Beschikbaar, betrouwbaar en veilig

Klaar voor de toekomst met Netwerk diensten van VTM

VTM levert hoogwaardige netwerkarchitecturen op basis van high-end apparatuur. Inclusief geavanceerde beheer en security mogelijkheden. Wij maken gebruik van een modulaire opbouw in combinatie met standaardisatie. U bepaalt zelf welke modules u afneemt, zodat de inrichting van uw netwerk volledig kan worden afgestemd op de specifieke eisen van uw organisatie en infrastructuur.

Onze diensten

Netwerkinrichting

Toekomstgerichte netwerkarchitecturen op basis van high-end solutions en apparatuur.

Meer informatie

Beheer en Beveiliging

Volledig beheer van uw infrastructuur, betrouwbaar en altijd optimaal beveiligd.

Meer informatie

NOC & SOC

VTM werkt full service met een eigen Network Operation Center en Security Operation Center.

Meer informatie

VTM Grip

Uw ICT ontzorgen, maar dan 2.0. Kies voor complete controle over uw ICT-omgeving.

Meer informatie

Stand alone

Netwerkinrichting van VTM is een stand alone dienst, welke zonder nevendiensten van VTM is te gebruiken. Wij raden echter altijd aan netwerk diensten af te nemen in combinatie met beheerdiensten, zoals VTM Grip en de internet of VPN diensten van VTM.

Veilig en betrouwbaar

Bescherming van uw netwerk en systemen is van essentieel belang voor de continuïteit van uw organisatie. Aan veiligheid en privacy worden steeds hogere eisen gesteld. VTM helpt u betrouwbaar en veilig te werken in een nieuw digitaal tijdperk. VTM faciliteert klanten in het meest veilige gebruik van informatie en communicatie diensten.

Proactief

Uw systemen worden centraal gemanaged. Controle- en beheertaken worden waar mogelijk geautomatiseerd. Proactief beheer verbetert de stabiliteit en continuïteit van uw gehele ICT-omgeving. Vanuit ons eigen Network en Security Operations Center bewaken wij de beschikbaarheid en prestaties van uw datalijnen, servers, werkstations en netwerk apparatuur. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

 

Meer weten over de Netwerk diensten van VTM?

Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden