Het laatste nieuws van VTM Groep

Zakelijk Glasvezel

Spectaculaire actie Zakelijk Glasvezel

Hogere snelheden, gratis managed router en géén aansluitkosten

Wanneer u nu overstapt naar zakelijk glas, dan profiteert u van een zeer aantrekkelijk aanbod. Hogere snelheden tegen laag tarief, met gratis managed router. En nieuwe klanten betalen ook nog eens géén aansluitkosten. Heeft u al een zakelijk glasvezel aansluiting? Dan is er een aantrekkelijk verleng aanbod.

The Digital Dutch

VTM naar The Digital Dutch

Donderdag 2 juni neemt VTM deel aan The Digital Dutch. Samen met een aantal van onze klanten en andere KPN business partners laten we ons inspireren om Nederland vooruit te helpen. Hoe zetten we de volgende stap? Hoe helpen we elkaar vooruit?

Let op: internationale wateren

Belangrijk om te weten wanneer u via de zee naar een ander land gaat, u zich in de meeste gevallen op 'internationaal water' bevindt.

Storing mobiele datanetwerk & M2M

De landelijke storing KPN op het mobiele data netwerk en het M2M netwerk is inmiddels verholpen. 

KPN vergroot glas actie bij VTM

Tot 31-08-2016 heeft KPN EEN spectaculaire acties die de aanschaf van Zakelijk Glasvezel ook financiël aantrekkelijk maken!

Wijzigingen KPN ÉÉN / VTM Cloud

Voor 4 april 2016 moeten een aantal zaken geregeld zijn. De KPN Zapper en de Outlookintegratie moeten worden ge-update. Ook zijn er een tweetal URL’s gewijzigd voor de Receptie software en de Callcenter software.

Gepland werk 4G-netwerk 's-gravenzande, Monster, Naaldwijk, Ter heijde

Van 21 t/m 25 maart kunt u verminderd mobiel bereik ervaren.
Onze excuses voor het ongemak.

Waarom minder bereik?
We voeren onderhoudswerkzaamheden uit in uw omgeving om LTE1800 te kunnen leveren. Met LTE1800 realiseert KPN meer dan 2 keer zoveel capaciteit in het 4G-netwerk van KPN. Zo zorgen we ervoor dat u kunt blijven profiteren van de hoge 4G-snelheden die u van KPN gewend bent.

Landelijke storing KPN, RoutIT & Telfort Hosted opgelost

De storing met betrekking op het doorverbinden van telefoongesprekken bij KPN, RoutIT & Telfort is opgelost. 

Vodafone en Liberty Global fuseren Nederlandse activiteiten

Vodafone en Liberty Global willen hun Nederlandse activiteiten laten fuseren in een 50/50 joint venture. De Vodafone Group betaalt aan Ziggo-moeder Liberty een bedrag van 1 miljard euro in contanten. De partijen verwachten de transactie eind 2016 te kunnen afronden. De autoriteiten moeten deze eerst nog goedkeuren.

Hoe de smartphone op 8 jaar tijd de wereld veranderde

Twee miljard mensen wereldwijd gebruiken vandaag smartphones met een internetverbinding. Tegen het einde van dit decennium zouden er dat 4 miljard zijn. Enkel dit jaar al zouden er in China nog eens 500 miljoen worden verkocht. Smartphones zijn de snelst verkopende gadgets in de geschiedenis. 

Pagina nummers

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg