Drietal nieuwe medewerkers

Door de groei van VTM mogen we deze maand 3 nieuwe collega’s voorstellen, of beter gezegd, ze stellen zichzelf voor. Sean Dekkers en Federico Porrazzo stellen zich eerst voor, zij zullen bij VTM de functie van Microsoft Cloud engineer gaan bekleden. Jarno de Lange gaat aan de slag als trainee Telecom.

Sean Dekkers

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
Mijn eerste indruk van VTM is dat het een platte organisatie is waar de mens gewaardeerd wordt. In alle lagen van het bedrijf zie je dezelfde waarde terugkomen: de klant staat centraal.

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
Ik wil graag een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de ICT dienstverlening. Door daar waar het kan de vragen van klanten zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden.

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity?
De toekomst van IT is de cloud. Ik heb gemerkt dat VTM vol op die ontwikkeling inspeelt. Klanten worden namelijk actief meegenomen richting de cloud. In de hedendaagse wereld zal er ook een steeds belangrijkere rol weggelegd worden voor cybersecurity.


Federico Porrazzo

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
Onboarding was geweldig en VTM straalde rust uit. Je wordt warm ontvangen en je kan op je gemak alles van VTM leren kennen. Wat mij vooral opviel, is de sfeer binnen het team. Die is erg hecht en iedereen kent elkaar goed.

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
Kwaliteit leveren voor de projecten die ik uiteindelijk ga voltooien en de klanttevredenheid op het hoogste level krijgen.

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity?
De markt is momenteel in beweging, vooral bij cybersecurity. Dat merk je aan alle nieuwsberichten zoals de hack bij Mediamarkt. IT staat nooit stil en je zal elke dag weer opnieuw moeten leren, dat maakt IT zo leuk!
Om hier uiteindelijk een deel van uit te maken, dat is geweldig!


Jarno de Lange

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
Mijn eerste indruk is dat het een bedrijf is dat staat voor zijn werknemers en waar de persoon belangrijker is dan de werkachtergrond, iedereen is betrokken en er hangt een goede werksfeer.

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
Mijn doel is om de klant uiteindelijk zo goed mogelijk te kunnen bedienen een daarmee mijn steentje bij te dragen aan het succes van VTM.

Hoe zie jij de markt voor IT, telecom en Cybersecurity
IT en telecom/connectiviteit worden steeds belangrijker, iedereen wil altijd en overal verbonden zijn. Vooral cybersecurity wordt steeds belangrijker omdat hier grote risico’s liggen voor de stabiliteit van bedrijven en diensten.

Wij wensen alle nieuwe collega’s veel succes en plezier toe.

Werken bij VTM

Lijkt het je nou geweldig om je bij ons team aan te sluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging bij een betrokken bedrijf, aarzel dan niet om eens te kijken tussen onze openstaande vacatures. En wie weet sta jij binnenkort ook op onze website en mag je werken bij de toonaangevende leverancier van Telecom, IT, en IoT oplossingen.