Make IoT happen

Onze wereld wordt digitaal. Een wereld waarin machines, auto’s, lantaarnpalen, sensoren, gebouwen en nog veel meer verbonden zijn via het internet. Zodra deze ‘dingen’ online zijn, kunnen ze met elkaar communiceren.

Dit Internet of Things biedt mogelijkheden voor bedrijven in verschillende sectoren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vrijdag 12 november organiseert VTM een online kennissessie waarin wij uiteen zetten hoe IoT jouw bedrijf verder helpt.

AANMELDEN


41 miljard apparaten

IoT is de afgelopen jaren hard gegroeid en de verwachting is dat het de komende jaren nog verder zal groeien. Er wordt verwacht dat er in 2027 meer dan 41 miljard apparaten zijn die via IoT met elkaar verbonden zijn.

Via sensoren kan van alles gemeten worden. Data wordt verzameld in een dashboard en dan gevisualiseerd. Op basis van deze data kunnen bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden, ontstaan nieuwe bedrijfsmodellen en kunnen parameters ingericht worden, op basis waarvan acties gegenereerd worden.


Sprekers

Tijdens de sessie geven onze experts een helder beeld van de mogelijkheden van IoT en hoe dit jouw bedrijf verder kan helpen. Je komt alles te weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie én je kunt meteen jouw vragen stellen aan de specialisten.


Praktische Informatie

Locatie:  Online
Datum:  Vrijdag 12 november 2021
Tijd:  9:00 tot 10:00 uur


Inschrijven

Heb je interesse om deel te nemen aan dit event, meldt je dan aan bij jouw accountmanager of meld je aan via onderstaand formulier. Deelname is gratis.

kennissessie MakeIoThappen

Deel dit artikel via:
* verplichte velden

VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things en ERP