Het laatste nieuws van VTM Groep

Telfort Zakelijk

Gratis verhoging internetbundels Telfort Zakelijk

Altijd en overal internet, dat is inmiddels de standaard. Dit zien we ook in het dataverbruik bij onze zakelijke klanten. Daarom verhoogt Telfort Zakelijk per 1 maart gratis de huidige internetbundels van onze bestaande klanten op Zakelijk OpMaat 2016. Meer MB's voor dezelfde prijs!

VTM Grip als basis voor succesvol ondernemen

VTM Grip als basis voor succesvol ondernemen

Onze werkomgeving is dynamischer geworden. Medewerkers verrichten hun taken op vaste computers, maar ook op een laptop, tablet of smartphone. En allang niet meer uitsluitend tussen 9.00 en 17.00 uur. Ze willen hun zakelijke e-mail kunnen checken wanneer het hun uitkomt, op locatie bij hun bestanden kunnen en thuis verder kunnen werken aan een project. Met VTM Grip kunnen medewerkers optimaal en veilig werken.

Phishing mail KPN in omloop

Phishing mail KPN in omloop

PAS OP! Er zijn e-mails in omloop die worden verzonden uit naam van KPN. Het onderwerp van deze e-mail is “Mijn KPN factuur” of “Automatische incasso stopgezet” en lijkt vanuit naam van KPN te zijn gestuurd. Deze mail komt niet van KPN. Klik NIET op de links en verwijder deze e-mail meteen.

VTM Groep KPN Business Partner van het Jaar

VTM Groep is KPN Business Partner van het Jaar

Donderdag 9 februari vond de KPN Strongest Partner Challenge plaats. Tijdens een sfeervolle avond onder leiding van Rick Nieman, is de VTM Groep bekroond tot KPN Business Partner van het Jaar. “Wij zijn enorm trots op deze prijs. Het is de kroon op de stappen die we als organisatie hebben gezet,” aldus Hans Olsthoorn, algemeen directeur van de VTM Groep.

Hoe digitaal (on)veilig werkt uw bedrijf?

Hoe digitaal (on)veilig werkt uw bedrijf?

Veel ondernemers zijn zich niet bewust van de risico’s van digitaal werken. Een datalek, dat overkomt u toch niet? Uit de praktijk blijkt dat juist het MKB steeds vaker te maken krijgt met de schadelijke gevolgen van slechte digitale beveiliging. Hoe digitaal (on)veilig werkt uw bedrijf?

KPN door Tweakers uitgeroepen tot beste mobiele provider

KPN door Tweakers uitgeroepen tot beste mobiele provider

Bezoekers van Tweakers.net hebben KPN wederom uitgeroepen tot beste Mobiele Provider 2016/2017. Net als vorig jaar hebben de meeste lezers hun stem uitgebracht op KPN. Mooie erkenning voor de dienstverlening en het mobiele netwerk van KPN.

Officiële opening Network Operations Center Maasdijk

Officiële opening Network Operations Center Maasdijk

Woensdag 1 februari was de officiële opening van het Network Operations Center (NOC) van de VTM Groep in Maasdijk. Afgelopen weken is keihard gewerkt en het resultaat mag er zijn. “We zijn enorm trots op ons eigen NOC. Dit is een belangrijke stap in onze ambitie een toonaangevend ICT-dienstverlener te zijn,” aldus Hans Olsthoorn, Algemeen Directeur van de VTM Groep.

Cybercrime in 2017: bedreigingen en impact

Cybercrime in 2017: bedreigingen en impact

De wereld digitaliseert. Technologie is versmolten in onze dagelijkse praktijk, de Cloud is niet meer weg te denken uit ons leven. Zowel in ons werk als privé. Het maakt alles makkelijker en efficiënter, maar tegelijk maakt het ons enorm afhankelijk van technologie. En daardoor kwetsbaar. Cybercriminelen liggen dagelijks op de loer om door onze digitale achterdeuren te breken. Wat zijn komend jaar de grootste digitale bedreigingen?

Dubbele nominatie VTM Groep voor KPN Strongest Partner Challenge 2017

Dubbele nominatie VTM Groep voor KPN Strongest Partner Challenge 2017

De VTM Groep is in twee categorieën genomineerd voor de KPN Strongest Partner Challenge 2017. Met Zorg in Nederland zijn we genomineerd voor de meest effectieve KPN ÉÉN oplossing en in de breedte is de VTM Groep genomineerd in de categorie Business Partner van het Jaar. Donderdag 9 februari worden de awards uitgereikt in B.Amsterdam. Stem op onze cases en help ons winnen.

VTM Groep opnieuw ISO gecertificeerd

VTM Groep opnieuw ISO gecertificeerd

Kwaliteit staat als één van onze kernwaarden voorop bij de VTM Groep. Sinds eind 2016 zijn wij wederom ISO gecertificeerd volgens de hernieuwde normering ISO 9001:2015. Voor ons de bevestiging van onze inspanningen op het gebied van kwaliteit en service die we al jarenlang leveren.

Pagina nummers

© copyright 1988-2017 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg