Melvin Elzing gestart als IT Trainee bij VTM

Melvin Elzing is per 14 juni gestart bij VTM als IT Trainee binnen ons NOC/IT team. Een zeer welkome aanvulling voor zowel VTM als voor ons IT-team.

De eerste maanden zal Melvin vol aan de slag gaan met zijn interne training als IT specialist. Hij komt namelijk uit een net iets andere hoek als IT... Na zijn opleiding Communicatie & Multimediadesign heeft Melvin gewerkt als bierbrouwer in Den Haag. “Ik ben een aantal jaren bierbrouwer geweest, maar de IT-sector leek mij heel leuk om in te werken. Ik verwacht hier veel te leren de komende tijd.”

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
"Ik merkte gelijk dat ik in een gezellig en hecht team terecht zou komen. Iedereen doet keihard zijn best om klanten te helpen. Tevens zag ik gelijk dat VTM een organisatie is dat heel gedreven is in wat ze doen voor klanten. Dat vind ik belangrijk, want zo zit ik zelf ook in elkaar.”

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
"Als eerste wil ik mij richten op mijn traineeship. Ik heb nog weinig ervaring in de IT en ik wil dan ook vooral veel leren de komende tijd. Daarna wil ik een grote bijdrage leveren aan het helpen van klanten en inherent daaraan aan de klanttevredenheid.”

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity?
“Ik zie het als een markt die constant evolueert, waardoor je altijd op de hoogte dient te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Een organisatie dient op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt, maar medewerkers ook. Zo blijven wij als medewerkers en organisatie scherp. Op deze manier kunnen wij klanten nog beter bedienen."

Melving Elzing gestart als IT Trainee

Melvin Elzing, IT Trainee bij VTM


VTM Traineeship

Een traineeship bij VTM biedt ruimte om jezelf te ontwikkelen, om jezelf elke dag te verbeteren én om te werken in een snelgroeiend, ambitieus bedrijf. Dát kenmerkt een traineeship bij de VTM Groep.

 
Deel dit artikel via:
 

Volgende

vStD 8 april 4
Van Sensor Tot Dashboard groot succes!