Het laatste nieuws van VTM Groep

VeliQ realiseert doorstart

VeliQ, aanbieder van het cloud-gebaseerde Mobile Service Platform, heeft na een korte onderhandelingsperiode met succes een doorstart gerealiseerd zodat de dienstverlening naar de partners van VeliQ en hun klanten is gewaarborgd. Veliq levert het Mobile Service Platform (MobiDM) onder meer aan KPN, T-Systems, Capgemini en VTM.

Cisco Select certificering toegekend aan VTM

De dynamiek van de telecom en IT markt dwingt ons iedere dag beter te worden. Onze medewerkers worden daarom continue getraind en gecertificeerd. Dit heeft ertoe geleid dat Cisco de Cisco Select en Small and Midsize Business Specialization certificering aan VTM heeft toegekend. Deze certificering bevestigt de voortdurende investering van VTM in technologische specialisatie. 

Nieuwe iPhone-update bezorgt je torenhoge rekeningen

Apple-fans hebben vorige week ongetwijfeld al de nieuwste versie van iOS, het mobiele besturingssysteem, op hun iPhone of iPad gezet. Ondanks enkele merkbare verbeteringen, is er alvast ook minstens één verandering die minder positief uitdraait voor de meeste gebruikers. 

Eindhoven - Regio Business Dagen

Op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober 2015 vindt wederom de Regio Business Dagen Zuidoost-Brabant plaats, hèt grootste netwerkevenement voor de regio Eindhoven. Dit jaar is onze organisatie ook (weer) aanwezig met een stand! Wij bereiden ons voor op alweer de 23e editie en wij hopen u daar ook te verwelkomen als bezoeker! 

Melding binnenbrand bij VTM

Op zondagavond kregen de brandweerkorpsen van Maasdijk en Maassluis de melding van een brand bij VTM. Bij aankomst was duidelijk te zien dat ons pand vol rook stond. Inmiddels had een medewerker van ons beveiliginsbedrijf de deur al open gezet. De brandweer constateerde al snel dat de mistgeneratoren in werking waren gezet. Die gaan aan bij een inbraakmelding.

 

 

Negatief update-advies voor iOS 9

Wereldwijd heeft een groot aantal gebruikers van Apple iPhones, iPads en iPod Touch muziekspelers problemen met hun apparaat na een poging iOS 9 te installeren. Experts raden momenteel af iOS 9 te downloaden en te installeren.

De iPhone 6s en de iPhone 6s Plus in pre-order

Gisteravond (09-09-2015) heeft het Apple-Event plaatsgevonden, welke in het teken stond van de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus.
De bekendmaking van de toestellen betekent helaas niet dat deze meteen al leverbaar zijn. Echter betekenthet wél dat u de toestellen al kunt bestellen! Hoe eerder u bestelt, hoe eerder u het toestel in uw bezit heeft.

Benieuwd hoe u nog meer uit uw KPN ÉÉN omgeving kunt halen?

KPN ÉÉN is een product waarbij u het beheer zelf in de hand hebt via de Telefooncentrale Beheer App en/of via het Broadsoft platform.
Dagelijkse wijzigingen voor uw telecomomgeving kunt u als beheerder gemakkelijk zelf doorvoeren. Denk hierbij aan het configureren van toestellen, het inspreken van voicemail, het toevoegen- of verwijderen van gebruikers uit belgroepen enzovoort.

VTM Loop 2015 is wegens de weersomstandigheden afgelast

VTM Loop 2015 is wegens de weersomstandigheden afgelast

Stichting oRUNge - Roparun 2016!

VTM is supporter van sport en dus ook van Stichting oRUNge. Het team van VTM bestaat uit veel sportieve mannen en vrouwen, zo ook collega Barend de Wit. Met zijn team doet hij mee met de Roparun 2016 en zettten ze zich in voor de strijd tegen kanker.  

Stichting oRUNge stelt zich hier voor! 

Pagina nummers

© copyright 1988-2017 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg