Het laatste nieuws van VTM

Cybercrime in 2017: bedreigingen en impact

Cybercrime in 2017: bedreigingen en impact

De wereld digitaliseert. Technologie is versmolten in onze dagelijkse praktijk, de Cloud is niet meer weg te denken uit ons leven. Zowel in ons werk als privé. Het maakt alles makkelijker en efficiënter, maar tegelijk maakt het ons enorm afhankelijk van technologie. En daardoor kwetsbaar. Cybercriminelen liggen dagelijks op de loer om door onze digitale achterdeuren te breken. Wat zijn komend jaar de grootste digitale bedreigingen?

Dubbele nominatie VTM Groep voor KPN Strongest Partner Challenge 2017

Dubbele nominatie VTM Groep voor KPN Strongest Partner Challenge 2017

De VTM Groep is in twee categorieën genomineerd voor de KPN Strongest Partner Challenge 2017. Met Zorg in Nederland zijn we genomineerd voor de meest effectieve KPN ÉÉN oplossing en in de breedte is de VTM Groep genomineerd in de categorie Business Partner van het Jaar. Donderdag 9 februari worden de awards uitgereikt in B.Amsterdam. Stem op onze cases en help ons winnen.

VTM Groep opnieuw ISO gecertificeerd

VTM Groep opnieuw ISO gecertificeerd

Kwaliteit staat als één van onze kernwaarden voorop bij de VTM Groep. Sinds eind 2016 zijn wij wederom ISO gecertificeerd volgens de hernieuwde normering ISO 9001:2015. Voor ons de bevestiging van onze inspanningen op het gebied van kwaliteit en service die we al jarenlang leveren.

Joeri Schnetz benoemd tot Operationeel Directeur VTM Groep

Joeri Schnetz benoemd tot Operationeel Directeur VTM Groep

Joeri Schnetz (30) is per 1 januari 2017 benoemd tot Operationeel Directeur van Telecom en ICT-dienstverlener VTM Groep. Schnetz wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele bedrijfsvoering, het managen van processen en systemen binnen de organisatie en directe aansturing van diverse teams. Schnetz maakte voor zijn benoeming al deel uit van het Management Team. 

Gartner’s glazen bol

De top 10 van technologieën tot 2020: Deel 3 – Mesh

Elk jaar publiceert Gartner een top 10 van technologieën met de grootste strategische potentie voor de komende jaren. Voor 2017 staan de thema’s intelligent, digital en mesh centraal. In deze bijdrage: Mesh.

Gartner’s glazen bol

De top 10 van technologieën tot 2020: Deel 2 – Digital

Elk jaar publiceert Gartner een top 10 van technologieën met de grootste strategische potentie voor de komende jaren. Voor 2017 staan de thema’s intelligent, digital en mesh centraal. In deze bijdrage: Digital.

Gartner’s glazen bol

De top 10 van technologieën tot 2020: Deel 1 - Intelligent

Elk jaar publiceert Gartner een top 10 van technologieën met de grootste strategische potentie voor de komende jaren. Voor 2017 staan de thema’s intelligent, digital en mesh centraal. In deze bijdrage: Intelligent.

T-Mobile doorbreekt taboe met loslaten datacap

T-Mobile doorbreekt taboe met loslaten datacap

Het jaar is nog maar net begonnen, maar Telecomland is al weer op volle toeren. Nieuwste speerpunt is een mobiel abonnement zonder datacaps. T-Mobile NL wil de Nederlandse mobiele markt opschudden met voordelige abonnementen voor onbeperkt mobiel internet en bellen. 

Cisco Select Certified Partner

Partner status bij Cisco verlengd

Eind 2016 zijn de partner statussen van de VTM Groep bij Cisco verlengd. De VTM Groep is Cisco Select Certified Partner met Small and Midsize Business Specialization. De certificaten zijn voor Cisco een vereiste om als VTM Groep het portfolio van Cisco te mogen voeren. Voor VTM Groep is het de bevestiging van het leveren van de hoogste kwaliteit in onze product- en dienstverlening.

Iedere 40 seconden wordt een organisatie getroffen door ransomware

Iedere 40 seconden wordt een organisatie getroffen door ransomware

Ransomware blijft doorgaan met zijn wereldwijde online rooftocht en verstevigt zijn greep op data en apparaten. Het aantal ransomware-aanvallen op het bedrijfsleven is in 2016 met een factor drie toegenomen: van elke 2 minuten een aanval in januari tot elke 40 seconden een aanval in oktober.

Pagina nummers

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg