Het laatste nieuws van VTM Groep

Royal Delft Group

"Geen verrassingen meer wanneer men buiten de bundels komt"

Royal Delft Group, de leverancier van het wereldberoemde Delftsblauw sieraardewerk, is de samenwerking aangegaan met VTM Groep voor zakelijk mobiel van Telfort. “Met name het onbeperkt bellen is een fikse verbetering op maandelijkse kosten. Geen verrassingen meer wanneer men buiten de bundels komt.”

VTM Groep in Ondernemend Magazine

Publicatie VTM Groep in Ondernemend Magazine

Twee weken geleden verscheen een ICT en Telecommunicatie special van Ondernemend Magazine, een regionaal business-to-business magazine. Natuurlijk kon VTM Groep, als totaalleverancier van ICT en Telecommunicatie oplossingen, daarin niet ontbreken.

Bedrijven kiezen steeds vaker voor cloud-first en zelfs cloud-only strategieën

Bedrijven kiezen steeds vaker voor cloud-first en zelfs cloud-only strategieën

Onderzoeksbureau Gartner voorspelt dat een bedrijfsbeleid waarin de cloud nog wordt genegeerd in 2020 een zeldzaamheid zal zijn. De cloud zal in toenemende mate de standaard optie worden. Bedrijven kiezen steeds vaker voor cloud-first en zelfs cloud-only strategieën. 

IT-managers: iPhone veiligste smartphone

IT-managers: iPhone veiligste smartphone

IT-managers beschouwen Apple als veiligste merk voor mobiele apparaten. Dat blijkt uit een onderzoek dat de site Tech Pro in de VS heeft uitgevoerd. Van de ondervraagden noemt 51 procent de beveiliging van de iPhone erg goed of uitstekend.

LoRa-netwerk Westland

LoRa-netwerk Westland een feit

M2M Services, onderdeel van VTM Groep, lanceert vandaag een LoRa-netwerk voor het Westland. Ruim 40.000 huishoudens en 12.000 bedrijven in de regio kunnen hiermee gebruik maken van de mogelijkheden van het Internet of Things.

Track and Trace van Starcom Systems nu ook via M2M Services

Track and Trace van Starcom Systems nu ook via M2M Services

Starcom Systems is wereldwijd gespecialiseerd in geautomatiseerde track and trace systemen voor vracht, verzending en containers. Starcom Systems is met M2M Services de samenwerking aangegaan, waardoor hun geavanceerde systeem nu ook leverbaar is via M2M Services.

cybercrime

Bescherming tegen cybercrime essentieel

De komende jaren stijgt cybercriminaliteit fors. Procureur-generaal Gerrit van der Burg van het Openbaar Ministerie (OM) denkt dat over vijf jaar ongeveer 50 procent van de criminaliteit bestaat uit cyberzaken. Dat zei hij eerder deze week in Nieuwsuur. Bescherming van uw netwerken en bedrijfsgegevens is (en blijft!) van essentieel belang. 

LoRa-netwerk Westland

M2M Services rolt LoRa-netwerk uit voor het Westland

Eind juni zal een dekkend LoRa-netwerk voor Internet of Things-toepassingen uitgerold zijn in het Westland. M2M Services, onderdeel van VTM Groep, kan zo’n netwerk snel opbouwen. Mede omdat we hiervoor samenwerken met aansprekende strategische partners.

partnerprogramma Sensoring Success

M2M Services partner Sensoring Success

Begin dit jaar is MCS, Partner in Telecom Innovations, gestart met het partnerprogramma Sensoring Success. Belangrijkste doelstelling van dit programma is om snel naar concrete, innovatieve en rendabele Internet of Things-toepassingen toe te werken. M2M Services, onderdeel van de VTM Groep, is één van de aangesloten partners.

VTM Servicedesk 2.0

VTM Servicedesk 2.0

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Eerder deze maand hebben we binnen de VTM Groep onze Servicedesk opnieuw ingericht. Inclusief verhuizing naar een centrale plek binnen de organisatie. VTM Servicedesk 2.0 is daarmee een feit. Belangrijkste doelen; klantvragen nog beter bedienen en voor elke klant één vast aanspreekpunt.

Pagina nummers

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg