Het laatste nieuws van VTM

Dit is de nieuwe iPhone 7

Dit is de nieuwe iPhone 7

Afgelopen woensdag, 7 september, heeft Apple de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus geïntroduceerd. Volgens velen is dit met recht de beste iPhone ooit. Tegelijkertijd lanceert Apple iOS 10 met veel verbeteringen in functionaliteit.

Telfort Zakelijk Hosted Telefonie MKB

Hosted Telefonie voor het MKB

Optimaal bereikbaar zijn tegen een vaste lage prijs per maand. Zonder te investeren in een dure, nieuwe telefooncentrale. Dat is Telfort Hosted Telefonie, de complete oplossing voor het MKB waar mobiele en vaste telefonie, internet en aanvullende modules volledig zijn geïntegreerd.

Online werkplek: verbinden, samenwerken en bereikbaarheid

Online werkplek: verbinden, samenwerken en bereikbaarheid

Technologie verandert ons dagelijks leven. Zowel privé als zakelijk. Toename van mobiele apparaten, in combinatie met snelle, goedkopere en betrouwbare internet verbindingen maakt dat we steeds meer online zijn. Hierdoor staan we nauwer met elkaar in verbinding, zijn medewerkers beter bereikbaar en kan er optimaal worden samengewerkt.

flexibel mobiel werken

Beperkte ICT-voorzieningen belangrijkste reden waarom werknemers (nog) niet mobiel werken

Mobiel werken wordt steeds breder gedragen in Nederland. Werknemers omarmen het nieuwe werken en ondernemers zien dat het concrete resultaten begint op te leveren. Er is echter nog veel ruimte voor verbetering.

Bereikbaarheid MKB

MKB wil zakelijke en privégesprekken liefst gescheiden houden

De meerderheid van de medewerkers in het MKB houdt zakelijke en privégesprekken het liefst altijd strikt gescheiden. Ook hebben MKB'ers behoefte aan verschillende functies op het gebied van optimale bereikbaarheid en gebruikerservaring.

VTM loop

VTM loop - 30 juli 2016

De gezelligste hardloopwedstrijd van het Westland: de VTM Loop. Dit jaar vindt deze loop plaats op zaterdag 30 juli in Maasdijk. We hopen u ook dit jaar weer te mogen verwelkomen!

KPN ÉÉN - dé totaaloplossing voor uw bedrijfscommunicatie

Vaste en mobiele telefonie en ICT geïntegreerd in KPN ÉÉN

Communicatiemogelijkheden nemen toe en groeien steeds meer naar elkaar toe. Dat biedt praktische voordelen en zakelijke kansen. Toegang tot de cloud maakt het makkelijk om online te vergaderen, documenten te delen en op afstand samen te werken. KPN ÉÉN optimaliseert bereikbaarheid en samenwerking. Helder en eenvoudig. 

KPN Zomerspecial 2016

Ga goed voorbereid op vakantie

Meer dan 50 van de Nederlandse vakantiegangers gebruikt een checklist voor de bagage uit angst om niets te vergeten. Om goed voorbereid de vakantie in te gaan, voegen we daar de ICT-vakantiechecklist aan toe.

Royal Delft Group

"Geen verrassingen meer wanneer men buiten de bundels komt"

Royal Delft Group, de leverancier van het wereldberoemde Delftsblauw sieraardewerk, is de samenwerking aangegaan met VTM Groep voor zakelijk mobiel van Telfort. “Met name het onbeperkt bellen is een fikse verbetering op maandelijkse kosten. Geen verrassingen meer wanneer men buiten de bundels komt.”

VTM Groep in Ondernemend Magazine

Publicatie VTM Groep in Ondernemend Magazine

Twee weken geleden verscheen een ICT en Telecommunicatie special van Ondernemend Magazine, een regionaal business-to-business magazine. Natuurlijk kon VTM Groep, als totaalleverancier van ICT en Telecommunicatie oplossingen, daarin niet ontbreken.

Pagina nummers

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg