Spectaculaire korting op Zakelijk Glasvezel: 30% korting én meer!

Zakelijk glasvezeldiensten van KPN bieden een capaciteit tot 1 Gbit/s. Zakelijk Glas is leverbaar met synchrone internetsnelheden van 10, 20, 30, 50 en 100 Mbit/s. Dat betekent dat u altijd evenveel kunt uploaden als kunt downloaden. Behalve zeer snel is het netwerk ook uiterst betrouwbaar, met een beschikbaarheid van 99,9%. Deze lijnen zijn te combineren met een zakelijk internet aanbod of een VPN netwerk om efficiënt werken tussen vestigingen te faciliteren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Tot 31-03-2016 heeft KPN twee spectaculaire acties die de aanschaf van Zakelijk Glasvezel ook financiël aantrekkelijk maken! 

Actie 1: VOL G(L)AS - Eenmalige investering € 0,-
Wanneer u in een Zakelijk Glas gebied gevestigd bent waarbij de glasinvoer binnen 250m zit, dan betaalt u éénmalig € 0,- voor de graafwerkzaamheden, de installatie en de dienst. Ook het maandbedrag gaat dan aanzienlijk naar beneden!

 Actie 2: 30% éxtra korting op de eenmalige kosten
Wanneer u verder dan 250m van de glasinvoer óf wanneer u op een bijzonder locatie gevestigd bent dan kunt u ook profiteren van een spectaculaire actie! Naast de standaard korting die we u kunnen bieden, geven we u nog eens 30% korting op de eenmalige aansluitkosten! Kortingen kunnen oplopen tot € 5.000,-

Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen wanneer u nu kiest voor Glasvezel van KPN? Voor een vrijblijvend gesprek en/of een offerte kunt u ons telefonisch bereiken op 0174-527320, per mail via: servicedesk-uc@vtmgroep.nl of neem contact op met uw contactpersoon van VTM Groep.

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg