Emiel van Oosten fulltime gestart als Junior Business Analist

Per 1 februari is Emiel van Oosten gestart als Junior Business Analist binnen het Procesoptimalisatie Team van VTM. Emiel heeft hiervoor stage gelopen bij VTM en bleef hierna werken op parttimebasis. Nu Emiel zijn HBO-diploma heeft behaald gaat hij fulltime aan de slag bij VTM.

“Tijdens mijn tijd als stagiair bij VTM, kwam ik erachter dat ik hier graag wilde blijven werken. Die periode is zo goed bevallen en ik heb bij VTM veel geleerd. Daarnaast staat iedereen voor je klaar en krijg je echt de kans om je hier verder te ontwikkelen.”

“Na mijn stage ben ik blijven werken bij VTM en na het behalen van mijn diploma kreeg ik direct een contract aangeboden. Nu kan ik met trots melden dat ik fulltime aan de slag ga bij VTM. “

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
“Mijn doel binnen VTM is om met mijn kennis over processen en automatisering bij te dragen aan het ERP team en VTM hiermee naar een hoger niveau te tillen. Naast interne werkzaamheden wil ik graag de klant verder helpen met automatiseren met behulp van het Microsoft Power platform en AFAS. Je ziet dat het automatiseren van bedrijfsprocessen steeds belangrijker wordt en ik ben van mening dat dit nog belangrijker wordt in de toekomst.”

Stage bij VTM

Stagiaires bij VTM krijgen de kans om zichzelf te ontwikkelen, elke dag te verbeteren en om te werken in een snelgroeiend, ambitieus bedrijf. Wij zijn er trots op dat, net als Emiel, met zekere regelmaat stagiaires na hun opleiding ‘blijven hangen’ bij VTM. Lees ook Stage bij VTM; ontwikkelen, leren en jezelf verbeteren

 

Emiel van Oosten - VTM ERP

Tijdens zijn stage was Emiel (hier links op de foto) al eerder samen met Joeri Schnetz (rechts) en Laurens de Jong (midden) één van de hosts tijdens onze kennissessies over Automatiseren van bedrijfsprocessen.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook:

Volgende

VTM Professionals in ICT Telecom IoT en Cybersecurity 190
VTM bedrijfsfilm