Het laatste nieuws van VTM

Hoe digitaal (on)veilig werkt uw bedrijf?

Hoe digitaal (on)veilig werkt uw bedrijf?

Veel ondernemers zijn zich niet bewust van de risico’s van digitaal werken. Een datalek, dat overkomt u toch niet? Uit de praktijk blijkt dat juist het MKB steeds vaker te maken krijgt met de schadelijke gevolgen van slechte digitale beveiliging. Hoe digitaal (on)veilig werkt uw bedrijf?

KPN door Tweakers uitgeroepen tot beste mobiele provider

KPN door Tweakers uitgeroepen tot beste mobiele provider

Bezoekers van Tweakers.net hebben KPN wederom uitgeroepen tot beste Mobiele Provider 2016/2017. Net als vorig jaar hebben de meeste lezers hun stem uitgebracht op KPN. Mooie erkenning voor de dienstverlening en het mobiele netwerk van KPN.

Officiële opening Network Operations Center Maasdijk

Officiële opening Network Operations Center Maasdijk

Woensdag 1 februari was de officiële opening van het Network Operations Center (NOC) van de VTM Groep in Maasdijk. Afgelopen weken is keihard gewerkt en het resultaat mag er zijn. “We zijn enorm trots op ons eigen NOC. Dit is een belangrijke stap in onze ambitie een toonaangevend ICT-dienstverlener te zijn,” aldus Hans Olsthoorn, Algemeen Directeur van de VTM Groep.

Cybercrime in 2017: bedreigingen en impact

Cybercrime in 2017: bedreigingen en impact

De wereld digitaliseert. Technologie is versmolten in onze dagelijkse praktijk, de Cloud is niet meer weg te denken uit ons leven. Zowel in ons werk als privé. Het maakt alles makkelijker en efficiënter, maar tegelijk maakt het ons enorm afhankelijk van technologie. En daardoor kwetsbaar. Cybercriminelen liggen dagelijks op de loer om door onze digitale achterdeuren te breken. Wat zijn komend jaar de grootste digitale bedreigingen?

Dubbele nominatie VTM Groep voor KPN Strongest Partner Challenge 2017

Dubbele nominatie VTM Groep voor KPN Strongest Partner Challenge 2017

De VTM Groep is in twee categorieën genomineerd voor de KPN Strongest Partner Challenge 2017. Met Zorg in Nederland zijn we genomineerd voor de meest effectieve KPN ÉÉN oplossing en in de breedte is de VTM Groep genomineerd in de categorie Business Partner van het Jaar. Donderdag 9 februari worden de awards uitgereikt in B.Amsterdam. Stem op onze cases en help ons winnen.

VTM Groep opnieuw ISO gecertificeerd

VTM Groep opnieuw ISO gecertificeerd

Kwaliteit staat als één van onze kernwaarden voorop bij de VTM Groep. Sinds eind 2016 zijn wij wederom ISO gecertificeerd volgens de hernieuwde normering ISO 9001:2015. Voor ons de bevestiging van onze inspanningen op het gebied van kwaliteit en service die we al jarenlang leveren.

Joeri Schnetz benoemd tot Operationeel Directeur VTM Groep

Joeri Schnetz benoemd tot Operationeel Directeur VTM Groep

Joeri Schnetz (30) is per 1 januari 2017 benoemd tot Operationeel Directeur van Telecom en ICT-dienstverlener VTM Groep. Schnetz wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele bedrijfsvoering, het managen van processen en systemen binnen de organisatie en directe aansturing van diverse teams. Schnetz maakte voor zijn benoeming al deel uit van het Management Team. 

Gartner’s glazen bol

De top 10 van technologieën tot 2020: Deel 3 – Mesh

Elk jaar publiceert Gartner een top 10 van technologieën met de grootste strategische potentie voor de komende jaren. Voor 2017 staan de thema’s intelligent, digital en mesh centraal. In deze bijdrage: Mesh.

Gartner’s glazen bol

De top 10 van technologieën tot 2020: Deel 2 – Digital

Elk jaar publiceert Gartner een top 10 van technologieën met de grootste strategische potentie voor de komende jaren. Voor 2017 staan de thema’s intelligent, digital en mesh centraal. In deze bijdrage: Digital.

Gartner’s glazen bol

De top 10 van technologieën tot 2020: Deel 1 - Intelligent

Elk jaar publiceert Gartner een top 10 van technologieën met de grootste strategische potentie voor de komende jaren. Voor 2017 staan de thema’s intelligent, digital en mesh centraal. In deze bijdrage: Intelligent.

Pagina nummers

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg