Het laatste nieuws van VTM

Een cadeau voor de feestdagen

Een cadeau voor de feestdagen

Klanten met een Zakelijk Mobiel Bundel (XL) 2016 abonnement, een KPN ÉÉN Onderweg Bundel of een Zakelijk Mobiel Bundel (XL) ontvangen in december gratis 5GB bovenop de maandelijkse databundel.

Erwin den Braber gestart als Business Consultant ICT

Erwin den Braber gestart als Business Consultant ICT

Sinds 1 november is Erwin den Braber gestart bij de VTM Groep als nieuwe Business Consultant ICT. Met zijn ruime ervaring en expertise op het gebied van ICT dienstverlening past Erwin perfect binnen de ambitie van de VTM Groep als hoogwaardige ICT en Telecom dienstverlener. 

VTM Groep bedankt partners

VTM bedankt partners

Donderdag 9 november hebben we tijdens een geslaagde bijeenkomst onze partners bedankt voor de samenwerking met VTM Groep. Ruim 40 gasten van verschillende partnerorganisaties waren deze middag afgereisd naar onze showroom in Maasdijk.

Mijn VTM; uw VTM Klantportaal

Mijn VTM; uw VTM Klantportaal

Graag introduceren wij Mijn VTM, een eigen online klantportaal voor klanten van de VTM Groep. Met Mijn VTM regelt u eenvoudig uw zaken met de VTM Groep. Waar en wanneer u wilt en wel zo makkelijk! Per 1 januari vervangt de klantportal het huidige ticketing systeem van VTM.

KPN Zakelijk Mobiel - Voordeellandenbundel buiten de EU

Nieuwe Voordeellandenbundel KPN Zakelijk Mobiel buiten EU

Sinds 1 juni 2017 kunnen klanten met een zakelijk mobiel abonnement van KPN bellen en internetten binnen de EU net zoals in Nederland. Per 1 november wordt internetten op de populairste bestemmingen buiten de EU ook voordeliger.

Einde ISDN biedt nieuwe kansen

Einde ISDN biedt nieuwe kansen

Misschien herinnert u het zich nog. De KPN reclamefilmpjes voor de introductie van ISDN. Waarin Rijk de Gooyer en Maarten Spanjer u meenemen in de nieuwste innovatie in communicatie; bellen en internetten tegelijkertijd! ISDN is de naam.

WPA2 patch updates met VTM Grip

WPA2 patch updates met VTM Grip

Maandag verscheen in diverse media het bericht dat beveiligingsonderzoekers een lek gevonden hebben in het wifi beveiligings protocol WPA2. Dit lek maakt wifi netwerken kwetsbaar. VTM Groep voert voor VTM Grip klanten de benodigde patch updates uit voor de Aruba Access Points.

Beveiligingslek in WiFi-protocol WPA2

Beveiligingslek in WiFi-protocol WPA2

Begin deze week werd bekend dat beveiligingsonderzoekers een lek hebben gevonden in WPA2, de wereldwijde standaard voor het veilig inloggen op wifi-netwerken. Door dit beveiligingslek, KRACK genaamd, is bescherming van onze wifi-netwerken, in theorie, niet langer gegarandeerd.

M2M Services wint FD Gazelle award

M2M Services is FD Gazelle

M2M Services, onderdeel van de VTM Groep, is FD Gazelle 2017. Daarmee behoort M2M Services tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Deze jaarlijkse groeicompetitie wordt inmiddels voor de veertiende keer georganiseerd door Het Financieele Dagblad. In november trekt FD het land in om de Gazellen Awards uit te reiken aan de winnaars.

De iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X

Voor u op een rijtje; de iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X

Op 12 september introduceerde Apple drie nieuwe smartphones; de iPhone 8, de 8 Plus en de vernieuwende iPhone X. Met de iPhone X laat Apple zien hoe de toekomst van de iPhone er uitziet. De 8 en de 8 Plus weten echter, ondanks enkele fijne vernieuwingen, nauwelijks te verrassen.

Pagina nummers

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg