Nieuwe aanwinsten VTM NOC

Afgelopen weken is ons VTM Network Operation Center op 3 vlakken versterkt. Per 1 april is Jerry Tenwolde gestart als Junior Netwerk- en Systeembeheerder en Daniël Sulaiman als Project Manager en Adoptie Consultant en per 1 mei is Danny den Hollander gestart als Cybersecurity Specialist.

Met de aanstelling van Jerry, Daniël en Danny is ons team weer verder uitgebreid om de service en diensten te kunnen blijven verlenen die klanten van ons gewend zijn. Vanuit ons NOC monitoren en bewaken wij de prestaties en beschikbaarheid van datalijnen, servers, werkstations en netwerk apparatuur bij onze klant.


Jerry Tenwolde – Junior Netwerk- en SysteembeheerderJerry Tenwolde – Junior Netwerk- en Systeembeheerder

Jerry was hiervoor werkzaam bij een data center in het Westland als support medewerker en provisioning engineer. De eerste maanden bij VTM is (en wordt) Jerry intern opgeleid en getraind op het vlak Netwerk- en Systeembeheer.

“De collega’s die ik in deze tijd heb leren kennen zijn professioneel, erg behulpzaam en ook nog eens gezellig,” aldus Jerry over zijn eerste weken bij VTM. “Door de corona situatie is het een hele andere indruk dan die je normaal krijgt en leer ik veel collega’s kennen via Microsoft Teams in plaats van face to face. Toch wordt uitgebreid de tijd genomen om te helpen als ik vragen heb, wat het makkelijk maakt om snel mijn plek te vinden.”

“De ICT markt staat niet stil waardoor je nooit uitgeleerd bent. Deze markt is nog lang niet uitontwikkeld. Mijn doel bij VTM is dan ook om bij te dragen de klant zo professioneel mogelijk te helpen en waar nodig de klant op de best mogelijke manier te adviseren.”


Daniël Sulaiman – Project Manager en Adoptie ConsultantDaniël Sulaiman – Project Manager en Adoptie Consultant

Daniël is bekend met de Telecom wereld waar hij zich bij VolkerWessels Telecom heeft bezig gehouden met het uitvoerende deel van projecten in de infra. Daniel gaat bij VTM de adoptie trainingen en sessies verzorgen voor Office 365, Modern Workplace en IT. Tevens is hij verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de groei in IT projecten.

“Op het gebied van Telecom/ICT heb ik in de afgelopen 10 jaar veel kennis en ervaring opgedaan, mede in het besturen van de uitvoering en performance. Ik heb daarbij de klant altijd centraal staan,” aldus Daniël die inmiddels al volle bak aan de slag is met projecten en trainingen.

“De start bij een nieuwe organisatie is wel apart in deze coronaperiode. Wel heb ik veel nieuwe collega’s inmiddels gezien en gelukkig heb ik begin februari ook al met een aantal nieuwe collega’s kennis gemaakt, omdat mijn zoontje toen heeft deelgenomen aan de kennissessie "Programmeren voor Kinderen" bij VTM.”

“VTM is op mij overgekomen als een professionele, maar platte organisatie waar de lijnen erg kort zijn. Ondanks de corona-maatregelen ben ik goed ontvangen en voelde ik mij direct welkom en een echte VTM-er.”


Danny den Hollander – Cybersecurity Specialist VTMDanny den Hollander – Cybersecurity Specialist VTM

Danny heeft veel ervaring in het ICT-werkgebied. Eerst als militair, waar hij medeverantwoordelijk was voor het opzetten en operationeel maken van de ICT en wereldwijde verbindingen naar bijvoorbeeld uitzendingsgebieden. Daarna als systeem- en netwerkbeheerder bij Beekenkamp Groep, een grote leverancier voor land- en tuinbouw.

“De laatste jaren heb ik vooral interesse gekregen voor Cybersecurity. Daarom voor mij een logische stap om mij volledig op cybersecurity te gaan richten, en dat past mooi bij VTM,” aldus Danny.

“Vanuit Beekenkamp was ik al bekend met VTM, wat de overstap gemakkelijk maakte en ik voelde mij dan ook snel vertrouwd binnen de organisatie. Ik zie veel kansen en mogelijkheden om Cybersecurity bij verschillende klanten naar een hoger niveau te tillen. Vaak is het nog een ondergeschoven kindje, terwijl het juist heel goed geïntegreerd kan worden in de ICT-omgeving.”

“Mijn eerste indruk bij VTM voelt erg vertrouwd en welkom, leuke mensen, die je graag willen helpen. Mijn motto voor telecom en ICT, is stilstaan is achteruitgang, je moet blijven innoveren en vernieuwen. Hierin gaan we mooie stappen maken!”


Onder één dak

Telecom en ICT groeien steeds meer naar elkaar toe. Dit biedt voor organisaties kansen om deze disciplines onder te brengen bij één leverancier. Deze recente versterking en professionalisering van ons team past dan ook goed bij de ambitie van VTM, om alle discliplines aan te bieden onder één dak.


Bekijk ook:

Volgende

Ferdi van den Dop VoIP Engineer VTM Groep LI
Ferdi van den Dop gestart als VoIP Engineer VTM