Albert van Toor Sales en Marketing Director VTM Groep

Met ingang van 1 juni 2020 is Albert van Toor gestart als Sales en Marketing Director van de VTM Groep in Maasdijk. In die rol neemt hij tevens plaats in het Management Team van VTM.

Albert is breed bekend in de wereld van Telecom, IoT en ICT. Na 22 jaar gewerkt te hebben voor KPN in verschillende uiteenlopende managementfuncties, vond Albert het tijd voor een nieuwe uitdaging, welke hij gevonden heeft bij VTM. Vanuit zijn functie bij KPN was Albert al geruime tijd betrokken en een bekende van VTM.

“De stap naar de VTM Groep is voor mij een logische stap. Een bekende markt en een groeiende sector, ondernemerschap en samenwerken met professionals,” aldus Albert van Toor over zijn nieuwe uitdaging.

Binnen VTM wordt Albert direct verantwoordelijk voor de teams Sales, Business Servicedesk en Marketing. “Ik denk graag mee met bedrijven om ze te versterken in hun business,” vervolgt Albert. “ICT is daarbij een belangrijke factor. Ik wil graag samen werken aan mooie oplossingen, waarbij we onze klanten steunen met goede oplossingen en excellente service en beheer.”

Wij zijn er van overtuigd dat Albert het beste uit mensen (en teams) weet te halen, en zien zijn aanstelling dan ook als een volgende stap vooruit om als organisatie nog sterker te worden.


Bekijk ook:

Volgende

Nieuwe aanwinsten VTM NOC
Nieuwe aanwinsten VTM NOC