Het laatste nieuws van VTM Groep

Inschrijven voor de VTM loop 2015 is weer mogelijk!

Op zaterdag 25 juli, tijdens het Spektakel van Maasdijk, vindt om 14:00 uur de VTM Loop plaats. Ook dit jaar zijn we weer trotse sponsor van deze loop die plaats vindt in- en rondom Maasdijk.


KPN-Excellence-Business-Partner

VTM is Excellence Platina Business Partner!

Met ingang van 18-6-2015 is VTM ‘Excellence Platina Business Partner’ van KPN. Als Excellence business partner gaan we nog een stap verder dan u van ons gewend bent. Het is een nieuwe formule, die uitsluitend is voorbehouden aan volledig gecertificeerde business partners van KPN. We zijn daarom trots op deze benaming!

Aangetekend mailen

Gemeenten mailen met Privacy Waarborg

”Mailen met privacy waarborg”! Het CBP gaat streng toezien op de verwerking van persoonsgegevens door de Nederlandse gemeenten. 

KPN verhoogt data bundels

Databundels KPN Zakelijk Mobiel en KPN EEN worden verhoogd!

Op 1 juni 2015 worden enkele wijzigingen doorgevoerd in de bestaande producten van Zakelijk Mobiel. Vanaf 1 juni, meer data voor het zelfde geld! 

VTM en Stichting Arosa

Stichting Arosa werkt efficiënter door de hulp van VTM

Stichting Arosa zet zich in voor de slachtoffers huiselijk geweld. Deze dienstverlening vindt plaats in de opvang en sinds kort ook daar buiten. Deze andere manier van werken vraagt om een andere inrichting van de organisatie. Namelijk van werken achter een bureau met een vaste pc naar werken op verschillende locaties met een smartphone en ipad.

Voorbeeld spookfactuur

Let op spookfacturen!

Bij SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) komen de laatste tijd signalen binnen over facturen afkomstig van de bedrijven NL Domein Host en/of Domeinhost Nederland. De facturen zijn zogenaamde ´spookfacturen´ en wij adviseren u deze niet te betalen.

Goedkoper én meer zekerheid; Aangetekend Mailen

Het versturen van post wordt steeds duurder. De goedkoopste verzending kost momenteel € 0,69. Om kosten te besparen en uw postproces effiënter in te richten, kunt u uw totale postproces digitaliseren voor zowel vertrouwelijke als niet vertrouwelijke stukken. Hoe gaat dit in zijn werk?

Cheque - VTM Round Table Conference

20.000 Euro voor Stichting Laureus en Voedselbank Westland

Afgelopen maandag (16 maart 2015) vond de VTM Round Table Conference plaats. Het was een geweldig evenement met een mix van culinaire hoofdstandjes en bijzondere sprekers. De organisatie was in handen van Ronde Tafel Westland en VTM was hoofdsponsor. Er is dit jaar een record aan sponsor geld opgehaald, namelijk € 20.000 wat dient voor de Voedselbank Westland en Stichting Laureus

Beekenkamp

Beekenkamp vindt nieuwe communicatiepartner in VTM Groep

VTM is trots op de samenwerking met Beekenkamp. Sinds eind 2014 is VTM de specialist voor mobiele telefonie, voor beekenkamp. 

Pagina nummers

© copyright 1988-2017 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg