Het laatste nieuws van VTM

Digitale Veiligheid 3.0 - De Naald

VTM informeert MKB over veilig digitaal werken

Afgelopen dinsdag, 14 maart, vond in WestlandTheater De Naald in Naaldwijk het event Digitale Veiligheid 3.0 plaats. Meer dan 200 deelnemers hebben zich deze middag laten informeren en inspireren over veilig digitaal werken.

Al ruim 240 aanmeldingen voor Digitale Veiligheid 3.0

Al ruim 240 aanmeldingen voor Digitale Veiligheid 3.0

Al ruim 240 MKB’ers, ondernemers, managers en ICT-managers hebben zich aangemeld voor Digitale Veiligheid 3.0, dinsdag 14 maart, in Theater De Naald in Naaldwijk. Aanmelden is nog mogelijk, er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden is kosteloos.

Ondernemers steeds vaker slachtoffer van slamming

Ondernemers steeds vaker slachtoffer van slamming

Kleine (zelfstandige) ondernemers zijn steeds vaker slachtoffer van 'lijnkaping' of 'slamming'. Ondernemers worden ongewild geconfronteerd met een nieuw telefoonabonnement, waar ze vervolgens aan vast zitten. Volgens de Autoriteit Consument en Markt (ACM) is slamming een relatief klein, maar hardnekkig probleem, dat aanvullende maatregelen vraagt.

Telfort Zakelijk

Gratis verhoging internetbundels Telfort Zakelijk

Altijd en overal internet, dat is inmiddels de standaard. Dit zien we ook in het dataverbruik bij onze zakelijke klanten. Daarom verhoogt Telfort Zakelijk per 1 maart gratis de huidige internetbundels van onze bestaande klanten op Zakelijk OpMaat 2016. Meer MB's voor dezelfde prijs!

VTM Grip als basis voor succesvol ondernemen

VTM Grip als basis voor succesvol ondernemen

Onze werkomgeving is dynamischer geworden. Medewerkers verrichten hun taken op vaste computers, maar ook op een laptop, tablet of smartphone. En allang niet meer uitsluitend tussen 9.00 en 17.00 uur. Ze willen hun zakelijke e-mail kunnen checken wanneer het hun uitkomt, op locatie bij hun bestanden kunnen en thuis verder kunnen werken aan een project. Met VTM Grip kunnen medewerkers optimaal en veilig werken.

Phishing mail KPN in omloop

Phishing mail KPN in omloop

PAS OP! Er zijn e-mails in omloop die worden verzonden uit naam van KPN. Het onderwerp van deze e-mail is “Mijn KPN factuur” of “Automatische incasso stopgezet” en lijkt vanuit naam van KPN te zijn gestuurd. Deze mail komt niet van KPN. Klik NIET op de links en verwijder deze e-mail meteen.

VTM Groep KPN Business Partner van het Jaar

VTM Groep is KPN Business Partner van het Jaar

Donderdag 9 februari vond de KPN Strongest Partner Challenge plaats. Tijdens een sfeervolle avond onder leiding van Rick Nieman, is de VTM Groep bekroond tot KPN Business Partner van het Jaar. “Wij zijn enorm trots op deze prijs. Het is de kroon op de stappen die we als organisatie hebben gezet,” aldus Hans Olsthoorn, algemeen directeur van de VTM Groep.

Hoe digitaal (on)veilig werkt uw bedrijf?

Hoe digitaal (on)veilig werkt uw bedrijf?

Veel ondernemers zijn zich niet bewust van de risico’s van digitaal werken. Een datalek, dat overkomt u toch niet? Uit de praktijk blijkt dat juist het MKB steeds vaker te maken krijgt met de schadelijke gevolgen van slechte digitale beveiliging. Hoe digitaal (on)veilig werkt uw bedrijf?

KPN door Tweakers uitgeroepen tot beste mobiele provider

KPN door Tweakers uitgeroepen tot beste mobiele provider

Bezoekers van Tweakers.net hebben KPN wederom uitgeroepen tot beste Mobiele Provider 2016/2017. Net als vorig jaar hebben de meeste lezers hun stem uitgebracht op KPN. Mooie erkenning voor de dienstverlening en het mobiele netwerk van KPN.

Officiële opening Network Operations Center Maasdijk

Officiële opening Network Operations Center Maasdijk

Woensdag 1 februari was de officiële opening van het Network Operations Center (NOC) van de VTM Groep in Maasdijk. Afgelopen weken is keihard gewerkt en het resultaat mag er zijn. “We zijn enorm trots op ons eigen NOC. Dit is een belangrijke stap in onze ambitie een toonaangevend ICT-dienstverlener te zijn,” aldus Hans Olsthoorn, Algemeen Directeur van de VTM Groep.

Pagina nummers

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg