Remco Mouthaan Projectmanager ICT en Telecom

Per 11 juni 2018 is Remco Mouthaan (47) gestart bij de VTM Groep als Projectmanager. Remco gaat zich bezig houden met ICT en Telecom trajecten bij onze klanten. De aanstelling van Remco is een mooie stap voorwaarts binnen de ambities van de VTM Groep.

Remco heeft 25 jaar ervaring op het gebied van ICT en Telecom. Als Novell systeembeheerder, Microsoft systeem beheerder en in uiteenlopende project- en teamleidersrollen. Naast projectbegeleiding coördineert Remco tevens de planning van ons NOC-team van ICT en Telecom specialisten en is Remco mede verantwoordelijk voor verdere professionalisering van de ICT dienstverlening.

Remco Mouthaan - Projectmanager ICT en TelecomGezonde groei

Remco Mouthaan: “Naast projectleiding ga ik mij bezighouden met alles wat de service ten aanzien van onze klanten zal vergroten. VTM groeit enorm op het gebied van ICT. Deze klanten zullen we met dezelfde service en expertise blijven bedienen, zoals klanten dat op telecom gebied al van VTM gewend zijn.”

“De eerste weken bij VTM viel mij direct het enthousiasme en de behulpzaamheid van de collega’s op. Wat mij betreft de juiste instelling om een gezonde groei te maken.”

Onder één dak

De komst van Remco past goed bij de ambitie van de VTM Groep om hoogwaardig business partner te zijn voor onze klanten op het gebied van ICT én Telecom. Alle disciplines onder één dak, met de juiste expertise en met een hoog serviceniveau.

“We zien dat Telecom en ICT steeds meer naar elkaar toegroeien. Dit biedt voor organisaties kansen om deze disciplines onder te brengen bij één leverancier. Omdat het bedrijfskritische diensten betreft is het wel van belang om dit onder te brengen bij een betrouwbare leverancier. Ik zie in alles dat VTM dit is en heb er veel zin in om hierin mijn rol te pakken. Mijn motto daarbij; werk als een T E A M (Together Everyone Achieves More).”


Bezoekers van deze pagina bekeken ook: