Het laatste nieuws van VTM

Einde ISDN biedt nieuwe kansen

Einde ISDN biedt nieuwe kansen

Misschien herinnert u het zich nog. De KPN reclamefilmpjes voor de introductie van ISDN. Waarin Rijk de Gooyer en Maarten Spanjer u meenemen in de nieuwste innovatie in communicatie; bellen en internetten tegelijkertijd! ISDN is de naam.

WPA2 patch updates met VTM Grip

WPA2 patch updates met VTM Grip

Maandag verscheen in diverse media het bericht dat beveiligingsonderzoekers een lek gevonden hebben in het wifi beveiligings protocol WPA2. Dit lek maakt wifi netwerken kwetsbaar. VTM Groep voert voor VTM Grip klanten de benodigde patch updates uit voor de Aruba Access Points.

Beveiligingslek in WiFi-protocol WPA2

Beveiligingslek in WiFi-protocol WPA2

Begin deze week werd bekend dat beveiligingsonderzoekers een lek hebben gevonden in WPA2, de wereldwijde standaard voor het veilig inloggen op wifi-netwerken. Door dit beveiligingslek, KRACK genaamd, is bescherming van onze wifi-netwerken, in theorie, niet langer gegarandeerd.

M2M Services wint FD Gazelle award

M2M Services is FD Gazelle

M2M Services, onderdeel van de VTM Groep, is FD Gazelle 2017. Daarmee behoort M2M Services tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Deze jaarlijkse groeicompetitie wordt inmiddels voor de veertiende keer georganiseerd door Het Financieele Dagblad. In november trekt FD het land in om de Gazellen Awards uit te reiken aan de winnaars.

De iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X

Voor u op een rijtje; de iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X

Op 12 september introduceerde Apple drie nieuwe smartphones; de iPhone 8, de 8 Plus en de vernieuwende iPhone X. Met de iPhone X laat Apple zien hoe de toekomst van de iPhone er uitziet. De 8 en de 8 Plus weten echter, ondanks enkele fijne vernieuwingen, nauwelijks te verrassen.

KPN versterkt positie als security service provider

KPN versterkt positie als security service provider

KPN is overeengekomen om QSight IT Holding B.V. (“QSight IT”) over te nemen. QSight IT is leverancier van managed security services en public cloud consultancy. Hiermee breidt KPN zijn Cloud en security portfolio verder uit, in lijn met de strategie van KPN om zijn positie als security service provider in Nederland te versterken.

Eén op vijf Nederlandse bedrijven getroffen door cybercrime

Eén op vijf Nederlandse bedrijven getroffen door cybercrime

Eén op de vijf bedrijven met minstens tien werknemers heeft in 2016 te maken gehad met de gevolgen van een cyberaanval. Dat bleek begin deze week uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) naar incidenten met ICT. In de helft van de gevallen moesten bedrijven kosten maken om de schade na een incident te verhelpen.

VTM Groep weer 2 toppers rijker

VTM weer 2 toppers rijker

Met de aanstelling van Daan Poleij en Dax Verolme is de VTM Groep weer 2 toppers rijker. Hiermee is onze expertise en professionele ondersteuning op het gebied van ICT en Telecom wederom toegenomen. Dit past uitstekend bij de groei die de VTM Groep doormaakt.

Ontbijtsessie Wat betekent de AVG voor uw organisatie?

Wat betekent de AVG voor uw organisatie?

Per 25 mei 2018 is de AVG van toepassing. Benieuwd hoe u tijdig kunt voldoen aan deze nieuwe wet- en regelgeving? Dit zetten wij graag voor u uiteen in een ontbijtsessie op vrijdag 17 november.

VTM Groep wint “De Blauwe Veer 2017”

VTM wint “De Blauwe Veer 2017”

Tijdens het jaarlijkse partner event van Telfort Zakelijk is de VTM Groep de trotse winnaar geworden van De Blauwe Veer Award 2017. “Wij zijn enorm trots op deze prijs. Onze duidelijke visie en strategie op de markt is de reden dat wij in de categorie Duidelijk de award in ontvangst mochten nemen,” aldus Hans Olsthoorn, algemeen directeur van de VTM Groep.

Pagina nummers

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg