Het laatste nieuws van VTM Groep

DDoS-aanval

DDoS-aanval leidt gemiddeld tot 95.000 euro schade voor klein bedrijf

Een enkele DDoS-aanval (distributed denial-of-service) kan een bedrijf zo maar 1,4 miljoen euro kosten. Dat cijfer hangt in grote mate af van de snelheid waarmee de aanslag wordt gedetecteerd. Voor kleinere bedrijven ligt de gemiddelde schadepost op 95.000 euro.

AA Advies

“Onze totale ICT en Telecom omgeving onder één dak”

Sinds deze zomer is AA Advies, een allround administratie- en financieel advies bureau, overgegaan op KPN ÉÉN. Gelijktijdig zijn zij overgegaan op glasvezel en maken zij gebruik van werkplekbeheer. “Deze verbeteringen leveren voor een kleine MKB organisatie als ons veel voordelen op en neemt ook heel wat werk uit handen” aldus Rosalie van der Ende, Officemanager binnen AA Advies.

Johnny Gowrising - Manager ICT Avalex

“Optimale bereikbaarheid en flexibiliteit met KPN ÉÉN”

Avalex richt zich op het inzamelen, scheiden en verwerken van huishoudelijk afval. Met 228 aansluitingen is Avalex één van de grotere KPN ÉÉN klanten binnen VTM Groep. En niet alleen een grote klant, maar ook een zeer tevreden klant. “KPN ÉÉN biedt ons nieuwe mogelijkheden, optimale bereikbaarheid en flexibiliteit,” aldus Johnny Gowrising, manager ICT binnen Avalex. “Met VTM zijn we de klant-leverancier relatie allang ontstegen. We zijn echt partners van elkaar.”

Burgemeester Van der Tak bij VTM Groep

Burgemeester Van der Tak op bezoek bij VTM Groep

Burgemeester Sjaak van der Tak van Gemeente Westland heeft donderdag 13 oktober een werkbezoek gebracht aan de VTM Groep. “Ik wist wel dat jullie veel deden, maar dit verbaast mij. Ik ga met meer weg dan ik ooit had kunnen denken,” aldus burgemeester Van der Tak.

Adviesrapport Cyber Security Raad: De economische en maatschappelijke noodzaak van meer cybersecurity

Adviesrapport Cyber Security Raad: ‘Nederland moet in beweging komen’

Verleden week is een adviesrapport over Cyber Security in Nederland uitgereikt aan Minister President Mark Rutte en Hans de Boer van werkgeversorganisatie VNO NCW. Nederland loopt voorop als het gaat om digitalisering van economie en maatschappij. Onze afhankelijkheid van ICT wordt daardoor wel steeds groter. Door deze koploperspositie is Nederland een interessant doelwit voor cybercriminelen. Nederland moet daarom in beweging komen en cybersecurity hoger op de agenda plaatsen.

VTM Groep bedankt partners en blikt vooruit op de toekomst

VTM Groep bedankt partners en blikt vooruit op de toekomst

Donderdag 6 oktober hebben we tijdens een geslaagde bijeenkomst onze partners bedankt voor de samenwerking. Tevens hebben we samen met de partners vooruit gekeken naar de (nabije) toekomst. Want alleen ga je snel, maar samen kom je verder.

Digitale Veiligheid

Mensen maken zich te weinig zorgen over digitale veiligheid

Begin oktober is de overheid gestart met de campagne Alert Online. In een onderzoek van TSN, in opdracht van de overheid, geeft ruim de helft van de ondervraagden aan dat zij niet in een nep e-mail zouden trappen. De praktijk laat echter hele andere cijfers zien.

Zakelijk Glasvezel

Stap over op Zakelijk Glasvezel

Hoge bandbreedte, scherpe tarieven

Grote bandbreedte, hoge internetsnelheden, gebruik maken van de ongekende mogelijkheden van de cloud? De oplossing heet glasvezel. Glasvezel is snel, betrouwbaar en vandaag de dag onmisbaar voor uw bedrijf. Stap over en profiteer van een zeer scherp aanbod.

VTM Groep lid van Business Club Excelsior Maassluis

VTM Groep lid van Business Club Excelsior Maassluis

Sinds het begin van het nieuwe seizoen is VTM Groep lid geworden van de business club van Tweede divisie club Excelsior Maassluis. Afgelopen zaterdag werd dit officieel bekrachtigd met ondertekening van het contract. In de rust van Excelsior M - Barendrecht werden de handtekeningen gezet.

Flexibel werken, ook in uw bedrijf

Flexibel werken, ook in uw bedrijf

Medewerkers zijn steeds mobieler. Vaste kantoortijden zijn verleden tijd. U als ondernemer en uw medewerkers zijn altijd bereikbaar en werken waar en wanneer ze willen. Met de huidige mobiele en cloudoplossingen is flexibel werken eenvoudig in te voeren. Ook in uw bedrijf.

Pagina nummers

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg