Het laatste nieuws van VTM Groep

Internet als basisbehoefte in Nederland

Internet is basisbehoefte in Nederland

In Nederland zijn we steeds meer afhankelijk van internet. Om te kunnen leven én om te kunnen werken. Reden voor minister Henk Kamp van Economische Zaken om draadloos (snel) internet te bestempelen als een basisbehoefte. Net zoals energie en water dat zijn. Het kabinet wil dan ook dat heel Nederland supersnel internet krijgt.

KPN vergroot marktaandeel mobiele markt

Mobiele markt Nederland groeit, KPN vergroot aandeel

De mobiele markt in Nederland zit in de lift. Op jaarbasis laat de dienstenomzet in 2016 nog wel een daling zien, maar in het derde kwartaal steeg de omzet met 3,5% ten opzichte van Q2 dit jaar. Het marktaandeel van KPN groeide in het derde kwartaal tot bijna 43% van de totale dienstenomzet. Daarmee verstevigt KPN zijn leidende positie op de Nederlandse mobiele markt.

KPN Zakelijk Mobiel

KPN Zakelijk introduceert nieuwe mobiele abonnementen voor het MKB

KPN introduceert vanaf 1 december nieuwe zakelijke mobiele abonnementen waarmee MKB-klanten in de hele EU mobiel kunnen internetten, bellen en sms’en. Hiermee speelt KPN in op de toenemende behoefte van MKB’ers die steeds meer internationaal zaken doen.

Voordeel bij VTM Groep

Decembermaand voordeelmaand bij VTM Groep

Wegens succes verlengd: Hardware acties die u niet mag missen

De laatste 2 weken van november heeft u kunnen profiteren van aantrekkelijke kortingen bij VTM Groep. Wegens succes is de actie verlengd. De hele maand december profiteert u van korting op veel producten. Naast het prijsvoordeel ontvangt u bij elk product één of meerdere accessoires. Gratis! Zolang de voorraad strekt.

Generatie iPhone: 15 edities op een rij

Generatie iPhone: 15 edities op een rij

Op 9 januari 2007 kondigde Steve Jobs de iPhone aan. Het betekende een revolutie voor mobiele telefoons. Dat we massaal touchscreens gebruiken en apps installeren is grotendeels te danken aan Apple. In september van dit jaar kwam de iPhone 7 uit en dat is al weer de 15e editie in de rij van iPhone modellen. Tijd om ze alle 15 eens op een rijtje te zetten vonden ze bij DutchCowboys.

DDoS-aanval

DDoS-aanval leidt gemiddeld tot 95.000 euro schade voor klein bedrijf

Een enkele DDoS-aanval (distributed denial-of-service) kan een bedrijf zo maar 1,4 miljoen euro kosten. Dat cijfer hangt in grote mate af van de snelheid waarmee de aanslag wordt gedetecteerd. Voor kleinere bedrijven ligt de gemiddelde schadepost op 95.000 euro.

AA Advies

“Onze totale ICT en Telecom omgeving onder één dak”

Sinds deze zomer is AA Advies, een allround administratie- en financieel advies bureau, overgegaan op KPN ÉÉN. Gelijktijdig zijn zij overgegaan op glasvezel en maken zij gebruik van werkplekbeheer. “Deze verbeteringen leveren voor een kleine MKB organisatie als ons veel voordelen op en neemt ook heel wat werk uit handen” aldus Rosalie van der Ende, Officemanager binnen AA Advies.

Johnny Gowrising - Manager ICT Avalex

“Optimale bereikbaarheid en flexibiliteit met KPN ÉÉN”

Avalex richt zich op het inzamelen, scheiden en verwerken van huishoudelijk afval. Met 228 aansluitingen is Avalex één van de grotere KPN ÉÉN klanten binnen VTM Groep. En niet alleen een grote klant, maar ook een zeer tevreden klant. “KPN ÉÉN biedt ons nieuwe mogelijkheden, optimale bereikbaarheid en flexibiliteit,” aldus Johnny Gowrising, manager ICT binnen Avalex. “Met VTM zijn we de klant-leverancier relatie allang ontstegen. We zijn echt partners van elkaar.”

Burgemeester Van der Tak bij VTM Groep

Burgemeester Van der Tak op bezoek bij VTM Groep

Burgemeester Sjaak van der Tak van Gemeente Westland heeft donderdag 13 oktober een werkbezoek gebracht aan de VTM Groep. “Ik wist wel dat jullie veel deden, maar dit verbaast mij. Ik ga met meer weg dan ik ooit had kunnen denken,” aldus burgemeester Van der Tak.

Adviesrapport Cyber Security Raad: De economische en maatschappelijke noodzaak van meer cybersecurity

Adviesrapport Cyber Security Raad: ‘Nederland moet in beweging komen’

Verleden week is een adviesrapport over Cyber Security in Nederland uitgereikt aan Minister President Mark Rutte en Hans de Boer van werkgeversorganisatie VNO NCW. Nederland loopt voorop als het gaat om digitalisering van economie en maatschappij. Onze afhankelijkheid van ICT wordt daardoor wel steeds groter. Door deze koploperspositie is Nederland een interessant doelwit voor cybercriminelen. Nederland moet daarom in beweging komen en cybersecurity hoger op de agenda plaatsen.

Pagina nummers

© copyright 1988-2017 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg