Kennissessie Bellen met Microsoft Teams

Afgelopen vrijdag, 12 februari, hebben wij een kennissessie gehad waarbij we dieper zijn ingegaan op Bellen met Microsoft Teams. Hoe werkt het bellen via Teams en hoe helpt het jouw bedrijf verder? Dit kwam allemaal terug in onze kennissessie.

Tijdens de kennissessie zijn we ook dieper ingegaan om wat Bellen met Teams betekent voor een organisatie. Hoe wordt de telefooncentrale ingericht voor jouw organisatie? Hoe werkt het doorschakelen voor Bellen met Microsoft Teams? Is er verschil tussen Bellen via Teams in vergelijking met onze ‘traditionele’ manier van bellen?

Microsoft Teams

Microsoft Teams is dé online samenwerkingstool van Microsoft en biedt bedrijven een complete hub voor teamwork. Dankzij de integratie met Office 365 en andere apps heb je alles op 1 plek om prettig (samen) te werken.

Bovendien biedt het uitgebreide functionaliteit voor chat, vergaderen en telefoongesprekken. Op deze manier kun je bellen en gebeld worden in Teams, zowel naar vast als mobiel en op elk gewenst device, inclusief doorverbinden, ruggenspraak, belbundels en belgroepen. De enige vereiste is een goede (mobiele) internetverbinding.

Sprekers

Bas Peperkoorn, Lead Engineer bij VTM, en Randolph de Bruijn, Manager Customer Operations, lieten zien wat de mogelijkheden zijn van Bellen met Microsoft Teams.


Kennissessie Bellen met Microsoft Teams

Deelnemers kwamen alles te weten over de mogelijkheden voor hun organisatie
én konden direct vragen stellen aan de specialisten.


Een overzicht van onze andere kennissessies dit jaar vind je hier: Kennissessies.

Whitepaper Bellen met Microsoft Teams

Microsoft Teams biedt bedrijven een complete hub voor teamwork, met uitgebreide functionaliteit voor chat, vergaderen en telefoongesprekken. In deze whitepaper lees je alles over de mogelijkheden.

Download whitepaper >>>

 

Volgende

5 nwe aanwinsten VTM Groep
Vijftal nieuwe aanwinsten voor VTM