Hans Olsthoorn treedt af als Algemeen Directeur VTM Groep

Hans Olsthoorn zal per 1 januari 2023 aftreden als Algemeen Directeur van VTM en afscheid nemen van zijn operationele rol binnen het bedrijf. Hij zal betrokken blijven als aandeelhouder en lid van de raad van advies om de VTM Groep te ondersteunen bij haar groei ambities.

Hans Olsthoorn heeft als oprichter van het huidige VTM aan de basis van het succes gestaan en in zijn 16 jaar als Algemeen directeur een indrukwekkende groei van VTM kunnen realiseren.

VTM is inmiddels een toonaangevende Managed Service Provider (MSP) in Nederland en levert oplossingen op het gebied van IT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things en Business Apps. Met 75 professionals is VTM een betrouwbare partner voor haar klanten.

Joeri Schnetz, Operationeel Directeur, over het aftreden van Hans Olsthoorn: “VTM heeft onder leiding van Hans enorme stappen gemaakt als organisatie. Naast het zakelijk succes is Hans ook op persoonlijk vlak een mentor geweest. Zijn aftreden is een logische stap in zijn ambitie om VTM een sterke zelfstandige organisatie te laten zijn. We zijn blij dat we hem als aandeelhouder en lid van de raad van advies behouden en hij ons daarom ook in de toekomst als sparringpartner kan bijstaan. Maar meer dan alles gunnen we hem deze stap en daarmee de ruimte om van andere zaken in het leven te genieten.”

Directieteam van de VTM Groep

Per 1 januari 2023 bestaat het directieteam van de VTM Groep uit:

Joeri Schnetz, Operationeel Directeur
Joeri Schnetz (36) is per Oktober 2006 in dienst van VTM en is reeds per 1 januari 2017 als Operationeel Directeur van de VTM Groep verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele bedrijfsvoering, het managen van processen en systemen binnen de organisatie en directe aansturing van diverse teams.

Randolph de Bruijn, Commercieel Directeur
Randolph de Bruijn (47) is per 2012 in dienst van VTM en per 1 Oktober 2022 toegetreden tot de directie. Randolph is verantwoordelijk voor de commerciële organisatie waaronder Sales & Marketing. Voor zijn benoeming maakte Randolph al geruime tijd deel uit van het Management Team van VTM Groep.

Laurens de Jong, Financieel Directeur
Laurens de Jong (30) is per 2016 in dienst van VTM en per 1 Januari 2023 toegetreden tot de directie als Financieel Directeur. Laurens is verantwoordelijk voor de financiële huishouding van VTM . Voor zijn benoeming maakte Laurens al deel uit van het Management Team van VTM Groep.

Vorige

Jan en Danny 450x300
Maak kennis met onze nieuwe collega’s

Volgende

rick braams 600x388
Even voorstellen: onze nieuwe collega Rick.