Valstar Simonis flexibel en bereikbaar met KPN ÉÉN

Valstar Simonis is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau. Met de overgang naar KPN ÉÉN kiest Valstar Simonis voor betere bereikbaarheid van alle medewerkers, die werken vanuit 5 vestigingen in Nederland. “De goede kwaliteit van het netwerk en schaalbaarheid van de oplossing zijn belangrijke redenen om te kiezen voor KPN ÉÉN,” aldus Gjalt Huisman, manager IT binnen Valstar Simonis.

Valstar Simonis

Valstar Simonis is al sinds 1948 een onafhankelijk Nederlands advies- en ingenieursbureau op het gebied van duurzaamheid, comfort en veiligheid in gebouwen. Zij adviseren en ontwerpen de benodigde technische installaties voor gebouwen, aangevuld met expertise op het gebied van brandveiligheid, transport, beheer en onderhoud, ICT en energie en duurzame ontwikkeling.

Optimaal bereikbaar onder één nummer, met één telefoon

“Onze adviseurs werken door het hele land, vanuit vijf vestigingen in Nederland. Goede bereikbaarheid van onze mensen is essentieel. Valstar Simonis was op zoek naar een betrouwbare oplossing die de vaste en mobiele telefonie kan integreren op één platform. Bereikbaarheid onder één nummer met één telefoon,” aldus de heer Huisman.

VTM Groep was één van de partijen die mocht meedenken over de juiste oplossing voor Valstar Simonis. Na het in kaart brengen van de situatie en wensen en behoeften van Valstar Simonis is een business case uitgewerkt op basis van KPN ÉÉN.

Gehele portfolio

De heer Huisman “Wij hebben voor de VTM Groep gekozen, omdat zij een betrouwbare partner zijn van KPN en het gehele portfolio kunnen aanbieden van infrastructuur, vaste- en mobiele telefonie. Dat, in combinatie met de goede kwaliteit van het KPN netwerk en de flexibiliteit en schaalbaarheid van de oplossing, maakt dat wij voor deze oplossing hebben gekozen.”

Telefonie in de Cloud

“VTM Groep heeft onze telefonie verhuisd naar de Cloud. Inclusief het onderliggende glasvezel netwerk met VPN. Een flexibele, schaalbare oplossing tegen relatief lage investeringen voor de implementatie. Het instellen van bereikbaarheidsopties is flexibiliteit op maat in te stellen en dankzij een uitgebreide receptiefunctie heeft onze receptioniste op de hoofdvestiging altijd goed inzicht in beschikbaarheid van alle medewerkers.”

“Onze vaste en mobiele telefonie zijn geïntegreerd in één oplossing. Hierdoor zijn al onze medewerkers optimaal bereikbaar, onder één nummer met één telefoon. Via de zapper-app kan iedereen eenvoudig met elkaar bellen en snel zien wie beschikbaar is. Tegelijk biedt het meer overzicht in de facturen en kan de oplossing eenvoudig op maat mee veranderen met onze organisatie. Kortom, een flexibele oplossing, over een bewezen betrouwbaar netwerk.”

Professioneel en deskundig

Over de samenwerking met de VTM Groep besluit Gjalt Huisman met: “De samenwerking met de VTM Groep was direct vanaf het begin zeer prettig. De VTM Groep heeft een makkelijk toegankelijk team van mensen met kennis van zaken, die zaken snel voor ons oppakt. Ze komen afspraken na en er is goed en informeel contact met alle medewerkers. Daar waar nodig wordt snel opgeschaald naar specialisten. Een grote operatie is succesvol afgerond dankzij de VTM Groep als professionele en deskundige partner.” KPN ÉÉN - totaalcommunicatie MKBKPN ÉÉN - dé totaaloplossing voor uw bedrijfscommunicatie

KPN ÉÉN is de zakelijke oplossing voor al uw bedrijfscommunicatie. Combineer de telecom & IT diensten die uw bedrijf nodig heeft en profiteer van één contract, één factuur en één aanspreekpunt.

Meer informatie over KPN ÉÉN

 

 

Terug naar overzicht

Valstar Simonis kl

Deel dit artikel via:
8.7

Valstar Simonis

Deskundigheid: 8
Klantgerichtheid: 9
Communicatie: 9

Tevreden over de samenwerking?

Zeer tevreden

Tevreden over de oplossing?

Zeer tevreden

Beveelt u VTM Groep aan?

Ja

Samenvattend uw totaalervaring:

VTM heeft ons geholpen bij het verhuizen van onze telefonie naar de cloud, de integratie van vast en mobiel en het onderliggende glasvezel netwerk met VPN. Een grote operatie succesvol afgerond dankzij VTM als professionele en deskundige partner.