VeliQ realiseert doorstart

VeliQ, aanbieder van het cloud-gebaseerde Mobile Service Platform, heeft na een korte onderhandelingsperiode met succes een doorstart gerealiseerd zodat de dienstverlening naar de partners van VeliQ en hun klanten is gewaarborgd. Veliq levert het Mobile Service Platform (MobiDM) onder meer aan KPN, T-Systems, Capgemini en VTM.

CEO van VeliQ Ron van Bijsterveld bevestigt een consortium van IT-investeerders bereid te hebben gevonden om een doorstart mede mogelijk te maken: “Met deze investering verzekeren we ons niet alleen van een succesvolle doorstart en continuïteit, maar ook van een partner met de ervaring en middelen om onze verdere groei en ambitieuze roadmap te realiseren”. Het investeerderscollectief is verheugd met de investering in VeliQ. “De investering in het unieke platform van VeliQ sluit perfect aan bij ons bestaande portfolio en onze visie op de werkplek van de toekomst,” aldus vertegenwoordiger Rein Hoogland.

Gevolgen voor klanten van VTM

De dienstverlening naar de klanten van VTM is gewaarborgd. Er is geen onderbreking van de dienstverlening geweest. Vanzelfsprekend zal VTM de ontwikkelingen nauwgezet blijven volgen.

Bent u klant en wilt u meer informatie?
Neem contact op met uw accountmanager zodat deze een afspraak met u kan inplannen om u verder te informeren of stuur een mail naar servicedesk-telecom@vtmgroep.nl.

© copyright 1988-2018 VTM Groep | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Info
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie?

Onderdeel van svg