Het laatste nieuws van VTM

Geen uitzondering voor MKB bij handhaving AVG

Geen uitzondering voor MKB bij handhaving AVG

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) geeft het MKB geen uitzonderingspositie bij het naleven van de AVG. Ook het MKB is ‘gewoon’ verplicht bij te houden wat er gebeurt met klant- en persoonsgegevens. Per 25 mei is de nieuwe regelgeving van toepassing en zullen alle organisaties hieraan moeten voldoen.

Versterking ICT Service Support Desk

Versterking ICT Service Support Desk

Met de recente aanstelling van Arne van Leeuwen is ons Network Operations Center (NOC) wederom versterkt. Eerder is Andreas Hogenes aan het team toegevoegd. Daarmee is onze expertise en support op het gebied van ICT en Telecom weer uitgebreid. En dat is hard nodig, gezien de groei die VTM doormaakt.

Hoe wordt VTM zelf AVG compliant?

Hoe wordt VTM zelf AVG compliant?

De deadline van de AVG nadert. Vanaf 25 mei moeten alle organisaties aan de nieuwe privacyregels voldoen. Hierover heeft VTM het afgelopen jaar onze klanten uitgebreid geïnformeerd, geadviseerd en op weg geholpen. Maar ook binnen VTM zelf staat het AVG traject inmiddels goed in de steigers.

SMS notificatie bij hoogverbruik mobiele data

SMS notificatie bij hoogverbruik mobiele data

Mobiele gebruikers KPN ÉÉN, Zakelijk Mobiel (2016) en KPN Data Only abonnees ontvangen sinds kort een SMS notificatie op het moment dat 50%, 80% en 100% van het individuele datategoed verbruikt is. Dit ter bescherming tegen onverwacht hoge kosten als gevolg van hoogverbruik van nationaal en EU data.

Ontbijtsessie Hoe veilig is uw ICT-omgeving?

Hoe veilig is uw ICT-omgeving?

ICT vormt voor veel organisaties het hart van de organisatie. Een veilige en betrouwbare ICT-omgeving is voor elke organisatie van groot belang. Graag nodigen wij u daarom uit voor onze ontbijtsessie Security & Risk Management op donderdag 31 mei.

Informatiebeveiliging en AVG voor de VRT

Informatiebeveiliging en AVG voor de VRT

Woensdag 25 april 2018 vond in Houten het jaarlijks symposium plaats van de Vereniging van Register Taxateurs (VRT). Bijna 300 aangesloten taxateurs werden deze middag bijgepraat door twee consultants namens VTM. Arno Franken verzorgde een sessie Informatiebeveiliging en Nico Keijser nam de aanwezige taxateurs mee in de nieuwe privacywetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Veel schade MKB door ransomware

Veel schade MKB door ransomware

Tussen 2016 en 2017 heeft ransomware het Europese midden- en kleinbedrijf 80 miljoen euro gekost aan downtime. Dit blijkt uit onderzoek van securityleverancier Datto onder 150 Europese Managed Service Providers. Deze 150 MSP’s bedienen samen ruim één miljoen MKB ondernemingen.

Wehako - keeps it cool

Totaaladvies als basis voor digitalisering en modernisering

Sinds 1 jaar is Wehako klant bij VTM. Waar de uitvraag begon met het vervangen van de telefooncentrale leidde de relatie al snel tot een totaaladvies voor vaste en mobiele telefonie van KPN ÉÉN, de glasvezelverbinding, plus inrichting en beheer van werkplekken en de ICT omgeving. De relatie is in korte tijd uitgegroeid tot een gezonde basis voor de gewenste digitalisering en modernisering van Wehako. Een traject waar zowel VTM als Wehako zeer tevreden over zijn. Lees hier het klantverhaal.

KPN vervangt Zapper app voor MijnGesprek

KPN vervangt Zapper app voor MijnGesprek

De mobiele Zapper app voor KPN ÉÉN wordt vervangen door een nieuwe, modernere app: MijnGesprek. De nieuwe app is speciaal voor zakelijke KPN ÉÉN klanten. Per 30 juni 2018 stopt de ondersteuning op de Zapper app.

Succesvolle eerste kennissessie Security & Risk Management

Succesvolle eerste kennissessie Security & Risk Management

Vrijdag 16 maart heeft de eerste in een reeks kennissessies plaatsgevonden bij VTM over het thema informatiebeveiliging. Tijdens een inspirerende bijeenkomst hebben wij een mooie groep klanten mogen meenemen in de digitale risico’s van vandaag de dag en het belang van informatiebeveiliging en ICT-security voor organisaties.

Pagina nummers

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg