Het laatste nieuws van VTM

Veel schade MKB door ransomware

Veel schade MKB door ransomware

Tussen 2016 en 2017 heeft ransomware het Europese midden- en kleinbedrijf 80 miljoen euro gekost aan downtime. Dit blijkt uit onderzoek van securityleverancier Datto onder 150 Europese Managed Service Providers. Deze 150 MSP’s bedienen samen ruim één miljoen MKB ondernemingen.

Wehako - keeps it cool

Totaaladvies als basis voor digitalisering en modernisering

Sinds 1 jaar is Wehako klant bij VTM. Waar de uitvraag begon met het vervangen van de telefooncentrale leidde de relatie al snel tot een totaaladvies voor vaste en mobiele telefonie van KPN ÉÉN, de glasvezelverbinding, plus inrichting en beheer van werkplekken en de ICT omgeving. De relatie is in korte tijd uitgegroeid tot een gezonde basis voor de gewenste digitalisering en modernisering van Wehako. Een traject waar zowel VTM als Wehako zeer tevreden over zijn. Lees hier het klantverhaal.

KPN vervangt Zapper app voor MijnGesprek

KPN vervangt Zapper app voor MijnGesprek

De mobiele Zapper app voor KPN ÉÉN wordt vervangen door een nieuwe, modernere app: MijnGesprek. De nieuwe app is speciaal voor zakelijke KPN ÉÉN klanten. Per 30 juni 2018 stopt de ondersteuning op de Zapper app.

Succesvolle eerste kennissessie Security & Risk Management

Succesvolle eerste kennissessie Security & Risk Management

Vrijdag 16 maart heeft de eerste in een reeks kennissessies plaatsgevonden bij VTM over het thema informatiebeveiliging. Tijdens een inspirerende bijeenkomst hebben wij een mooie groep klanten mogen meenemen in de digitale risico’s van vandaag de dag en het belang van informatiebeveiliging en ICT-security voor organisaties.

Dit is de Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9

In maart 2018 brengt Samsung zijn nieuwe toptoestel uit in de Benelux, de Galaxy S9 en S9+. De Galaxy S9 moet het vooral van de camera hebben en is verder vooral een verbeterde versie van de S8. Het lijkt in de smartphonewereld steeds lastiger om nog echt te vernieuwen.

CyberAttack DataBreach

Aantal cybersecurity-incidenten in 2017 bijna verdubbeld

In 2017 is het aantal cybersecurity-incidenten bijna verdubbeld. Datalekken, ransomware en DDoS-aanvallen leken aan de orde van de dag. 2017 is zelfs het slechtste jaar tot nu toe als het gaat om cybersecurity. Dit blijkt uit het Cyber Incident & Breach Trends Report van de Online Trust Alliance (OTA).

ICT-security aan de basis van uw bedrijfscontinuïteit

ICT-security aan de basis van uw bedrijfscontinuïteit

ICT wordt voor bedrijven steeds belangrijker, of zelfs onmisbaar. Online werkplekken, meerdere devices met toegang tot bedrijfssystemen en -data, telefonie in de Cloud; ICT vormt het hart van de organisatie. Een veilige, betrouwbare ICT-omgeving is dan ook van groot belang voor uw bedrijfscontinuïteit.

The Digital Dutch 2018

Met VTM naar The Digital Dutch

Donderdag 12 april vindt de 3de editie plaats van The Digital Dutch, in Hangaar 2 in Katwijk. The Digital Dutch is hét ICT evenement waar u bij moet zijn. Deze editie staat de vraag centraal: ‘hoe kun je in Digitale Transformatie succesvol zijn’. Namens ICT en Telecom partner KPN, mag VTM klanten meenemen naar dit inspirerende event.

Ontbijtsessie Wat betekent de AVG voor uw organisatie?

Wat betekent de AVG voor uw organisatie?

Per 25 mei 2018 is de AVG van toepassing. Benieuwd hoe u tijdig kunt voldoen aan deze nieuwe wet- en regelgeving? Dit zetten wij graag voor u uiteen in een ontbijtsessie op donderdag 29 maart.

Ontbijtsessie Hoe veilig is uw ICT-omgeving?

Hoe veilig is uw ICT-omgeving?

ICT vormt voor veel organisaties het hart van de organisatie. Een veilige en betrouwbare ICT-omgeving is voor elke organisatie van groot belang. Graag nodigen wij u daarom uit voor onze ontbijtsessie Security & Risk Management op vrijdag 16 maart.

Pagina nummers

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg