Het laatste nieuws van VTM Groep

Nokia 3310

Dit is de nieuwe Nokia 3310

In februari werd het wereldwijd aangekondigd. Oude tijden die herleven. De iconische Nokia 3310 van ‘vroeger’ komt terug. De nieuwe Nokia 3310, gemaakt door het Finse bedrijf HMD Global, is een moderne uitvoering van één van de bestverkopende functionele telefoons aller tijden. Binnenkort ook verkrijgbaar bij VTM.

VTM loop - 29 juli 2017

VTM loop 2017

De VTM Loop, de gezelligste hardloopwedstrijd van het Westland, komt er weer aan. De VTM Groep is trotse sponsor van dit topevenement in de regio. Dit jaar vindt deze plaats op zaterdag 29 juli in Maasdijk. We hopen u ook dit jaar weer te mogen verwelkomen!

Doorschakelen iPhone voor KPN ÉÉN gebruikers

Doorschakelen iPhone voor KPN ÉÉN gebruikers

Helaas werkt de functie gesprekken doorschakelen (aan en uit zetten) op dit moment beperkt, of in sommige gevallen helemaal niet, in de combinatie van KPN ÉÉN en iOS versie 10.3.2. In afwachting van corrigerende maatregelen van KPN en Apple zijn er tijdelijk twee workarounds beschikbaar.

Voice over IP

Nieuwe kansen door uitfasering ISDN en PSTN

Het is u wellicht niet ontgaan, de komende jaren gaat KPN het aanbod voor traditionele telefoniediensten (PSTN / ISDN) moderniseren. Concreet betekent dit dat per 1 september 2019 de enkelvoudige en meervoudige ISDN1/2 en meervoudige PSTN netlijnen volledig uitgefaseerd zullen zijn. Deze ontwikkeling levert nieuwe kansen op voor uw telefonie omgeving.

Zakelijk Glasvezel

Actie Zakelijk Glasvezel KPN per 19 mei 2017

Voor klanten die al gebruik maken van zakelijk glasvezel van KPN geldt momenteel een zeer aantrekkelijk aanbod. Verhoog uw snelheid of maak meerdere poorten beschikbaar. Zo geeft u invulling aan uw zakelijke behoeften en komt meer capaciteit beschikbaar voor uw datadiensten.

Wereldwijde cyberaanval legt talloze computersystemen plat

Wereldwijde cyberaanval legt talloze computersystemen plat

Een wereldwijde cyberaanval (WannaCry-ransomware) legt in tientallen landen computersystemen plat. Vrijdagmiddag werd bekend dat zeker zestien medische instellingen in Engeland zijn getroffen, nu blijkt dat ook talloze andere ICT-systemen zijn aangevallen in onder meer Rusland, China, de Verenigde Staten, Brazilië en een aantal Zuid-Europese landen. Ook in Nederland zijn er machines door de wereldwijde aanval met de WannaCry-ransomware getroffen, zo blijkt uit gegevens van de website MalwareTech.

Roam Like Home

Onbezorgd bellen en internetten binnen de EU al vanaf 1 juni

Goed nieuws! Vanaf 1 juni 2017 gebruikt u uw Zakelijk Mobiel KPN abonnement binnen de EU zoals u in Nederland gewend bent. Uw minuten, sms’jes en MB’s betaalt u dan niet meer apart, maar gaan uit uw huidige bel- en internetbundels. Wel zo gemakkelijk en voordelig! 

Showroomteam op volle sterkte

Showroomteam op volle sterkte

Goed nieuws! Sinds 1 mei draaien de showroom en de Repair&Go service weer op volle sterkte. John de Groot en Aron van Dam zijn al langere tijd bekende gezichten in onze showroom en van onze Repair&Go service. Erik Maliepaard is sinds 1 april begonnen als allround medewerker showroom. Jet van der Knaap is sinds 1 mei aan het team toegevoegd als medewerker showroom.

KPN

KPN moderniseert vaste telefonie netwerk en stopt met ISDN1/2

KPN gaat de komende jaren het aanbod voor traditionele telefoniediensten (PSTN / ISDN) moderniseren of vervangen door toekomstvaste alternatieven. Deze aanpassingen zijn nodig vanwege voortdurende innovatie bij KPN, veranderende klantwensen en een markt waarin vaste telefonie grotendeels is overgegaan naar bellen via internet (VoIP).

Pinnen, ja graag

Alleen nog betalen per pin mogelijk in showroom

Sinds begin april is het niet meer mogelijk om met contant geld te betalen in onze showroom op Honderdland 190 in Maasdijk. Er kan alleen nog met pin betaald worden. Dit om efficiënter te kunnen werken én om de veiligheid van onze medewerkers te kunnen blijven waarborgen. 

Pagina nummers

© copyright 1988-2017 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg