwikkelen, leren en jezelf verbeteren

Per 1 februari zijn Jamiro Kolf en Marouane Agzannay gestart als stagiaires binnen ons IT-team. VTM verwelkomt altijd graag stagiaires, in verschillende disciplines, om ze werkervaring op te laten doen.

Stagiaires krijgen bij VTM de kans om zichzelf verder te ontwikkelen, te leren en om zichzelf te verbeteren in een snelgroeiend bedrijf. VTM is in dat kader ook Erkend leerbedrijf bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

VTM is ook trots op het feit dat verschillende collega’s met inmiddels een vast dienstverband, hier zijn begonnen met een stage. Dat kenmerkt een stage bij VTM.


Marouane Agzannay - IT Stagiair

Marouane studeert op dit moment ICT-beheerder aan het Techniek College Rotterdam. Het is voor Marouane de tweede keer dat hij bij VTM stage loopt. “Ik vond mijn vorige stageperiode leuk en erg leerzaam bij VTM. Ik heb in die periode veel geleerd op het gebied van IT. Dat heeft voor mij de doorslag gegeven om hier nogmaals stage te lopen.”

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Ik wil nog meer leren op het gebied van IT. Daarnaast vind ik ook telecom, voornamelijk VoIP interessant. Hier wil ik mij komende periode meer in verdiepen, want ik wil graag weten hoe dat in elkaar steekt.”

Wat wil je na jouw stage gaan doen?
“Ik wil eerst mijn MBO-diploma halen. Daarna wil ik een HBO-opleiding doen. Na mijn HBO-opleiding wil ik een traineeship doen, het liefst ook weer bij VTM en dan het liefst op het gebied van IT of Telecom.”


Jamiro Kolf - IT Stagiair

Jamiro studeert ICT en Mediabeheer aan het Davinci College en wil graag meer leren op het gebied van IT en werkplekbeheer. “Gelijk toen ik binnenkwam, viel de professionaliteit en klantgerichtheid mij op. VTM wil de klant echt graag verder helpen en denkt mee in oplossingen. Dat trok mij gelijk aan, want ik wil mijzelf hierin nog verder ontwikkelen om uiteindelijk een goede IT-professional te worden.”

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM
“Ik wil veel leren op het gebied van IT. Wat ik erg interessant vind, is het gebruik van het beheerportaal Sharepoint. Daarnaast wil ik mij ook meer verdiepen in het Mobile Device Management en de Moderne Werkplek. Je ziet nu met al dat thuiswerken, dat dit een hot-topic is voor veel bedrijven.”

Wat wil je na jouw stage gaan doen?
“Mijn MBO-diploma staat nu bovenaan mijn lijstje. Daarna zou ik heel graag doorstromen naar een IT-traineeship bij VTM. Ik ben heel leergierig en bij VTM krijg ik de kans om veel te leren.”


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

Volgende

Marco Vermoen Technisch Projectleider VTM Groep LI
Marco Vermoen gestart als Technisch Projectleider