Joeri Schnetz benoemd tot Operationeel Directeur VTM Groep

Joeri Schnetz (30) is per 1 januari 2017 benoemd tot Operationeel Directeur van Telecom en ICT-dienstverlener VTM Groep. Schnetz wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele bedrijfsvoering, het managen van processen en systemen binnen de organisatie en directe aansturing van diverse teams. Schnetz maakte voor zijn benoeming al deel uit van het Management Team.

Schnetz is inmiddels ruim 10 jaar werkzaam bij de VTM Groep. Daarmee kent hij de organisatie door en door. Begonnen als accountmanager showroom heeft Schnetz de enorme groei van de VTM Groep van de afgelopen jaren van dichtbij meegemaakt en voor een groot deel zelfs mede begeleidt. Zijn belangrijkste taak als Operationeel Directeur is onze organisatie elke dag opnieuw een beetje beter te maken.

“VTM Groep is uitgegroeid tot toonaangevend Telecom en ICT-dienstverlener in Nederland. We opereren in dynamische en uitdagende marktomstandigheden. De dynamiek van de Telecom en ICT markt dwingt ons iedere dag beter te worden. Dat vind ik prachtig,” aldus Joeri Schnetz. “Klantgerichtheid, service en kwaliteit gaan daarbij hand in hand en zijn de belangrijkste kernwaarden van onze organisatie. Ik werkte hier de afgelopen jaren al dagelijks aan en heb enorm veel zin om hier nog meer vorm aan te geven en gezamenlijk het succes van de VTM Groep in de markt verder te laten groeien.”

Hans Olsthoorn, Algemeen Directeur, is verheugd over de benoeming van Schnetz: “VTM Groep maakt enorme stappen door. Joeri heeft daar de afgelopen jaren een belangrijke rol in vervuld. Zijn benoeming tot Operationeel Directeur is een logisch gevolg van zijn inzet van de afgelopen jaren en van de groei en ambities van onze organisatie. Het geeft de organisatie meer slagkracht. Zijn enthousiasme, operationele kennis en leiderschap spelen een belangrijke rol binnen de VTM Groep.”