Het laatste nieuws van VTM Groep

Let op: internationale wateren

Belangrijk om te weten wanneer u via de zee naar een ander land gaat, u zich in de meeste gevallen op 'internationaal water' bevindt.

Storing mobiele datanetwerk & M2M

De landelijke storing KPN op het mobiele data netwerk en het M2M netwerk is inmiddels verholpen. 

KPN vergroot glas actie bij VTM

Tot 31-08-2016 heeft KPN EEN spectaculaire acties die de aanschaf van Zakelijk Glasvezel ook financiël aantrekkelijk maken!

Wijzigingen KPN ÉÉN / VTM Cloud

Voor 4 april 2016 moeten een aantal zaken geregeld zijn. De KPN Zapper en de Outlookintegratie moeten worden ge-update. Ook zijn er een tweetal URL’s gewijzigd voor de Receptie software en de Callcenter software.

Gepland werk 4G-netwerk 's-gravenzande, Monster, Naaldwijk, Ter heijde

Van 21 t/m 25 maart kunt u verminderd mobiel bereik ervaren.
Onze excuses voor het ongemak.

Waarom minder bereik?
We voeren onderhoudswerkzaamheden uit in uw omgeving om LTE1800 te kunnen leveren. Met LTE1800 realiseert KPN meer dan 2 keer zoveel capaciteit in het 4G-netwerk van KPN. Zo zorgen we ervoor dat u kunt blijven profiteren van de hoge 4G-snelheden die u van KPN gewend bent.

Landelijke storing KPN, RoutIT & Telfort Hosted opgelost

De storing met betrekking op het doorverbinden van telefoongesprekken bij KPN, RoutIT & Telfort is opgelost. 

Vodafone en Liberty Global fuseren Nederlandse activiteiten

Vodafone en Liberty Global willen hun Nederlandse activiteiten laten fuseren in een 50/50 joint venture. De Vodafone Group betaalt aan Ziggo-moeder Liberty een bedrag van 1 miljard euro in contanten. De partijen verwachten de transactie eind 2016 te kunnen afronden. De autoriteiten moeten deze eerst nog goedkeuren.

Hoe de smartphone op 8 jaar tijd de wereld veranderde

Twee miljard mensen wereldwijd gebruiken vandaag smartphones met een internetverbinding. Tegen het einde van dit decennium zouden er dat 4 miljard zijn. Enkel dit jaar al zouden er in China nog eens 500 miljoen worden verkocht. Smartphones zijn de snelst verkopende gadgets in de geschiedenis. 

KPN ÉÉN ontbijtsessie 18 februari 2016

KPN ÉÉN ook interessant voor u?

Laat u informeren tijdens de ontbijtsessie bij VTM Groep over KPN ÉÉN op 18 februari 2016!

Spectaculaire korting op Zakelijk Glasvezel: 30% korting én meer!

Zakelijk glasvezeldiensten van KPN bieden een capaciteit tot 1 Gbit/s. Zakelijk Glas is leverbaar met synchrone internetsnelheden van 10, 20, 30, 50 en 100 Mbit/s. Dat betekent dat u altijd evenveel kunt uploaden als kunt downloaden. Behalve zeer snel is het netwerk ook uiterst betrouwbaar, met een beschikbaarheid van 99,9%. Deze lijnen zijn te combineren met een zakelijk internet aanbod of een VPN netwerk om efficiënt werken tussen vestigingen te faciliteren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Tot 31-03-2016 heeft KPN twee spectaculaire acties die de aanschaf van Zakelijk Glasvezel ook financiël aantrekkelijk maken! 

Pagina nummers

© copyright 1988-2017 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg