Kennissessies Modern Workplace

Vrijdag 17 januari en vrijdag 14 februari organiseerden wij weer Kennissessies Modern Workplace, waarbij wij zijn ingegaan op de (online) werkplek van de toekomst. Hoe faciliteer je medewerkers op de meest efficiënte manier, zodat zij optimaal en veilig kunnen (samen)werken?

Wat houdt digitale transformatie in voor jouw organisatie? Waar moet je rekening mee houden met betrekking tot inrichting en beheer van werkplekken binnen jouw organisatie? Hoe helpt de werkplek van de toekomst om succesvoller te zijn als organisatie?

Werkplek van de toekomst

Tijdens deze sessies zijn we ingegaan op onze visie met betrekking tot de (online) werkplek van de toekomst. Hoe faciliteer je medewerkers op de meest efficiënte manier, zodat zij optimaal en veilig kunnen (samen)werken?

En betekent de Modern Workplace bijvoorbeeld een volledige overstap naar de Cloud? Hoe is de beveiliging geregeld? Wat verandert er voor de gebruiker? En wat is nog de rol van hardware? Tijdens deze sessies gaan we in op alles wat organisaties moeten weten om de ICT infrastructuur en Werkplekbeheer optimaal en future proof in te richten.

Sprekers

Erwin den Braber, Business Consultant ICT bij VTM, met ruim 20 jaar ervaring in ICT en Joeri Schnetz, Operationeel Directeur VTM en security expert, lieten zien hoe een gedegen ICT infrastructuur en Werkplekbeheer organisaties helpt succesvol(ler) te zijn.


ICT kennissessie Moderne Workplek

Deelnemers kwamen alles te weten over de mogelijkheden voor hun organisatie én konden direct vragen stellen aan de specialisten. Tegelijk genoten zij van een smakelijk ontbijt.


Inschrijven

Voor optimale interactie organiseren wij dergelijke ontbijtsessies altijd in kleine setting. Het aantal plekken is daarom beperkt. Deelname is gratis.

Een overzicht van andere kennissessies dit jaar vind je hier: Kennissessies.

 

Volgende

VTM jaaroverzicht 2019
Jaaroverzicht 2019