Jawid Shir begonnen als Cloud Engineer bij VTM

Met de zomervakantie in aantocht is het nog net op tijd voor een nieuw gezicht binnen het VTM team. Per 5 juli is namelijk Jawid Shir gestart als Cloud Engineer binnen het IT team. Graag stellen we Jawid kort voor.

Jawid is afgestuurd als systeembeheerder. Na zijn studie heeft hij de afgelopen jaren gewerkt bij verschillende bedrijven als Systeem Engineer. Door zijn functie heeft Jawid veel ervaring op het gebied van IT en cloud-omgevingen. Ervaring welke hem in zijn nieuwe rol bij VTM goed van pas gaat komen.

“Als IT Engineer zorgde ik voor het beheren van de IT omgeving, cloud omgeving en Hyper-V servers. Ik was verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten. Tevens had ik een adviseursrol om te bepalen waar verbeterpunten lagen.”

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
“Bij binnenkomst merkte ik gelijk dat VTM een leuk bedrijf is. Iedereen wil je gelijk helpen, wat een warm welkom geeft. Wat mij ook gelijk aantrok, is dat VTM een professionele en flexibele organisatie is met gedreven mensen.”

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Ik ben van mening dat je nooit uitgeleerd bent binnen de IT. Het is belangrijk om kennis met je collega’s te delen. Zo kunnen wij nieuwe oplossingen bedenken en de klanttevredenheid vergroten.”

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity?
“De afgelopen jaren worden op kantoor steeds meer werkzaamheden geautomatiseerd. Deze verandering zet de komende jaren door. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt om zo scherp te blijven voor nieuwe kansen.”

Melving Elzing gestart als IT Trainee

Jawid Shir, Cloud Engineer bij VTM


Werken bij VTM

Lijkt het jou ook leuk om bij VTM te werken? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Neem gerust een kijkje op: https://www.vtmgroep.nl/over-vtm/werken-bij-vtm en misschien word jij dan wel onze nieuwe collega.

 
Deel dit artikel via:
 

Bekijk wat werken bij VTM inhoudt

Volgende

Melvin Elzing IT Trainee VTM Groep LI
Melvin Elzing gestart als IT Trainee bij VTM