Kennissessie Modern Workplace

Vrijdag 29 november organiseerden wij een Kennissessie Modern Workplace, waarbij wij zijn ingegaan op de (online) werkplek van de toekomst. Hoe faciliteert u uw medewerkers op de meest efficiënte manier, zodat zij optimaal en veilig kunnen (samen)werken?

Wat houdt digitale transformatie in voor uw organisatie? Waar moet u rekening mee houden met betrekking tot inrichting en beheer van werkplekken binnen uw organisatie? Hoe helpt de werkplek van de toekomst u om succesvoller te zijn als organisatie?

Werkplek van de toekomst

Tijdens de sessie zijn we ingegaan op onze visie met betrekking tot de (online) werkplek van de toekomst. Hoe faciliteert u uw medewerkers op de meest efficiënte manier, zodat zij optimaal en veilig kunnen (samen)werken?

En betekent de Modern Workplace bijvoorbeeld een volledige overstap naar de Cloud? Hoe is de beveiliging geregeld? Wat verandert er voor de gebruiker? En wat is nog de rol van hardware? Tijdens deze sessie gingen we in op alles wat organisaties moeten weten om de ICT infrastructuur en Werkplekbeheer optimaal en future proof in te richten.

Sprekers

Erwin den Braber, Business Consultant ICT bij VTM, met ruim 20 jaar ervaring in ICT en Joeri Schnetz, Operationeel Directeur VTM en security expert, lieten zien hoe een gedegen ICT infrastructuur en Werkplekbeheer organisaties helpt succesvol te zijn.


Kennissessie Modern Workplace VTM - 29 november 2019
Deelnemers kwamen alles te weten over de mogelijkheden voor hun organisatie én konden direct vragen stellen aan de specialisten. Tegelijk genoten zij van een smakelijk ontbijt.


Praktische Informatie

Locatie: VTM, Honderdland 190, 2676 LT Maasdijk
Datum: vrijdag 29 november 2019
07:45 uur      -   Ontvangst en inloop (een heerlijk ontbijt staat voor u klaar)
08:00 uur -   Introductie & opening
08:15 uur -   Presentatie
09:00 uur -   Mogelijkheid tot het stellen van vragen
09:30 uur -   Afsluiting


Inschrijven

Voor optimale interactie organiseren wij dergelijke ontbijtsessies altijd in kleine setting.
Het aantal plekken is daarom beperkt. Deelname is gratis.

Inschrijven voor deze sessie is niet meer mogelijk.
Een overzicht van andere kennissessies vindt u hier: Kennissessies.

 

Volgende

VTM partnerbijeenkomst 14 nov 2019 5
VTM bedankt partners en blikt vooruit op de toekomst