Het laatste nieuws van VTM Groep

cybercrime

Bescherming tegen cybercrime essentieel

De komende jaren stijgt cybercriminaliteit fors. Procureur-generaal Gerrit van der Burg van het Openbaar Ministerie (OM) denkt dat over vijf jaar ongeveer 50 procent van de criminaliteit bestaat uit cyberzaken. Dat zei hij eerder deze week in Nieuwsuur. Bescherming van uw netwerken en bedrijfsgegevens is (en blijft!) van essentieel belang. 

LoRa-netwerk Westland

M2M Services rolt LoRa-netwerk uit voor het Westland

Eind juni zal een dekkend LoRa-netwerk voor Internet of Things-toepassingen uitgerold zijn in het Westland. M2M Services, onderdeel van VTM Groep, kan zo’n netwerk snel opbouwen. Mede omdat we hiervoor samenwerken met aansprekende strategische partners.

partnerprogramma Sensoring Success

M2M Services partner Sensoring Success

Begin dit jaar is MCS, Partner in Telecom Innovations, gestart met het partnerprogramma Sensoring Success. Belangrijkste doelstelling van dit programma is om snel naar concrete, innovatieve en rendabele Internet of Things-toepassingen toe te werken. M2M Services, onderdeel van de VTM Groep, is één van de aangesloten partners.

VTM Servicedesk 2.0

VTM Servicedesk 2.0

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Eerder deze maand hebben we binnen de VTM Groep onze Servicedesk opnieuw ingericht. Inclusief verhuizing naar een centrale plek binnen de organisatie. VTM Servicedesk 2.0 is daarmee een feit. Belangrijkste doelen; klantvragen nog beter bedienen en voor elke klant één vast aanspreekpunt.

Zakelijk Glasvezel

Spectaculaire actie Zakelijk Glasvezel

Hogere snelheden, gratis managed router en géén aansluitkosten

Wanneer u nu overstapt naar zakelijk glas, dan profiteert u van een zeer aantrekkelijk aanbod. Hogere snelheden tegen laag tarief, met gratis managed router. En nieuwe klanten betalen ook nog eens géén aansluitkosten. Heeft u al een zakelijk glasvezel aansluiting? Dan is er een aantrekkelijk verleng aanbod.

The Digital Dutch

VTM naar The Digital Dutch

Donderdag 2 juni neemt VTM deel aan The Digital Dutch. Samen met een aantal van onze klanten en andere KPN business partners laten we ons inspireren om Nederland vooruit te helpen. Hoe zetten we de volgende stap? Hoe helpen we elkaar vooruit?

Let op: internationale wateren

Belangrijk om te weten wanneer u via de zee naar een ander land gaat, u zich in de meeste gevallen op 'internationaal water' bevindt.

Storing mobiele datanetwerk & M2M

De landelijke storing KPN op het mobiele data netwerk en het M2M netwerk is inmiddels verholpen. 

KPN vergroot glas actie bij VTM

Tot 31-08-2016 heeft KPN EEN spectaculaire acties die de aanschaf van Zakelijk Glasvezel ook financiël aantrekkelijk maken!

Wijzigingen KPN ÉÉN / VTM Cloud

Voor 4 april 2016 moeten een aantal zaken geregeld zijn. De KPN Zapper en de Outlookintegratie moeten worden ge-update. Ook zijn er een tweetal URL’s gewijzigd voor de Receptie software en de Callcenter software.

Pagina nummers

© copyright 1988-2017 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg