Nieuw drietal medewerkers gestart bij VTM

Het nieuwe jaar is pas net begonnen, maar voor ons goed van start gegaan. Per 1 januari zijn Marc Tuit als Marketing Coördinator, Ferry Amersfoort als Manager Customer Operations IT & Security en Chiara Toussaint als Business Servicedesk Medewerkster gestart.

Marc Tuit – Marketing Coördinator

Marc Tuit – Marketing Coördinator

Marc heeft al veel ervaring in de marketing. “Ik werk nu al meer dan 5 jaar in de marketing. Deze stap werd gevoed vanuit de interesse in de overtuiging dat (online) marketing steeds belangrijker gaat worden voor organisaties.

 Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
“VTM komt bij mij over als een betrokken organisatie die uitgaat van de kracht van de werknemer. Daarnaast  doen ze veel aan de ontwikkeling van de werknemers. Ook het (lokale) karakter van VTM spreekt mij aan als geboren en getogen Westlander.”

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Ik hoop met mijn ervaring een toegevoegde waarde te zijn in het marketing team waarbij we elkaar kunnen aanvullen om de groei die VTM  doormaakt te continueren en uit te breiden.”

 Hoe zie jij de markt voor IT, Telecom, Internet of Things, Business Optimalisatie en Cybersecurity?
“Afgelopen twee jaar heeft de IT markt een flinke verandering voor de kiezen gekregen, online vergaderen, kantoorpanden die leeg zijn komen te staan en meer online bestellen zijn gemeengoed geworden. Ik verwacht zelf veel van de Metaverse en de blockchain-technologie in combinatie met het bedrijfsleven waarbij alle facetten belangrijker worden om dit in goede banen te leiden of te ondersteunen.“


Chiara Toussaint  – Business Servicedesk medewerksterChiara Toussaint - Business Servicedesk medewerkster

Chiara heeft hiervoor al 4,5 jaar bij een andere IT-leverancier gewerkt als Servicedesk Medewerker. In die functie heeft Chiara al ervaring opgedaan. Die ervaring zal haar goed van pas komen in haar nieuwe functie bij VTM.

 Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
“Mijn eerste indruk bij VTM is dat van een bedrijf wat erg betrokken en geïnteresseerd is. Iedereen is erg behulpzaam en  het is belangrijk dat medewerkers veel bij de organisatie worden betrokken. Op het moment dat ik naar binnen liep, voelde het direct goed."

 Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Ik vind klanttevredenheid erg belangrijk. Mijn doel is dan ook om klanten nog tevredener te krijgen. Ik wil klanten echt de 9+ ervaring geven en samen met het team de kwaliteit naar een hoger niveau tillen.”

 Hoe zie jij de markt voor IT, Telecom, Internet of Things, Business Optimalisatie en Cybersecurity?
“De markt van IT, Telecom, Internet of Things, Business Optimalisatie en Cybersecurity is een markt wat niet stil blijft staan en wat altijd door gaat. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op.”


Ferry Amersfoort - Manager Customer Operations IT & SecurityFerry Amersfoort - Manager Customer Operations IT & Security

Ferry heeft al een lange carrière achter de rug in de IT. De laatste 6 jaar was hij leidinggevende van een beheerteam. Dit team was verantwoordelijk voor de operationele IT dienstverlening van klanten.

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
“Vanaf de allereerste kennismaking tussen VTM en mij was er al een wederzijdse ‘klik’. VTM is een professionele organisatie met oog voor de klant- en medewerkerstevredenheid. VTM heeft een duidelijk doel voor ogen en streeft dit ook na. Deze componenten gaven mij een warm gevoel en het was voor mij direct duidelijk dat ik voor deze organisatie wilde werken.

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Naast ieder ander binnen VTM zal ik ‘mijn steentje’ bijdragen in het realiseren van de gestelde doelen. Daarnaast zal ik met mijn ervaring proberen de organisatie verder te ontwikkelen op het gebied van dienstverlening en professionalisering.“ 

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom, Cybersecurity, IoT en Business Optimalisatie?
“Een markt die continue in beweging blijft en ook steeds meer gewaardeerd wordt. Dat maakt het werken in deze sector ook leuk, de continuerende veranderingen en het aanpassen hierop om zo onze klanten op de juiste wijze te kunnen blijven bedienen. Daarnaast is juist in deze tijd (noem het maar even het Corona-tijdperk) gebleken dat veel bedrijven en ondernemers afhankelijk zijn van onze diensten en deze in dit tijdperk ook erg zijn gaan waarderen.”

Werken bij VTM

Lijkt het jou ook leuk om bij VTM te werken? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Neem gerust een kijkje op: https://www.vtmgroep.nl/over-vtm/werken-bij-vtm en misschien word jij dan wel onze nieuwe collega.