Het laatste nieuws van VTM

Zakelijk Glasvezel

Stap over op Zakelijk Glasvezel

Hoge bandbreedte, scherpe tarieven

Grote bandbreedte, hoge internetsnelheden, gebruik maken van de ongekende mogelijkheden van de cloud? De oplossing heet glasvezel. Glasvezel is snel, betrouwbaar en vandaag de dag onmisbaar voor uw bedrijf. Stap over en profiteer van een zeer scherp aanbod.

VTM Groep lid van Business Club Excelsior Maassluis

VTM Groep lid van Business Club Excelsior Maassluis

Sinds het begin van het nieuwe seizoen is VTM Groep lid geworden van de business club van Tweede divisie club Excelsior Maassluis. Afgelopen zaterdag werd dit officieel bekrachtigd met ondertekening van het contract. In de rust van Excelsior M - Barendrecht werden de handtekeningen gezet.

Flexibel werken, ook in uw bedrijf

Flexibel werken, ook in uw bedrijf

Medewerkers zijn steeds mobieler. Vaste kantoortijden zijn verleden tijd. U als ondernemer en uw medewerkers zijn altijd bereikbaar en werken waar en wanneer ze willen. Met de huidige mobiele en cloudoplossingen is flexibel werken eenvoudig in te voeren. Ook in uw bedrijf.

Apple iOS 10

Update besturingssysteem iOS 10

Vanaf vandaag, 13 september 2016, kunnen gebruikers van de iPhone 5 of nieuwer, een iPad 4 of nieuwer, of iPad mini 2 een update verwachten van het besturingssysteem iOS. Hieronder een overzicht van enkele belangrijke wijzigingen van iOS 10.

KPN ÉÉN - totaaloplossing bedrijfscommunicatie MKB

KPN ÉÉN ook interessant voor u?

Donderdag 6 oktober 2016 organiseert VTM Groep een ontbijtsessie over KPN ÉÉN. Tijdens deze sessie komt u alles te weten over KPN ÉÉN en kunt u meteen uw vragen stellen aan de specialisten. Tegelijk geniet u van een smakelijk ontbijt.

Dit is de nieuwe iPhone 7

Dit is de nieuwe iPhone 7

Afgelopen woensdag, 7 september, heeft Apple de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus geïntroduceerd. Volgens velen is dit met recht de beste iPhone ooit. Tegelijkertijd lanceert Apple iOS 10 met veel verbeteringen in functionaliteit.

Telfort Zakelijk Hosted Telefonie MKB

Hosted Telefonie voor het MKB

Optimaal bereikbaar zijn tegen een vaste lage prijs per maand. Zonder te investeren in een dure, nieuwe telefooncentrale. Dat is Telfort Hosted Telefonie, de complete oplossing voor het MKB waar mobiele en vaste telefonie, internet en aanvullende modules volledig zijn geïntegreerd.

Online werkplek: verbinden, samenwerken en bereikbaarheid

Online werkplek: verbinden, samenwerken en bereikbaarheid

Technologie verandert ons dagelijks leven. Zowel privé als zakelijk. Toename van mobiele apparaten, in combinatie met snelle, goedkopere en betrouwbare internet verbindingen maakt dat we steeds meer online zijn. Hierdoor staan we nauwer met elkaar in verbinding, zijn medewerkers beter bereikbaar en kan er optimaal worden samengewerkt.

flexibel mobiel werken

Beperkte ICT-voorzieningen belangrijkste reden waarom werknemers (nog) niet mobiel werken

Mobiel werken wordt steeds breder gedragen in Nederland. Werknemers omarmen het nieuwe werken en ondernemers zien dat het concrete resultaten begint op te leveren. Er is echter nog veel ruimte voor verbetering.

Bereikbaarheid MKB

MKB wil zakelijke en privégesprekken liefst gescheiden houden

De meerderheid van de medewerkers in het MKB houdt zakelijke en privégesprekken het liefst altijd strikt gescheiden. Ook hebben MKB'ers behoefte aan verschillende functies op het gebied van optimale bereikbaarheid en gebruikerservaring.

Pagina nummers

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg