Marga Adriaanse begonnen als Business Servicedesk Medewerker

De herfst is net begonnen, tijd om weer een nieuw gezicht binnen het VTM team te introduceren. Per 11 oktober is Marga Adriaanse gestart als Business Servicedesk Medewerker bij VTM. Graag stellen we Marga kort voor. 

De afgelopen jaren werkte Marga bij Radio Holland als Sales Engineer. In die functie heeft Marga al enige ervaring op het gebied van commerciële dienstverlening. Ervaring die in haar nieuwe rol bij VTM goed van pas gaat komen.

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
“VTM leek mij gelijk een leuk bedrijf om voor te werken. Ik vind dat er een fijne en relaxte sfeer hangt, waardoor je je gelijk op je gemakt voelt. Ook is iedereen bereid om je te helpen.”

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Ten eerste hoop ik heel veel te leren hier. Ten tweede vind ik het leuk om contact te hebben met klanten. Middels mijn rol wil ik ervoor zorgen dat we nog meer tevreden klanten krijgen door onze service naar een hoger niveau te tillen.”

Hoe zie jij de markt voor IT en telecom?
"Ik zie het als een markt met oneindige mogelijkheden. Tevens vind ik het ook een interessante markt waar leuke producten en diensten uit voort komen.“

Marga Adriaanse

Marga Adriaanse, Business Servicedesk Medewerker bij VTM


Werken bij VTM

Lijkt het jou ook leuk om bij VTM te werken? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Neem gerust een kijkje op: https://www.vtmgroep.nl/over-vtm/werken-bij-vtm en misschien word jij wel onze nieuwe collega.

Blijf op de hoogte!

Meld u aan voor onze maandelijkse business update.

Volgende

VTM jaaroverzicht 2019 VTM groeit Welkom
Tweetal nieuwe aanwinsten voor VTM