Het laatste nieuws van VTM Groep

Definitief einde aan roamingkosten in de EU

Definitief einde aan roamingkosten in de EU

Vanaf 15 juni 2017 zijn hoge telefoonkosten in het buitenland verleden tijd. Vanaf die datum kan iedere EU burger met zijn of haar 'lokale' abonnement in alle Europese landen gebruik maken van de bundels die daar aan gekoppeld zijn. Zonder extra kosten. 

Ieder bedrijf heeft een zorgplicht op het gebied van cybersecurity

Ieder bedrijf heeft een zorgplicht op het gebied van cybersecurity

Dat stelt de Cyber Security Raad (CSR) in een advies aan de regering. Woensdag 5 april publiceert de CSR hun ‘Handreiking voor bedrijven op het gebied van cybersecurity’. De Raad stelt tevens dat het kabinet meer moet doen om cybersecurity bij bedrijven actiever af te dwingen. 

Dit is de nieuwe Samsung Galaxy S8

Dit is de nieuwe Samsung Galaxy S8

Samsung heeft deze week de Galaxy S8 en Galaxy S8+ gepresenteerd. Qua vormgeving zijn beide modellen een doorontwikkeling van de Galaxy S7 Edge en Galaxy S6 Edge. De belangrijkste vernieuwingen bevinden zich vooral onder de motorkap. Volgens Samsung zelf is de Galaxy S8 het beste toestel dat ze ooit gemaakt hebben.

Klanttevredenheid basispijler voor succes

Klanttevredenheid basispijler voor succes

Eén van de basispijlers bij de VTM Groep is klanttevredenheid. Samen met service, kwaliteit en betrouwbaarheid wat ons betreft hét fundament van ons succes. In opdracht van KPN worden regelmatig bij onze kanten metingen verricht omtrent de klanttevredenheid. De resultaten spreken voor zich en daar zijn we erg trots op! 

Ontbijtsessie online werkplek voor het MKB

Ontbijtsessie - Online werkplek voor het MKB

Woensdagochtend 12 april organiseert de VTM Groep een ontbijtsessie over online werkplekbeheer. Tijdens deze sessie komt u alles te weten over beheer en oplossingen en kunt u meteen uw vragen stellen aan de specialisten. Tegelijk geniet u van een smakelijk ontbijt. Meld u vandaag nog aan.

The Digital Dutch; het grootste evenement voor zakelijk Nederland!

The Digital Dutch; het grootste evenement voor zakelijk Nederland!

Woensdag 5 april vindt de 2de editie plaats van The Digital Dutch, in Hangaar 2 in Katwijk. Een event waar ondernemend Nederland de dialoog aangaat over hoe wij elkaar en Nederland vooruit kunnen helpen in digitale transformatie. Namens onze technology partner KPN, mag de VTM Groep een select deel van haar klanten uitnodigen voor dit inspirerende event.

Digitale Veiligheid 3.0 - De Naald

VTM Groep informeert MKB over veilig digitaal werken

Afgelopen dinsdag, 14 maart, vond in WestlandTheater De Naald in Naaldwijk het event Digitale Veiligheid 3.0 plaats. Meer dan 200 deelnemers hebben zich deze middag laten informeren en inspireren over veilig digitaal werken.

Al ruim 240 aanmeldingen voor Digitale Veiligheid 3.0

Al ruim 240 aanmeldingen voor Digitale Veiligheid 3.0

Al ruim 240 MKB’ers, ondernemers, managers en ICT-managers hebben zich aangemeld voor Digitale Veiligheid 3.0, dinsdag 14 maart, in Theater De Naald in Naaldwijk. Aanmelden is nog mogelijk, er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden is kosteloos.

Ondernemers steeds vaker slachtoffer van slamming

Ondernemers steeds vaker slachtoffer van slamming

Kleine (zelfstandige) ondernemers zijn steeds vaker slachtoffer van 'lijnkaping' of 'slamming'. Ondernemers worden ongewild geconfronteerd met een nieuw telefoonabonnement, waar ze vervolgens aan vast zitten. Volgens de Autoriteit Consument en Markt (ACM) is slamming een relatief klein, maar hardnekkig probleem, dat aanvullende maatregelen vraagt.

Telfort Zakelijk

Gratis verhoging internetbundels Telfort Zakelijk

Altijd en overal internet, dat is inmiddels de standaard. Dit zien we ook in het dataverbruik bij onze zakelijke klanten. Daarom verhoogt Telfort Zakelijk per 1 maart gratis de huidige internetbundels van onze bestaande klanten op Zakelijk OpMaat 2016. Meer MB's voor dezelfde prijs!

Pagina nummers

© copyright 1988-2017 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg