Laurens de Jong benoemd tot Financieel Directeur VTM Groep

Laurens de Jong (30) zal per 1 Januari 2023 toetreden tot de directie van IT & Telecom-dienstverlener VTM Groep. Laurens wordt verantwoordelijk voor de financiële huishouding van VTM . Voor zijn benoeming maakte Laurens al deel uit van het Management Team van VTM Groep.

Laurens is inmiddels 7 jaar werkzaam bij de VTM Groep. Daarmee kent hij de organisatie door en door. In de rollen van Controller en Business Analist heeft Laurens de enorme groei van de VTM Groep van de afgelopen jaren van dichtbij meegemaakt en voor een groot deel zelfs mede begeleid. Zijn belangrijkste taak als Financieel Directeur is zorgen voor de financiële planning en continuïteit van VTM.

Wij zijn ervan overtuigd dat de benoeming van Laurens tot Financieel Directeur ons zal helpen om onze financiële doelstellingen te bereiken en om onze positie op de markt verder te versterken.

Joeri Schnetz, Operationeel Directeur, over de benoeming van Laurens: “VTM maakt enorme stappen en Laurens heeft daar de afgelopen jaren een belangrijke rol in vervuld. Toen Laurens startte binnen VTM was hij direct betrokken bij de implementatie van een nieuw ERP systeem en sindsdien is hij onmisbaar binnen de club.  Zijn benoeming tot Financieel Directeur is een logisch gevolg van zijn inzet van de afgelopen jaren en van de groei en ambities van onze organisatie. Het geeft de organisatie meer slagkracht. Zijn enthousiasme, financiële maar ook operationele kennis spelen een belangrijke rol binnen de VTM Groep.

Vorige

Jan en Danny 450x300
Maak kennis met onze nieuwe collega’s

Volgende

rick braams 600x388
Even voorstellen: onze nieuwe collega Rick.