Uw ICT-omgeving beschikbaar en veilig

Bedrijfsnetwerken, systemen en applicaties vereisen een hoge mate van beschikbaarheid en veiligheid. Vanuit ons eigen NOC (Network Operations Center) & SOC (Security Operations Center) in Maasdijk bewaken en monitoren wij alle services en diensten die VTM aan klanten levert. Hiermee waarborgen wij de beschikbaarheid, continuïteit en veiligheid van de ICT-omgeving van onze klant.

Network Operations Center - NOC

Vanuit ons NOC monitoren en bewaken wij de beschikbaarheid en snelheid van datalijnen en de prestaties van servers, werkstations en netwerk apparatuur bij onze klant. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

ICT moet vóór een organisatie werken, niet tegen. Vanuit ons eigen NOC in Maasdijk ondersteunen wij onze klant optimaal en waarborgen de beschikbaarheid en veiligheid van uw ICT-omgeving.

Het NOC wordt bemand door een team van ervaren 1ste en 2de lijn specialisten. Onze NOC specialisten zorgen samen met uw beheerders voor het dagelijks beheer, systeem monitoring en uitvoeren van noodzakelijke (dagelijkse) wijzigingen en updates.

Optimale beveiliging van uw ICT-infrastructuur

Vanuit ons eigen Security Operations Center (SOC) in Maasdijk beveiligen en bewaken onze securityspecialisten de ICT-infrastructuur van zowel onszelf als van onze klanten. 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Onze specialisten zijn getraind en ervaren in het leveren van verschillende diensten, het proactief adviseren over de beveiliging van uw ICT-infrastructuur en het meedenken over hoe uw belangrijke bedrijfsprocessen optimaal beschermd blijven.

ICT-security aan de basis van uw bedrijfscontinuïteit

ICT wordt voor bedrijven steeds belangrijker, of zelfs onmisbaar. Online werkplekken, meerdere devices met toegang tot bedrijfssystemen en -data, telefonie in de Cloud; ICT vormt het hart van de organisatie. Een veilige, betrouwbare ICT-omgeving is dan ook van groot belang voor uw bedrijfscontinuïteit.

Beveiligingsstrategie

Voordat u een besluit neemt over ICT-security is het belangrijk dat de primaire processen binnen uw organisatie duidelijk zijn. Op basis daarvan kunt u een beveiligingsstrategie opzetten voor uw ICT-security. Vaak is het een mix van goede voorzieningen om uw beveiliging naar een hoger niveau te tillen.

Lees ook:
ICT-security aan de basis van uw bedrijfscontinuïteit

 

Benieuwd naar onze NOC & SOC diensten?

Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden