Driedubbele versterking team ICT-operations

VTM is het nieuwe jaar vol gas van start gegaan. Wederom zijn drie professionals nieuw toegevoegd aan het VTM team. Per 1 januari is team ICT operations uitgebreid met Kas Hoogeveen, Jan van Wijk en Remon van Wijngaarden.


Kas Hoogeveen – Senior Netwerk EngineerKas Hoogeveen – Senior Netwerk Engineer

Kas Hoogeveen is sinds deze week full time gestart bij VTM. De afgelopen 17 jaar is Kas als zelfstandig IT ondernemer actief geweest bij een set aan vaste klanten, waar hij volledig verantwoordelijk was voor infra, kantoorautomatisering en security.

Kas omschrijft zichzelf graag als volgt: “Ik ben een gedreven techneut die elke uitdaging op technisch gebied aan gaat. Van jongs af aan ben ik met computers en randapparatuur in de weer en weet ik feilloos de juiste tools en technische beschrijvingen te vinden, op zoek naar oplossingen voor uiteenlopende IT-vraagstukken.”

“Nieuwe ontwikkelingen hebben altijd mijn interesse. Ik verdiep mij graag in alle mogelijkheden. Mijn doel is altijd om elk vraagstuk met een goed resultaat af te sluiten.”

Met zijn enorme kennis op het gebied van informatica, security en infrastructuur is Kas een zeer welkome aanvulling in ons team en zijn wij nog beter in staat om onze klanten op professionele wijze van dienst te zijn.


Jan van Wijk  – Senior Systeem beheerderJan van Wijk – Senior Systeem beheerder

Jan van Wijk is sinds 7 januari full time in dienst als Senior Systeem beheerder. Al zullen we Jan weinig zien op kantoor in Maasdijk, omdat Jan hoofdzakelijk op locatie werkt bij de klant. Jan is geen onbekende voor VTM, omdat voor enkele ICT klanttrajecten al nauw met Jan is samengewerkt. Maar sinds 7 januari maakt Jan dus volledig deel uit van het VTM team.

Jan heeft ruim 30 jaar ervaring in de ICT. De laatste jaren is Jan van uit Getronics en later KPN al meerdere jaren “on site” werkzaam geweest bij verschillende bedrijven voor IT support, werkplek inrichting en -beheer en server/systeem beheer.

“Wat bij mij hoog in het vaandel staat is, dienstverlening en klantgerichtheid. De eerste indruk bij VTM is bijzonder positief. Én verassend. VTM is een bedrijf met prima samenhang, expertise en goede motivatie. Dat nodigt mij zeer uit om hier optimaal aan bij te dragen”, aldus Jan van Wijk.


Remon van Wijngaarden – Junior netwerk- en systeembeheerder VTMRemon van Wijngaarden – Junior netwerk- en systeembeheerder VTM

Per 1 januari is Remon van Wijngaarden onderdeel van het team ICT operations, als Junior netwerk- en systeembeheerder VTM. Vanuit het Netwerk Operations Center (NOC) in Maasdijk werkt Remon mee in de tweedelijns ondersteuning van klanten. Dit betreft afwerken van tickets, oplossen van incidenten, uitvoeren van noodzakelijke wijzigingen en updates en meedenken aan nieuwe innovatieve oplossingen.

Remon: “Voordat ik bij VTM begon was ik werkzaam als installatie/storings monteur bij KPN. Dit betrof voor een groot deel het tot stand brengen van alle fysieke verbinding, zoals PSTN/ISDN/ADSL/VDSL en VVDLS. Mijn sterkste punt is out-of-the-box en probleem oplossend denken. ‘’Kan niet bestaat niet’’, er is altijd wel een oplossing te bedenken voor het probleem."

“Ik werk nu een aantal dagen bij VTM en ik voel mij hier erg welkom. Ik kan alles vragen en er wordt echt de tijd genomen om mij iets uit te leggen. Mijn doel bij VTM is mijn kennis verbreden en VTM helpen om het bedrijf nog mooier te maken. Iets waar ik erg veel zin in heb.”


Onder één dak

Telecom en ICT groeien steeds meer naar elkaar toe. Dit biedt voor organisaties kansen om deze disciplines onder te brengen bij één leverancier. Deze recente versterking en professionalisering van team ICT operations past dan ook goed bij de ambitie van VTM, om alle discliplines aan te bieden onder één dak.


Bekijk ook: