Het laatste nieuws van VTM Groep

M2M Services wint FD Gazelle award

M2M Services is FD Gazelle

M2M Services, onderdeel van de VTM Groep, is FD Gazelle 2017. Daarmee behoort M2M Services tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Deze jaarlijkse groeicompetitie wordt inmiddels voor de veertiende keer georganiseerd door Het Financieele Dagblad. In november trekt FD het land in om de Gazellen Awards uit te reiken aan de winnaars.

De iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X

Voor u op een rijtje; de iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X

Op 12 september introduceerde Apple drie nieuwe smartphones; de iPhone 8, de 8 Plus en de vernieuwende iPhone X. Met de iPhone X laat Apple zien hoe de toekomst van de iPhone er uitziet. De 8 en de 8 Plus weten echter, ondanks enkele fijne vernieuwingen, nauwelijks te verrassen.

KPN versterkt positie als security service provider

KPN versterkt positie als security service provider

KPN is overeengekomen om QSight IT Holding B.V. (“QSight IT”) over te nemen. QSight IT is leverancier van managed security services en public cloud consultancy. Hiermee breidt KPN zijn Cloud en security portfolio verder uit, in lijn met de strategie van KPN om zijn positie als security service provider in Nederland te versterken.

Eén op vijf Nederlandse bedrijven getroffen door cybercrime

Eén op vijf Nederlandse bedrijven getroffen door cybercrime

Eén op de vijf bedrijven met minstens tien werknemers heeft in 2016 te maken gehad met de gevolgen van een cyberaanval. Dat bleek begin deze week uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) naar incidenten met ICT. In de helft van de gevallen moesten bedrijven kosten maken om de schade na een incident te verhelpen.

VTM Groep weer 2 toppers rijker

VTM Groep weer 2 toppers rijker

Met de aanstelling van Daan Poleij en Dax Verolme is de VTM Groep weer 2 toppers rijker. Hiermee is onze expertise en professionele ondersteuning op het gebied van ICT en Telecom wederom toegenomen. Dit past uitstekend bij de groei die de VTM Groep doormaakt.

Ontbijtsessie Wat betekent de AVG voor uw organisatie?

Wat betekent de AVG voor uw organisatie?

Per 25 mei 2018 is de AVG van toepassing. Benieuwd hoe u tijdig kunt voldoen aan deze nieuwe wet- en regelgeving? Dit zetten wij graag voor u uiteen in een ontbijtsessie op vrijdag 17 november.

VTM Groep wint “De Blauwe Veer 2017”

VTM Groep wint “De Blauwe Veer 2017”

Tijdens het jaarlijkse partner event van Telfort Zakelijk is de VTM Groep de trotse winnaar geworden van De Blauwe Veer Award 2017. “Wij zijn enorm trots op deze prijs. Onze duidelijke visie en strategie op de markt is de reden dat wij in de categorie Duidelijk de award in ontvangst mochten nemen,” aldus Hans Olsthoorn, algemeen directeur van de VTM Groep.

Android-smartphones lopen achter met veiligheidsupdates

Helft Android-smartphones lopen achter met veiligheidsupdates

De helft van de smartphones met het Android-besturingssysteem blijft achterlopen met beveiligingsupdates van de telefoons. Maar weinig Android-smartphones hebben een recente veiligheidsupdate: slechts 5% heeft een veiligheidsupdate van augustus 2017 en 11% een update van juli 2017. 

Algemene verordening gegevensbescherming privacy persoonsgegevens

Bedrijven slecht voorbereid op nieuwe privacywetgeving

Veel organisaties zijn niet of nauwelijks voorbereid op de nieuwe Europese wetgeving voor de bescherming van persoonsgegevens. Eerder deze maand stelden deskundigen tegenover het Financieel Dagblad dat veel organisaties de nieuwe regelgeving onderschatten en dat sancties dreigen voor bedrijven die hun privacybeleid niet op tijd op orde hebben. Het aftellen naar 25 mei 2018 is begonnen!

VTM loop 2017

Geslaagde VTM loop 2017

Zaterdag 29 juli vond in Maasdijk voor de 27ste keer de VTM loop plaats. Sinds 2010 is de VTM Groep trotse sponsor van dit topevenement in de regio. Met maar liefst 600 deelnemers was ook dit jaar weer een succes. Zie hieronder de VTM loop in beeld.

Pagina nummers

© copyright 1988-2017 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg