M2M Services is VTM IoT gewordenM2M Services is VTM IoT geworden

Per 1 januari 2020 is M2M Services B.V. definitief VTM IoT geworden. M2M Services was als connectiviteitspecialist voor IoT toepassingen al sinds de oprichting in 2010 onderdeel van de VTM Groep. Om de synergie tussen deze twee merken verder te benadrukken, gaat M2M Services vanaf 2020 over in VTM IoT.

Qua dienstverlening verandert er verder niets. Klanten blijven verzekerd van first class service en dienstverlening en ook onze connectiviteitsoplossingen zijn en blijven van de hoogste betrouwbaarheid en kwaliteit.

Wat goed is, blijft goed!

Joeri Schnetz, operationeel directeur VTM Groep, legt uit wat de wijziging inhoudt voor klanten van M2M Services. “Eigenlijk verandert er niets. Het is eigenlijk vooral een naamswijziging dan dat er organisatorisch veel verandert. Qua dienstverlening verandert er niets, wat goed is, blijft goed!”Integratie van processen en werkwijze

Waar VTM IoT zich volledig richt op M2M en IoT-oplossingen kan gemakkelijk gebruik gemaakt worden van de expertises van onze andere organisatieonderdelen, ICT, Telecom en Cybersecurity. En door faciliteiten zoals de klantportal en het ticketsysteem te delen hebben onze klanten straks nog maar één account en inlog nodig voor het samenwerken met de VTM Groep. Wel zo makkelijk!

Managed Service Provider

Als Managed Service Provider heeft de VTM Groep zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de integratie van ICT, Telecom, Cybersecurity en Internet of Things oplossingen voor de zakelijke markt. Deze zaken hebben allemaal grote raakvlakken met elkaar en lopen soms ook in elkaar over. Door de krachten van M2M Services en VTM verder te bundelen, zijn wij zodoende nog meer in staat om totaalpartner te zijn voor het hele domein van onze klant.

Internet Of Things van VTM

Wereldbol IoT

VTM IoT

Lees meer over VTM IoT, uw Internet of Things provider.

Meer informatie

IP VPN

Oplossingen

Lees meer over de Internet of Things oplossingen van VTM.

Meer informatie

Westland als speeltuin IoT 2

M2M Control Center

Beheer uw M2M aansluitingen in uw M2M Control Center.

Meer informatie

VTM Groep support 1

Support

Neem contact op over de M2M-oplossingen van VTM.

Meer informatie

IoT kennisbank artikelen


Meer weten over onze Internet of Things oplossingen?

Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vul hiernaast het formulier in of neem contact op met onze Business Servicedesk;  0174 52 73 20  of  info@vtmgroep.nl

* verplichte velden