Real-time data, monitoring en beheer

“Voor optimaal beheer en behoud van objecten en collecties is het van groot belang om de waardes van onze meetapparatuur stabiel en frequent binnen te krijgen,” vertelt Marco Martens, productmanager gebouw en klimaat bij Helicon conservation support.

Helicon conservation support is specialist op het gebied van preventieve conservering. Helicon is expert in het ondersteunen van alle mogelijke organisaties bij beheer en behoud van objecten en collecties.

In onderstaande video vertellen Marco Martens van Helicon en René Broxterman van VTM over hoe de connectiviteitsoplossing werkt en tot stand is gekomen.


Meetapparatuur

Onze samenleving beschikt over een grote hoeveelheid objecten die verbonden zijn aan onze maatschappij. Objecten die uniek zijn en/of die we schoonheid en waarde toedichten. Deze objecten verdienen het om zo goed mogelijk behouden te blijven. Dat houdt in dat de conditie van die objecten nauwlettend in de gaten moet worden gehouden.

De juiste meetapparatuur is daarbij een essentieel onderdeel van de dienstverlening van Helicon conservation support. De meetsensoren zijn van groot belang bij het monitoren en reguleren van het klimaat en de omgevingscondities in de opslagruimtes voor optimaal beheer en behoud van objecten en collecties.

“Het is heel belangrijk om de waardes heel stabiel en op gezette tijden binnen te krijgen. De connectiviteit die daarvoor nodig is moet dan ook betrouwbaar zijn. Dat is waar VTM ons bij helpt,” aldus Marco Martens.


Machine to Machine communicatie

De connectivieteitsoplossingen van VTM kunnen in verschillende sectoren en bedrijfsprocessen het verschil maken. VTM heeft de techniek en kennis in huis die organisaties op elk bedrijfsniveau een voorsprong geven. Lees meer over VTM; Internet of Things provider.

 

Helicon conservation supportHelicon conservation support

Helicon conservation support is als expert op het gebied van preventieve conservering gespecialiseerd in het beheer en behoud van objecten en collecties.

 

Terug naar overzicht

Helicon CS meetsensoren

Deel dit artikel via:
9

Helicon Conservation Support

Deskundigheid: 9
Klantgerichtheid: 9
Communicatie: 9

Tevreden over de samenwerking?

Zeer tevreden

Tevreden over de oplossing?

Zeer tevreden

Beveelt u VTM Groep aan?

Ja

Samenvattend uw totaalervaring:

VTM heeft goed meegedacht met oplossingsrichtingen en voor een zeer stabiele en efficiënte oplossing gezorgd voor IoT bij onze klimaat monitoring systemen.