Het laatste nieuws van VTM Groep

Joeri Schnetz benoemd tot Operationeel Directeur VTM Groep

Joeri Schnetz benoemd tot Operationeel Directeur VTM Groep

Joeri Schnetz (30) is per 1 januari 2017 benoemd tot Operationeel Directeur van Telecom en ICT-dienstverlener VTM Groep. Schnetz wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele bedrijfsvoering, het managen van processen en systemen binnen de organisatie en directe aansturing van diverse teams. Schnetz maakte voor zijn benoeming al deel uit van het Management Team. 

Gartner’s glazen bol

De top 10 van technologieën tot 2020: Deel 3 – Mesh

Elk jaar publiceert Gartner een top 10 van technologieën met de grootste strategische potentie voor de komende jaren. Voor 2017 staan de thema’s intelligent, digital en mesh centraal. In deze bijdrage: Mesh.

Gartner’s glazen bol

De top 10 van technologieën tot 2020: Deel 2 – Digital

Elk jaar publiceert Gartner een top 10 van technologieën met de grootste strategische potentie voor de komende jaren. Voor 2017 staan de thema’s intelligent, digital en mesh centraal. In deze bijdrage: Digital.

Gartner’s glazen bol

De top 10 van technologieën tot 2020: Deel 1 - Intelligent

Elk jaar publiceert Gartner een top 10 van technologieën met de grootste strategische potentie voor de komende jaren. Voor 2017 staan de thema’s intelligent, digital en mesh centraal. In deze bijdrage: Intelligent.

T-Mobile doorbreekt taboe met loslaten datacap

T-Mobile doorbreekt taboe met loslaten datacap

Het jaar is nog maar net begonnen, maar Telecomland is al weer op volle toeren. Nieuwste speerpunt is een mobiel abonnement zonder datacaps. T-Mobile NL wil de Nederlandse mobiele markt opschudden met voordelige abonnementen voor onbeperkt mobiel internet en bellen. 

Cisco Select Certified Partner

Partner status bij Cisco verlengd

Eind 2016 zijn de partner statussen van de VTM Groep bij Cisco verlengd. De VTM Groep is Cisco Select Certified Partner met Small and Midsize Business Specialization. De certificaten zijn voor Cisco een vereiste om als VTM Groep het portfolio van Cisco te mogen voeren. Voor VTM Groep is het de bevestiging van het leveren van de hoogste kwaliteit in onze product- en dienstverlening.

Iedere 40 seconden wordt een organisatie getroffen door ransomware

Iedere 40 seconden wordt een organisatie getroffen door ransomware

Ransomware blijft doorgaan met zijn wereldwijde online rooftocht en verstevigt zijn greep op data en apparaten. Het aantal ransomware-aanvallen op het bedrijfsleven is in 2016 met een factor drie toegenomen: van elke 2 minuten een aanval in januari tot elke 40 seconden een aanval in oktober.

Studiekring kiest voor meerjarige samenwerking met VTM Groep

Studiekring kiest voor meerjarige samenwerking met VTM Groep

Studiekring is marktleider in Nederland op het gebied van huiswerkbegeleiding, bijles en training voor leerlingen. Voor de telefonie-omgeving heeft Studiekring gekozen voor de VTM Groep als leverancier van Telfort Zakelijk. “Optimale bereikbaarheid is voor ons enorm belangrijk. Om bestaande klanten beter te bedienen en om sneller te kunnen schakelen met nieuwe klanten”, aldus Jan Beunder, financieel directeur van Studiekring.

Vier tips voor uw telefonische afwezigheidsmelding

Vier tips voor uw telefonische afwezigheidsmelding

Met de feestdagen zijn veel bedrijven minder goed bereikbaar. Terwijl goede bereikbaarheid juist een belangrijk onderdeel is voor de klanttevredenheid. Bent u ook tijdens de feestdagen afwezig? Ga dan klantgericht te werk en zorg voor een telefonische afwezigheidsmelding om uw klanten te informeren. Op deze manier kunt u de verwachtingen van uw klanten beheren. 

Kijken in de keuken van: Repair & Go Service

Kijken in de keuken van: Repair & Go Service

Tijd is geld. Wij snappen dat. Ook wanneer u onbereikbaar bent voor uw klant kost dat geld. En dus heeft u geen tijd voor technische mankementen of uitval van uw mobiele apparaten. De specialisten van de Repair & Go Desk van de VTM Groep zorgen ervoor dat u snel weer verder kunt werken, desnoods met vervangende apparatuur.

Pagina nummers

© copyright 1988-2017 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg