Ferdi van den Dop gestart als VoIP Engineer VTM

Per 3 februari is Ferdi van den Dop gestart als VoIP Engineer in het NOC bij VTM. Ferdi gaat zich bezighouden met uiteenlopende VoIP-trajecten van en bij onze klanten.

Ferdi heeft geen uitgebreide ervaring op het gebied van telefonie en zal de eerste maanden intern opgeleid en getraind worden op het vlak van VoIP technologie.

“De eerste weken zijn goed bevallen. De interne training, in combinatie met actief meewerken met collega’s, maakt het goed mogelijk om de kennis snel eigen te maken,” aldus Ferdi over zijn eerste indruk bij VTM. “Collega’s zijn aardig en nemen de tijd als je vragen hebt. Plus dat je direct overal bij betrokken wordt, maakt het makkelijk om snel mijn plek te vinden.”

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Zorgen dat de klant goed en vakkundig geholpen wordt. Uiteindelijk is het mijn doel om mij verder door te ontwikkelen tot IT specialist en mijn kennis dagelijks te vergroten.”

Hoe zie jij de markt voor ICT en telecom?
“De markt blijft groeien en doorontwikkelingen. Een markt waarin je zelf ook kan blijven groeien en nooit bent uitgeleerd.”

Integratie Telecom en ICT

Telecom en ICT groeien naar elkaar toe. VoIP telefonie is gekoppeld aan de ICT infrastructuur. Voor organisaties is het praktisch wanneer deze disciplines zijn ondergebracht bij één leverancier. We zijn dan ook zeer blij met de komst van Ferdi binnen ons VoIP team en maken zo weer een mooie stap binnen dit vakgebied.


Ferdi van den Dop VoIP Engineer VTM

Links op de foto Ferdi van den Dop, VoIP Engineer VTM,
rechts Joeri Schnetz, operationeel directeur VTM Groep


Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

Volgende

VTM Professionals in ICT Telecom IoT en Cybersecurity 190
VTM bedrijfsfilm