Gerard Tetenburg Business Analist VTM

Maandag 2 december is Gerard Tetenburg begonnen als Business Analist bij de VTM Groep. Gezien de uitbreiding van ons portfolio op onder andere het gebied van ERP en data analyse een zeer welkome aanvulling voor VTM.

Voor VTM was Gerard ruim 11,5 jaar werkzaam voor een grote bloemen- en plantenexporteur in het Westland. De Westlandse ondernemersgeest is hem dan ook niet vreemd. Zijn laatste jaar was Gerard als manager Operations verantwoordelijk bij het uitvoeren van (werk)procesanalyses en het doorvoeren van daaruit voortvloeiende procesverbeteringen. Zaken die binnen een hectische en dynamische branche aan de orde van de dag zijn.

ERP, Projectmanagement & Consultancy

Het afgelopen jaar heeft de VTM Groep stappen gemaakt op het gebied van ERP dienstverlening en Program & Change Management. Deze ontwikkeling gaat komend jaar verder doorontwikkeld worden in onze dienstverlening richting klanten.

Om daar goed en optimaal op in te spelen is inmiddels een team gevormd, waar Gerard als Business Analist onderdeel van gaat uitmaken. Gerard gaat zich bezig houden met data- en procesanalyses en zal op basis daarvan procesverbeteringen in kaart brengen. Zowel voor de VTM Groep zelf als in opdracht voor onze klanten.

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
“De eerste indruk die ik heb van VTM, is een professionele en flexibele organisatie met gedreven en behulpzame medewerkers.”

Wat ga jij bijdragen bij VTM?
“Als Business Analist wil ik mijn opgedane kennis uit het bedrijfsleven inzetten om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan efficiënte work- en procesflows binnen verschillende ERP pakketten.”

Hoe zie jij de markt voor ICT en telecom?
“Zowel moderne ICT- als Telecomoplossingen bieden mogelijkheden om niet harder, maar juist slimmer te werken. Organisaties kunnen zo meer tijd vrij maken om excellente service te bieden, efficiënter te werken en meer business te genereren.”

Het portfolio van VTM is de afgelopen jaren flink gegroeid. Naast ICT, Cybersecurity en het Internet of Things is sinds enkele weken ook ERP-dienstverlening een volwaardig onderdeel van ons portfolio. Met de komst van Gerard maken we een mooie stap binnen dit vakgebied. Uiteraard zijn wij dan ook zeer blij met de komst van Gerard.


Gerard Tetenburg Business Analist VTM

Links op de foto Gerard Tetenburg,
rechts Joeri Schnetz, operationeel directeur VTM Groep


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

Volgende

VTM Professionals in ICT Telecom IoT en Cybersecurity 190
VTM bedrijfsfilm