Het laatste nieuws van VTM Groep

Zakelijk Glasvezel

Actie Zakelijk Glasvezel KPN per 19 mei 2017

Voor klanten die al gebruik maken van zakelijk glasvezel van KPN geldt momenteel een zeer aantrekkelijk aanbod. Verhoog uw snelheid of maak meerdere poorten beschikbaar. Zo geeft u invulling aan uw zakelijke behoeften en komt meer capaciteit beschikbaar voor uw datadiensten.

Wereldwijde cyberaanval legt talloze computersystemen plat

Wereldwijde cyberaanval legt talloze computersystemen plat

Een wereldwijde cyberaanval (WannaCry-ransomware) legt in tientallen landen computersystemen plat. Vrijdagmiddag werd bekend dat zeker zestien medische instellingen in Engeland zijn getroffen, nu blijkt dat ook talloze andere ICT-systemen zijn aangevallen in onder meer Rusland, China, de Verenigde Staten, Brazilië en een aantal Zuid-Europese landen. Ook in Nederland zijn er machines door de wereldwijde aanval met de WannaCry-ransomware getroffen, zo blijkt uit gegevens van de website MalwareTech.

Roam Like Home

Onbezorgd bellen en internetten binnen de EU al vanaf 1 juni

Goed nieuws! Vanaf 1 juni 2017 gebruikt u uw Zakelijk Mobiel KPN abonnement binnen de EU zoals u in Nederland gewend bent. Uw minuten, sms’jes en MB’s betaalt u dan niet meer apart, maar gaan uit uw huidige bel- en internetbundels. Wel zo gemakkelijk en voordelig! 

Showroomteam op volle sterkte

Showroomteam op volle sterkte

Goed nieuws! Sinds 1 mei draaien de showroom en de Repair&Go service weer op volle sterkte. John de Groot en Aron van Dam zijn al langere tijd bekende gezichten in onze showroom en van onze Repair&Go service. Erik Maliepaard is sinds 1 april begonnen als allround medewerker showroom. Jet van der Knaap is sinds 1 mei aan het team toegevoegd als medewerker showroom.

KPN

KPN moderniseert vaste telefonie netwerk en stopt met ISDN1/2

KPN gaat de komende jaren het aanbod voor traditionele telefoniediensten (PSTN / ISDN) moderniseren of vervangen door toekomstvaste alternatieven. Deze aanpassingen zijn nodig vanwege voortdurende innovatie bij KPN, veranderende klantwensen en een markt waarin vaste telefonie grotendeels is overgegaan naar bellen via internet (VoIP).

Pinnen, ja graag

Alleen nog betalen per pin mogelijk in showroom

Sinds begin april is het niet meer mogelijk om met contant geld te betalen in onze showroom op Honderdland 190 in Maasdijk. Er kan alleen nog met pin betaald worden. Dit om efficiënter te kunnen werken én om de veiligheid van onze medewerkers te kunnen blijven waarborgen. 

Definitief einde aan roamingkosten in de EU

Definitief einde aan roamingkosten in de EU

Vanaf 15 juni 2017 zijn hoge telefoonkosten in het buitenland verleden tijd. Vanaf die datum kan iedere EU burger met zijn of haar 'lokale' abonnement in alle Europese landen gebruik maken van de bundels die daar aan gekoppeld zijn. Zonder extra kosten. 

Ieder bedrijf heeft een zorgplicht op het gebied van cybersecurity

Ieder bedrijf heeft een zorgplicht op het gebied van cybersecurity

Dat stelt de Cyber Security Raad (CSR) in een advies aan de regering. Woensdag 5 april publiceert de CSR hun ‘Handreiking voor bedrijven op het gebied van cybersecurity’. De Raad stelt tevens dat het kabinet meer moet doen om cybersecurity bij bedrijven actiever af te dwingen. 

Dit is de nieuwe Samsung Galaxy S8

Dit is de nieuwe Samsung Galaxy S8

Samsung heeft deze week de Galaxy S8 en Galaxy S8+ gepresenteerd. Qua vormgeving zijn beide modellen een doorontwikkeling van de Galaxy S7 Edge en Galaxy S6 Edge. De belangrijkste vernieuwingen bevinden zich vooral onder de motorkap. Volgens Samsung zelf is de Galaxy S8 het beste toestel dat ze ooit gemaakt hebben.

Klanttevredenheid basispijler voor succes

Klanttevredenheid basispijler voor succes

Eén van de basispijlers bij de VTM Groep is klanttevredenheid. Samen met service, kwaliteit en betrouwbaarheid wat ons betreft hét fundament van ons succes. In opdracht van KPN worden regelmatig bij onze kanten metingen verricht omtrent de klanttevredenheid. De resultaten spreken voor zich en daar zijn we erg trots op! 

Pagina nummers

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg