Het laatste nieuws van VTM

Studiekring kiest voor meerjarige samenwerking met VTM Groep

Studiekring kiest voor meerjarige samenwerking met VTM Groep

Studiekring is marktleider in Nederland op het gebied van huiswerkbegeleiding, bijles en training voor leerlingen. Voor de telefonie-omgeving heeft Studiekring gekozen voor de VTM Groep als leverancier van Telfort Zakelijk. “Optimale bereikbaarheid is voor ons enorm belangrijk. Om bestaande klanten beter te bedienen en om sneller te kunnen schakelen met nieuwe klanten”, aldus Jan Beunder, financieel directeur van Studiekring.

Vier tips voor uw telefonische afwezigheidsmelding

Vier tips voor uw telefonische afwezigheidsmelding

Met de feestdagen zijn veel bedrijven minder goed bereikbaar. Terwijl goede bereikbaarheid juist een belangrijk onderdeel is voor de klanttevredenheid. Bent u ook tijdens de feestdagen afwezig? Ga dan klantgericht te werk en zorg voor een telefonische afwezigheidsmelding om uw klanten te informeren. Op deze manier kunt u de verwachtingen van uw klanten beheren. 

Kijken in de keuken van: Repair & Go Service

Kijken in de keuken van: Repair & Go Service

Tijd is geld. Wij snappen dat. Ook wanneer u onbereikbaar bent voor uw klant kost dat geld. En dus heeft u geen tijd voor technische mankementen of uitval van uw mobiele apparaten. De specialisten van de Repair & Go Desk van de VTM Groep zorgen ervoor dat u snel weer verder kunt werken, desnoods met vervangende apparatuur.

Internet als basisbehoefte in Nederland

Internet is basisbehoefte in Nederland

In Nederland zijn we steeds meer afhankelijk van internet. Om te kunnen leven én om te kunnen werken. Reden voor minister Henk Kamp van Economische Zaken om draadloos (snel) internet te bestempelen als een basisbehoefte. Net zoals energie en water dat zijn. Het kabinet wil dan ook dat heel Nederland supersnel internet krijgt.

KPN vergroot marktaandeel mobiele markt

Mobiele markt Nederland groeit, KPN vergroot aandeel

De mobiele markt in Nederland zit in de lift. Op jaarbasis laat de dienstenomzet in 2016 nog wel een daling zien, maar in het derde kwartaal steeg de omzet met 3,5% ten opzichte van Q2 dit jaar. Het marktaandeel van KPN groeide in het derde kwartaal tot bijna 43% van de totale dienstenomzet. Daarmee verstevigt KPN zijn leidende positie op de Nederlandse mobiele markt.

KPN Zakelijk Mobiel

KPN Zakelijk introduceert nieuwe mobiele abonnementen voor het MKB

KPN introduceert vanaf 1 december nieuwe zakelijke mobiele abonnementen waarmee MKB-klanten in de hele EU mobiel kunnen internetten, bellen en sms’en. Hiermee speelt KPN in op de toenemende behoefte van MKB’ers die steeds meer internationaal zaken doen.

Voordeel bij VTM Groep

Decembermaand voordeelmaand bij VTM Groep

Wegens succes verlengd: Hardware acties die u niet mag missen

De laatste 2 weken van november heeft u kunnen profiteren van aantrekkelijke kortingen bij VTM Groep. Wegens succes is de actie verlengd. De hele maand december profiteert u van korting op veel producten. Naast het prijsvoordeel ontvangt u bij elk product één of meerdere accessoires. Gratis! Zolang de voorraad strekt.

Generatie iPhone: 15 edities op een rij

Generatie iPhone: 15 edities op een rij

Op 9 januari 2007 kondigde Steve Jobs de iPhone aan. Het betekende een revolutie voor mobiele telefoons. Dat we massaal touchscreens gebruiken en apps installeren is grotendeels te danken aan Apple. In september van dit jaar kwam de iPhone 7 uit en dat is al weer de 15e editie in de rij van iPhone modellen. Tijd om ze alle 15 eens op een rijtje te zetten vonden ze bij DutchCowboys.

DDoS-aanval

DDoS-aanval leidt gemiddeld tot 95.000 euro schade voor klein bedrijf

Een enkele DDoS-aanval (distributed denial-of-service) kan een bedrijf zo maar 1,4 miljoen euro kosten. Dat cijfer hangt in grote mate af van de snelheid waarmee de aanslag wordt gedetecteerd. Voor kleinere bedrijven ligt de gemiddelde schadepost op 95.000 euro.

AA Advies

“Onze totale ICT en Telecom omgeving onder één dak”

Sinds deze zomer is AA Advies, een allround administratie- en financieel advies bureau, overgegaan op KPN ÉÉN. Gelijktijdig zijn zij overgegaan op glasvezel en maken zij gebruik van werkplekbeheer. “Deze verbeteringen leveren voor een kleine MKB organisatie als ons veel voordelen op en neemt ook heel wat werk uit handen” aldus Rosalie van der Ende, Officemanager binnen AA Advies.

Pagina nummers

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg