Het laatste nieuws van VTM

KPN versterkt positie als security service provider

KPN versterkt positie als security service provider

KPN is overeengekomen om QSight IT Holding B.V. (“QSight IT”) over te nemen. QSight IT is leverancier van managed security services en public cloud consultancy. Hiermee breidt KPN zijn Cloud en security portfolio verder uit, in lijn met de strategie van KPN om zijn positie als security service provider in Nederland te versterken.

Eén op vijf Nederlandse bedrijven getroffen door cybercrime

Eén op vijf Nederlandse bedrijven getroffen door cybercrime

Eén op de vijf bedrijven met minstens tien werknemers heeft in 2016 te maken gehad met de gevolgen van een cyberaanval. Dat bleek begin deze week uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) naar incidenten met ICT. In de helft van de gevallen moesten bedrijven kosten maken om de schade na een incident te verhelpen.

VTM Groep weer 2 toppers rijker

VTM weer 2 toppers rijker

Met de aanstelling van Daan Poleij en Dax Verolme is de VTM Groep weer 2 toppers rijker. Hiermee is onze expertise en professionele ondersteuning op het gebied van ICT en Telecom wederom toegenomen. Dit past uitstekend bij de groei die de VTM Groep doormaakt.

Ontbijtsessie Wat betekent de AVG voor uw organisatie?

Wat betekent de AVG voor uw organisatie?

Per 25 mei 2018 is de AVG van toepassing. Benieuwd hoe u tijdig kunt voldoen aan deze nieuwe wet- en regelgeving? Dit zetten wij graag voor u uiteen in een ontbijtsessie op vrijdag 17 november.

VTM Groep wint “De Blauwe Veer 2017”

VTM wint “De Blauwe Veer 2017”

Tijdens het jaarlijkse partner event van Telfort Zakelijk is de VTM Groep de trotse winnaar geworden van De Blauwe Veer Award 2017. “Wij zijn enorm trots op deze prijs. Onze duidelijke visie en strategie op de markt is de reden dat wij in de categorie Duidelijk de award in ontvangst mochten nemen,” aldus Hans Olsthoorn, algemeen directeur van de VTM Groep.

Android-smartphones lopen achter met veiligheidsupdates

Helft Android-smartphones lopen achter met veiligheidsupdates

De helft van de smartphones met het Android-besturingssysteem blijft achterlopen met beveiligingsupdates van de telefoons. Maar weinig Android-smartphones hebben een recente veiligheidsupdate: slechts 5% heeft een veiligheidsupdate van augustus 2017 en 11% een update van juli 2017. 

Algemene verordening gegevensbescherming privacy persoonsgegevens

Bedrijven slecht voorbereid op nieuwe privacywetgeving

Veel organisaties zijn niet of nauwelijks voorbereid op de nieuwe Europese wetgeving voor de bescherming van persoonsgegevens. Eerder deze maand stelden deskundigen tegenover het Financieel Dagblad dat veel organisaties de nieuwe regelgeving onderschatten en dat sancties dreigen voor bedrijven die hun privacybeleid niet op tijd op orde hebben. Het aftellen naar 25 mei 2018 is begonnen!

VTM loop 2017

Geslaagde VTM loop 2017

Zaterdag 29 juli vond in Maasdijk voor de 27ste keer de VTM loop plaats. Sinds 2010 is de VTM Groep trotse sponsor van dit topevenement in de regio. Met maar liefst 600 deelnemers was ook dit jaar weer een succes. Zie hieronder de VTM loop in beeld.

Autoriteit Consument en Markt (ACM)

Op termijn mogelijk nieuwe nummerreeksen voor mobiele telefonie

Ruim 90% van alle beschikbare 06 nummers is inmiddels uitgegeven. Dit blijkt uit de nieuwe monitor Nummeruitgifte van de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De ACM verwacht in de toekomst een steeds grotere schaarste in het aantal mobiele nummers. Door de 060 en de 069 reeks te openen zou extra ruimte ontstaan van 20 miljoen nummers.

Openbare WiFi netwerken zijn niet zonder risico's

Inloggen op een openbaar WiFi netwerk is niet veilig

Over de risico’s van openbare WiFi netwerken is al veel gezegd en geschreven. Ook de VTM Groep wijst medewerkers en klanten veelvuldig op de risico’s hiervan. Hoe groot die risico’s zijn bleek wel uit een artikel van Maurits Martijn van De Correspondent. Samen met ethisch hacker, Wouter Slotboom, ging hij de stad in om in de praktijk te ondervinden wat mensen allemaal prijs geven wanneer wordt ingelogd op een openbaar WiFi netwerk.

Pagina nummers

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg