Het laatste nieuws van VTM

Ontbijtsessie Wat betekent de AVG voor uw organisatie?

Wat betekent de AVG voor uw organisatie?

Per 25 mei 2018 is de AVG van toepassing. Benieuwd hoe u tijdig kunt voldoen aan deze nieuwe wet- en regelgeving? Dit zetten wij graag voor u uiteen in een ontbijtsessie op vrijdag 16 februari.

Nieuw WiFi-beveiliginsprotocol WPA3

Nieuwe WiFi-beveiliging moet openbare netwerken veiliger maken

Begin deze week is door Wi-Fi Alliance het WPA3 beveiligingsprotocol gepresenteerd als nieuwe wereldwijde WiFi beveiligingsstandaard. WPA3 moet openbare WiFi-netwerken veiliger maken in gebruik. De techniek verschijnt later dit jaar.

Meldingen van datalekken verdubbeld in 2017

Aantal meldingen van datalekken verdubbeld in 2017

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) krijgt een stijgend aantal meldingen van datalekken. "Veel datalekken worden echter helemaal niet gemeld en dat is veel ernstiger," aldus de AP. Als de nieuwe Europese privacyverordening in mei van kracht wordt, kunnen de boetes daarvoor behoorlijk oplopen.

VTM Connect en VTM Telecom worden VTM Services B.V.

VTM Connect en VTM Telecom worden VTM Services B.V.

Graag informeren wij u over het samengaan van VTM Connect B.V. en VTM Telecom B.V. in één organisatie; VTM Services B.V. Wat verandert er voor klanten van VTM en waarom hebben wij gekozen voor deze omzetting?

Nationale Privacy Benchmark 2017

Bedrijven en overheden niet klaar voor nieuwe privacywet

Vanaf mei volgend jaar gaat de nieuwe Europese Privacyverordening in, de GDPR, in Nederland de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Uit de Nationale Privacy Benchmark 2017 blijkt dat maar liefst 80 procent van Nederlandse bedrijven en overheden nog niet klaar is voor deze wet.

Een cadeau voor de feestdagen

Een cadeau voor de feestdagen

Klanten met een Zakelijk Mobiel Bundel (XL) 2016 abonnement, een KPN ÉÉN Onderweg Bundel of een Zakelijk Mobiel Bundel (XL) ontvangen in december gratis 5GB bovenop de maandelijkse databundel.

Erwin den Braber gestart als Business Consultant ICT

Erwin den Braber gestart als Business Consultant ICT

Sinds 1 november is Erwin den Braber gestart bij de VTM Groep als nieuwe Business Consultant ICT. Met zijn ruime ervaring en expertise op het gebied van ICT dienstverlening past Erwin perfect binnen de ambitie van de VTM Groep als hoogwaardige ICT en Telecom dienstverlener. 

VTM Groep bedankt partners

VTM bedankt partners

Donderdag 9 november hebben we tijdens een geslaagde bijeenkomst onze partners bedankt voor de samenwerking met VTM Groep. Ruim 40 gasten van verschillende partnerorganisaties waren deze middag afgereisd naar onze showroom in Maasdijk.

Mijn VTM; uw VTM Klantportaal

Mijn VTM; uw VTM Klantportaal

Graag introduceren wij Mijn VTM, een eigen online klantportaal voor klanten van de VTM Groep. Met Mijn VTM regelt u eenvoudig uw zaken met de VTM Groep. Waar en wanneer u wilt en wel zo makkelijk! Per 1 januari vervangt de klantportal het huidige ticketing systeem van VTM.

KPN Zakelijk Mobiel - Voordeellandenbundel buiten de EU

Nieuwe Voordeellandenbundel KPN Zakelijk Mobiel buiten EU

Sinds 1 juni 2017 kunnen klanten met een zakelijk mobiel abonnement van KPN bellen en internetten binnen de EU net zoals in Nederland. Per 1 november wordt internetten op de populairste bestemmingen buiten de EU ook voordeliger.

Pagina nummers

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg