Veilig en betrouwbaar werken

Digitale veiligheid en bescherming tegen cybercrime zijn van essentieel belang in de digitale transformatie. De opkomst van de cloud, cybercriminaliteit en bedrijfsspionage maken beveiligen van uw bedrijfsprocessen en –gegevens complex en kostbaar. VTM en KPN helpen u betrouwbaar en veilig te werken in een nieuw digitaal tijdperk.

Colocation

U bent zich er wellicht niet altijd van bewust, maar het 'zoemende' hart van uw business is uw server(park). Problemen met uw server(s), leiden meestal tot een verstoorde werkdag en mogelijk productieverlies en dus kosten.

Met Colocation van KPN brengt u uw fysieke servers onder in de veiligste, groenste en meest betrouwbare datacenters van Nederland. Met Colocation kiest u voor een flexibele en schaalbare oplossing, waarmee u eenvoudig kunt inspelen op groei of krimp. Veilig (24/7 bewaking) en betrouwbaar (gegarandeerde beschikbaarheid van 99,995%).

 

Informatiebeveiliging

Gegevensverkeer wordt intensiever, het aantal devices neemt toe en de toepassingen welke hieraan worden toevertrouwd zijn steeds kritischer. Aan veiligheid en privacy worden steeds hogere eisen gesteld. De VTM Groep faciliteert klanten in het meest veilige gebruik van informatie en communicatie diensten.

Lees meer hierover op Informatiebeveiliging

Proactief beheer van uw ICT

VTM borgt de continuïteit van uw ICT. Uw systemen worden centraal gemanaged en controle- en beheertaken worden waar mogelijk geautomatiseerd. Proactief beheer verbetert de stabiliteit en continuïteit van uw gehele ICT-omgeving. Voordat de gebruiker nadeel ondervindt van een verstoring is deze al gesignaleerd en in een groot aantal gevallen zelfs al remote opgelost.

24/7 monitoring

Uw servers, werkplekken en devices worden 24 uur per dag, 7 dagen per week continu bewaakt. Binnen standaard kantoortijden wordt actie ondernomen op de meldingen die het systeem genereert. Buiten kantoortijd wordt actie ondernomen op afspraak.

Lees meer over VTM Grip

Meer weten over beheer en beveiliging van uw netwerk?

Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden