Marco Vermoen gestart als Technisch Projectleider

De zon begint weer te schijnen, de lente is in aantocht, tijd voor weer een nieuw gezicht binnen het VTM team. Per 1 maart is Marco Vermoen gestart als Technisch Projectleider binnen het Project Management team van VTM.

Afgelopen jaren heeft Marco gewerkt bij AENC als Technisch Projectleider. In die functie heeft Marco veel ervaring opgedaan op het gebied van ICT, Telecom, systeem- en netwerkbeheer. Ervaring welke hem in zijn nieuwe functie bij VTM goed van pas gaat komen.

“Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en zodoende kwam VTM op mijn pad. Ik vind het leuk de behoefte van de klant te vertalen naar toepasbare oplossingen. Iets waar VTM ook dagelijks mee bezig is. De juiste match was vervolgens snel gemaakt.”

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
“Gelijk bij binnenkomst viel mij op dat VTM heel gastvrij is. Tevens viel de professionaliteit mij op en is VTM heel erg flexibel, wat ik erg fijn vind.”

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Ik wil graag een sparringpartner zijn voor collega’s om zo samen tot mooie oplossingen te komen. Tevens wil ik de verwachtingen, uitvoering en oplevering van projecten naar een nog hoger niveau tillen. Als laatste vind ik het belangrijk om de verbinding te zijn tussen de verschillende afdelingen, techniek en de mensen.”

Hoe zie jij de markt voor IT en telecom?
“Ik zie IT steeds meer als een noodzakelijk iets. In de zelfde orde als stromend water en elektriciteit. IT is tegenwoordig overal om ons heen, altijd beschikbaar en er wordt van verwacht dat het ‘gewoon goed werkt’. Ik verwacht dan ook dat het verbinden van verschillende systemen, samenbrengen van informatie en de security ervan, onderdelen zijn die steeds belangijker worden.”


Marco Vermoen gestart als Technisch Projectleider

Marco Vermoen, Technisch Projectleider VTM

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

Volgende

VTM Professionals in ICT Telecom IoT en Cybersecurity 190
VTM bedrijfsfilm