Bob Meuldijk start als accountmanager IoT

Begin deze maand is er een nieuwe medewerker van start gegaan bij VTM. Bob Meuldijk zal ons sales team versterken op Internet of Things (IoT). Bob is geen onbekende in dit vakgebied, en heeft een ruime ervaring op het gebied van allerlei IoT oplossingen vanuit zijn vorige rol bij zijn voormalig werkgever. Die kennis en kunde zal hij nu gaan inzetten als Accountmanager IoT binnen VTM.

Maak kennis met Bob

Om Bob wat beter te leren kennen hebben we hem een aantal vragen voorgelegd over VTM en zijn toekomstvisie:

Wat is/was je eerste indruk bij VTM?
Bij binnenkomst kreeg ik een warm welkom en er heerst een relaxte sfeer.
Het is een partij die weet waar ze mee bezig zijn. ‘’Niet lullen maar poetsen’’ mentaliteit. Een partij met veel domein kennis in huis op het gebied van IT, telecom, IoT en cybersecurity.
Een partij waar ik snel voor aan de slag wil gaan! 

Wat is jouw doel om bij te dragen bij VTM?
Ik hoop met mijn technische IoT ervaring mensen te kunnen enthousiasmeren met de oneindige mogelijkheden die IoT met zich meebrengt. Mijn streven is er naar om de juiste IoT oplossingen te kunnen adviseren die passen bij de databehoefte van de klant.

Hoe zie jij de markt voor IoT?
De IoT markt ontwikkelt zich snel, en de behoefte naar data groeit.
Klimaat en bezetting van ruimtes, asset tracking, preventive maintenance, cool chain, parkeerplekken en talloze andere applicaties zullen bijdrage aan een meer economische en milieuvriendelijke wereld.

Met de komst van Bob maken we weer een mooie stap binnen onze IoT afdeling. Mocht je met Bob willen sparren over jouw wensen op het gebied van IoT en hoe VTM deze kan vervullen, stuur dan een mail naar bob.meuldijk@vtmgroep.nl.

Werken bij VTM

Lijkt het jou ook geweldig om je bij ons team aan te sluiten? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken! Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging bij een betrokken organisatie, aarzel dan niet om eens te kijken bij onze openstaande vacatures. En wie weet sta jij binnenkort ook op onze website en mag je werken bij de toonaangevende leverancier van Telecom, IT, en IoT oplossingen.