Driedubbele versterking team ICT-operations, Hans Hoogeveen toegevoegd aan salesteam

VTM heeft afgelopen zomermaanden niet stil gezeten. Naast alle voorbereidingen voor de verbouwing, welke inmiddels in volle gang is, zijn maar liefst 4 professionals nieuw toegevoegd aan het VTM team. Team ICT operations is met Brian Lenting, Lars Buitenhuis en Ilyas El Ouasghiri met drie man versterkt en Hans Hoogeveen is als accountmanager toegevoegd aan team Sales.

Hans Hoogeveen - Accountmanager VTM ICT en TelecomHans Hoogeveen – Accountmanager VTM

Hans Hoogeveen is sinds deze week gestart bij VTM. Hans heeft 25 Jaar ervaring in de telecommarkt als specialist op diverse gebieden. Van mobiele en vaste (Cloud) telefonie tot vast-mobiel integratie en zakelijke telefooninstallaties.

“Voor mij was de keus snel gemaakt dat ik graag voor VTM wilde werken. VTM is een zeer vooruitstrevend Telecom en ICT bedrijf. We zullen altijd met elkaar blijven communiceren, maar dat zal steeds meer op ICT-wijze gaan plaatsvinden. Telecom en ICT zijn niet meer los van elkaar te zien. VTM biedt het gehele portfolio wat nodig is, inclusief professionele ondersteuning.”

“Mijn kracht is het goed in kaart brengen van de klantsituatie en de klantvraag. Op basis van de bedrijfsprocessen waar de klant dagelijks mee te maken heeft en de wensen en behoeften van de klant kijk ik welke oplossing(en) het beste past. Met mijn ervaring, mijn netwerk en mijn kennis weet ik zeker dat ik een toegevoegde waarde ben voor VTM. Ik heb er heel veel zin!”

Brian Lenting - VoIP Service Engineer VTM GroepBrian Lenting – Service Engineer VoIP

Ook Brian Lenting is sinds deze week gestart bij VTM. Officieel dan, want voor de zomer werd Brian al op veel projecten ingezet door VTM, vanuit zijn rol bij Koning & Hartman. Brian is zowel intern als extern geen onbekende meer voor velen, maar sinds deze week mag hij zich ook officieel onderdeel noemen van het VTM team.

Brian heeft ruim 20 jaar ervaring met installatie van diverse telefoonsystemen en verbindingen. Hiervoor heeft Brian gewerkt bij KPN en Koning & Hartman. “In de tijd dat ik bij KPN en Koning & Hartman werkte, was ik (zeer) regelmatig te vinden bij VTM. Voornamelijk voor technische vooropnames en installaties van KPN ÉÉN. Door groei van het aantal project was dit op een gegeven moment zo vaak dat er werd gezegd: “Brian, je bent hier zo vaak, waarom kom je niet gewoon bij VTM werken?”

“Ik wil bij VTM mijn kennis van producten (zoals MikroTik, Fortigate, Aruba, etc.) verder opschroeven, zodat deze producten voor mij geen geheimen meer hebben. Met deze kennis en met mijn ervaring hoop ik de al hoge kwaliteit van VTM naar een nog hoger niveau te brengen.”

Lars en Ilyas – Junior netwerk- en systeembeheerder VTM

Lars Buitenhuis en Ilyas el Ouasghiri zijn intern bij VTM ook geen onbekenden. Beiden hebben vanuit hun opleiding Techniek College Rotterdam, ICT Netwerk- en mediabeheer, niveau 4, in de eerste helft van 2018 hun afstudeertraject als Junior Netwerk- en systeembeheerder succesvol afgerond bij VTM. Zowel Lars als Ilyas zijn daarna sinds eind juli in dienst bij VTM, en toegevoegd aan het team ICT operations.

Vanuit het Netwerk Operations Center (NOC) in Maasdijk werken Lars en Ilyas mee in de tweedelijns ondersteuning van klanten. Dit betreft afwerken van tickets, oplossen van incidenten, uitvoeren van noodzakelijke wijzigingen en updates en meedenken aan nieuwe innovatieve oplossingen. Vanuit het NOC worden alle services en diensten die VTM aan klanten levert bewaakt en gemonitord.

“Mijn stage- en afstudeerperiode bij VTM was leerzaam en leuk. Waar ik bij een eerdere stage wel eens in het diepe gegooid ben, daar werd ik juist bij VTM door iedereen heel goed begeleid en geholpen. Ik vond het ook erg leuk toen ik na het behalen van mijn ICT Netwerkbeheer diploma direct de gelegenheid kreeg aangeboden om bij VTM te komen werken. Nu streef ik ernaar om mijn kennis en ervaring in ICT, en dan vooral VoIP, verder te perfectioneren.”

Lars Buitenhuis en Ilyas el Ouasghiri - Junior Netwerk- en Systeembeheerder VTM Groep

Hans Olsthoorn, directeur VTM, had het druk deze maand met het overhandigen van de welkomstpakketten. Naast Lars (links) en Ilyas (rechts), kregen ook Hans Hoogeveen (boven) en Brian Lenting (boven) hun welkomstpakket overhandigd.

Onder één dak

Telecom en ICT groeien steeds meer naar elkaar toe. Dit biedt voor organisaties kansen om deze disciplines onder te brengen bij één leverancier. Hans is daarom een uitstekende aanvulling op ons salesteam, omdat hij met zijn kennis en ervaring goed in beeld weet te brengen waar een klant behoefte aan heeft en de klant het juiste advies kan geven over de oplossing die past bij de klant.

Ook de komst van Brian, Lars en Ilyas past goed bij deze ambitie van VTM. VTM groeit enorm op het gebied van ICT en met deze versterking van ons team ICT-operations kunnen we onze klanten dezelfde service en expertise blijven bieden, zoals klanten dat op telecom gebied al van VTM gewend zijn.


Bekijk ook: