Nieuwste aanwinst: Samsung Galaxy S6 (Edge)

In Barcelona op het World Mobile Congres is de Samsung Galaxy S6 en de Samsung Galaxy S6 Edge gepresenteerd. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung is verkrijgbaar in april 2015, de exacte datum kunnen we helaas nog niet zeggen.

De Samsung Galaxy S6 en de Samsung Galaxy S6 Edge zijn verkrijgbaar in de kleuren Gold Platinum, Black Sapphire en White Pearl met een geheugen van 32Gb, 64GB en 128GB.

Design en functies
Bij de Galaxy S6 en de Galaxy S6 edge gaan design en functionaliteit hand in hand. In de Galaxy S6 edge combineert Samsung prachtig design en handzaamheid bovendien met een ongekende kijkervaring. Het toestel heeft als enige in de wereld aan beide zijden een gebogen beeldscherm. De body is van Corning Gorilla Glass 4, het hardste glas ooit gefabriceerd en nu beschikbaar in diverse kleurtonen. Bij de fabricage van de smartphones gebruikt Samsung enkel de allerbeste glasbewerkingstechnieken en de strengste kwaliteitscontroles.

Fantastische foto’s met snelle, scherpe camera
Zowel de Galaxy S6 als de Galaxy S6 edge zijn uitgerust met uitstekende camera’s. De 16 MP camera garandeert fantastische foto’s en video’s. Met de 5 MP camera aan de voorkant maak je ultieme selfies. De combinatie van lichtsterke F1.9 lenzen en sensors met hoge resolutie staat garant voor geweldige foto’s, zelfs in het donker. Auto Real-Time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) en IR Detect White Balance zorgen voor verbeterde lichtgevoeligheid en kraakheldere kleurreproductie. Met de nieuwe Quick Launch start je de camera in slechts 0,7 seconde vanuit elk scherm op door tweemaal op de home button te tikken.

Draadloos en supersnel opladen
De Galaxy S6 en de Galaxy S6 edge laad je draadloos op vanaf elke draadloze oplader die in de markt beschikbaar is en werkt volgens de WPC- en PMA-standaarden. Opladen via een kabeltje kan natuurlijk ook. Dit gebeurt 50 procent sneller dan bij zijn voorganger de Galaxy S5. Tien minuten opladen betekent dat je de smartphone vier uur extra kunt gebruiken.*

Extreem krachtig van binnen
Ook het technische binnenwerk van de dunne en lichte Galaxy S6 (6,8 mm/138 gr) en Galaxy S6 edge (7,0 mm/132 gr) zijn geoptimaliseerd en bieden het beste wat er qua rekenkracht op de markt beschikbaar is. ’s Werelds eerste 14nm mobiele processor met 64-bit platform, het nieuwe LPDDR4 werkgeheugen en het UFS 2.0 flashgeheugen zorgen voor de beste prestaties en hogere geheugensnelheden bij een lager energieverbruik. 

Pre-order hier de Samsung Galaxy S6 en de Samsung Galaxy S6 Edge

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg