Pepijn Zuidgeest nieuwe IT Engineer VTM

Per 1 oktober is Pepijn Zuidgeest gestart bij VTM als IT Engineer. Wederom een zeer welkome aanvulling voor heel VTM en specifiek voor ons team ICT operations.

Pepijn heeft meerdere jaren ervaring in de ICT markt, voornamelijk als systeembeheerder en serverbeheer voor MKB klanten, van 1 tot ca 50 werkplekken. Pepijn heeft de afgelopen jaren veel servers geïnstalleerd en/of gemigreerd naar cloud oplossingen. In zijn jaren in het ICT werkveld heeft Pepijn ervaring en kennis opgedaan van vele verschillende systemen, producten en diensten.

Team ICT operations

Binnen team ICT operations gaat Pepijn zich bezig houden met systeembeheer en -inrichting bij onze klanten, oplossen van incidenten en testen en implementeren van nieuwe oplossingen.

Pepijn omschrijft zichzelf als iemand die graag meedenkt met de klant en de eindgebruiker. “Mijn hart ligt bij systeembeheer. En dan om precies te zijn bij het leveren en beheren van stabiele oplossingen waar gebruikers prettig gebruik van kunnen maken. Plus ik denk graag mee met de klant ter verbetering van efficiëntie in de werkwijze. Zaken die perfect passen bij de werkwijze van VTM,” aldus Pepijn.

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
“Betrokken, geïnteresseerd, rust en controle. Een bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling en teamverband hoog in het vaandel staan.”

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Kwaliteit, continuïteit, klanttevredenheid.”

Hoe zie jij de markt voor ICT en telecom?
“Al jaren en nog steeds vol in ontwikkeling; dynamisch en ondernemend. Een markt waarin je niet stil kan staan; stilstand is achteruitgang. Een markt van investeren, slim, efficiënt, en altijd en overal kunnen werken, waardoor je met de juiste oplossingen meer uit je werkdag kunt halen.”

De ICT portefeuille van VTM is de afgelopen jaren flink doorgegroeid. Met de komst van Pepijn maken we weer een mooie stap binnen dit vakgebied. We zijn dan ook zeer blij met de komst van Pepijn.


Pepijn Zuidgeest nieuwe IT Engineer VTM

Links op de foto Pepijn Zuidgeest, IT Engineer VTM, rechts Joeri Schnetz, operationeel directeur VTM Groep


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

Volgende

VTM Professionals in ICT Telecom IoT en Cybersecurity 190
VTM bedrijfsfilm