Het laatste nieuws van VTM Groep

VTM Groep versterkt marktpositie door overname klantportfolio VolkerWessels

VTM Groep kondigt vandaag de overname aan van de klanten van VolkerWessels Telecom die zakelijke diensten afnemen bij KPN. Deze overname zal per 1 januari 2016 voltooid zijn.

VTM legt KPN EEN uit in 3 minuten

Een uitleg over KPN EEN aan de hand van een leuk en kort filmpje! 

Kerstkaart

Directie en medewerkers wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar!

Directie en medewerkers wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar!

Per 25-01 geen 'gemiste oproep' sms meer voor niet-VoiceMail gebruikers

Personen die hun VoiceMail uit hebben gezet ontvangen per 25-01-2016 de 'gemiste oproep'-sms niet meer. Deze sms informeert u door wie, wanneer en hoe vaak is gebeld gedurende de tijd dat u onbereikbaar was. 

VeliQ realiseert doorstart

VeliQ, aanbieder van het cloud-gebaseerde Mobile Service Platform, heeft na een korte onderhandelingsperiode met succes een doorstart gerealiseerd zodat de dienstverlening naar de partners van VeliQ en hun klanten is gewaarborgd. Veliq levert het Mobile Service Platform (MobiDM) onder meer aan KPN, T-Systems, Capgemini en VTM.

Cisco Select certificering toegekend aan VTM

De dynamiek van de telecom en IT markt dwingt ons iedere dag beter te worden. Onze medewerkers worden daarom continue getraind en gecertificeerd. Dit heeft ertoe geleid dat Cisco de Cisco Select en Small and Midsize Business Specialization certificering aan VTM heeft toegekend. Deze certificering bevestigt de voortdurende investering van VTM in technologische specialisatie. 

Nieuwe iPhone-update bezorgt je torenhoge rekeningen

Apple-fans hebben vorige week ongetwijfeld al de nieuwste versie van iOS, het mobiele besturingssysteem, op hun iPhone of iPad gezet. Ondanks enkele merkbare verbeteringen, is er alvast ook minstens één verandering die minder positief uitdraait voor de meeste gebruikers. 

Eindhoven - Regio Business Dagen

Op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober 2015 vindt wederom de Regio Business Dagen Zuidoost-Brabant plaats, hèt grootste netwerkevenement voor de regio Eindhoven. Dit jaar is onze organisatie ook (weer) aanwezig met een stand! Wij bereiden ons voor op alweer de 23e editie en wij hopen u daar ook te verwelkomen als bezoeker! 

Melding binnenbrand bij VTM

Op zondagavond kregen de brandweerkorpsen van Maasdijk en Maassluis de melding van een brand bij VTM. Bij aankomst was duidelijk te zien dat ons pand vol rook stond. Inmiddels had een medewerker van ons beveiliginsbedrijf de deur al open gezet. De brandweer constateerde al snel dat de mistgeneratoren in werking waren gezet. Die gaan aan bij een inbraakmelding.

 

 

Negatief update-advies voor iOS 9

Wereldwijd heeft een groot aantal gebruikers van Apple iPhones, iPads en iPod Touch muziekspelers problemen met hun apparaat na een poging iOS 9 te installeren. Experts raden momenteel af iOS 9 te downloaden en te installeren.

Pagina nummers

© copyright 1988-2017 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg