Het laatste nieuws van VTM

Roam Like Home

Onbezorgd bellen en internetten binnen de EU al vanaf 1 juni

Goed nieuws! Vanaf 1 juni 2017 gebruikt u uw Zakelijk Mobiel KPN abonnement binnen de EU zoals u in Nederland gewend bent. Uw minuten, sms’jes en MB’s betaalt u dan niet meer apart, maar gaan uit uw huidige bel- en internetbundels. Wel zo gemakkelijk en voordelig! 

Showroomteam op volle sterkte

Showroomteam op volle sterkte

Goed nieuws! Sinds 1 mei draaien de showroom en de Repair&Go service weer op volle sterkte. John de Groot en Aron van Dam zijn al langere tijd bekende gezichten in onze showroom en van onze Repair&Go service. Erik Maliepaard is sinds 1 april begonnen als allround medewerker showroom. Jet van der Knaap is sinds 1 mei aan het team toegevoegd als medewerker showroom.

KPN

KPN moderniseert vaste telefonie netwerk en stopt met ISDN1/2

KPN gaat de komende jaren het aanbod voor traditionele telefoniediensten (PSTN / ISDN) moderniseren of vervangen door toekomstvaste alternatieven. Deze aanpassingen zijn nodig vanwege voortdurende innovatie bij KPN, veranderende klantwensen en een markt waarin vaste telefonie grotendeels is overgegaan naar bellen via internet (VoIP).

Pinnen, ja graag

Alleen nog betalen per pin mogelijk in showroom

Sinds begin april is het niet meer mogelijk om met contant geld te betalen in onze showroom op Honderdland 190 in Maasdijk. Er kan alleen nog met pin betaald worden. Dit om efficiënter te kunnen werken én om de veiligheid van onze medewerkers te kunnen blijven waarborgen. 

Definitief einde aan roamingkosten in de EU

Definitief einde aan roamingkosten in de EU

Vanaf 15 juni 2017 zijn hoge telefoonkosten in het buitenland verleden tijd. Vanaf die datum kan iedere EU burger met zijn of haar 'lokale' abonnement in alle Europese landen gebruik maken van de bundels die daar aan gekoppeld zijn. Zonder extra kosten. 

Ieder bedrijf heeft een zorgplicht op het gebied van cybersecurity

Ieder bedrijf heeft een zorgplicht op het gebied van cybersecurity

Dat stelt de Cyber Security Raad (CSR) in een advies aan de regering. Woensdag 5 april publiceert de CSR hun ‘Handreiking voor bedrijven op het gebied van cybersecurity’. De Raad stelt tevens dat het kabinet meer moet doen om cybersecurity bij bedrijven actiever af te dwingen. 

Dit is de nieuwe Samsung Galaxy S8

Dit is de nieuwe Samsung Galaxy S8

Samsung heeft deze week de Galaxy S8 en Galaxy S8+ gepresenteerd. Qua vormgeving zijn beide modellen een doorontwikkeling van de Galaxy S7 Edge en Galaxy S6 Edge. De belangrijkste vernieuwingen bevinden zich vooral onder de motorkap. Volgens Samsung zelf is de Galaxy S8 het beste toestel dat ze ooit gemaakt hebben.

Klanttevredenheid basispijler voor succes

Klanttevredenheid basispijler voor succes

Eén van de basispijlers bij de VTM Groep is klanttevredenheid. Samen met service, kwaliteit en betrouwbaarheid wat ons betreft hét fundament van ons succes. In opdracht van KPN worden regelmatig bij onze kanten metingen verricht omtrent de klanttevredenheid. De resultaten spreken voor zich en daar zijn we erg trots op! 

Ontbijtsessie online werkplek voor het MKB

Ontbijtsessie - Online werkplek voor het MKB

Woensdagochtend 12 april organiseert de VTM Groep een ontbijtsessie over online werkplekbeheer. Tijdens deze sessie komt u alles te weten over beheer en oplossingen en kunt u meteen uw vragen stellen aan de specialisten. Tegelijk geniet u van een smakelijk ontbijt. Meld u vandaag nog aan.

The Digital Dutch; het grootste evenement voor zakelijk Nederland!

The Digital Dutch; het grootste evenement voor zakelijk Nederland!

Woensdag 5 april vindt de 2de editie plaats van The Digital Dutch, in Hangaar 2 in Katwijk. Een event waar ondernemend Nederland de dialoog aangaat over hoe wij elkaar en Nederland vooruit kunnen helpen in digitale transformatie. Namens onze technology partner KPN, mag de VTM Groep een select deel van haar klanten uitnodigen voor dit inspirerende event.

Pagina nummers

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg