Kennissessie Moderne Werkplek

Waar moet je rekening mee houden met betrekking tot inrichting en beheer van werkplekken binnen jouw organisatie? Hoe helpt de werkplek van de toekomst jouw organisatie om (nog) succesvoller te zijn?

Voor VTM zijn dergelijke vraagstukken onze core business. Graag nodigen wij jou daarom uit voor onze online kennissessie: Moderne Werkplek, donderdag 29 april 2021.


Werkplek van de toekomst

Tijdens deze sessie gaan we in op onze visie met betrekking tot de (online) werkplek van de toekomst. Hoe faciliteer je medewerkers op de meest efficiënte manier, zodat zij optimaal en veilig kunnen (samen)werken?

En betekent de Modern Workplace een volledige overstap naar de Cloud? Hoe is de beveiliging geregeld? Wat verandert er voor de gebruiker? En wat is nog de rol van hardware? Tijdens deze sessie gaan we in op alles wat je moet weten om de ICT infrastructuur en Werkplekbeheer optimaal en future proof in te richten.


Sprekers

Erwin den Braber, Business Consultant ICT bij VTM, met ruim 20 jaar ervaring in ICT en Joeri Schnetz, Operationeel Directeur VTM en security expert, laten zien hoe een gedegen ICT infrastructuur en Werkplekbeheer organisaties helpt succesvol te zijn.

Je komt alles te weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie én je kunt meteen jouw vragen stellen aan de specialisten.


Praktische Informatie

Locatie:  Online via Microsoft Teams
Datum:  Donderdag 29 april 2021
Tijd:  9:00 tot 10:00 uur


Inschrijven

Inschrijven kan via jouw VTM accountmanager, via onderstaand formulier, of door een e-mail te sturen naar martin.deheer@vtmgroep.nl.

Voor optimale interactie organiseren wij dergelijke sessies in kleine setting.
Het aantal plekken is daarom beperkt. Deelname is gratis.

VTM Modern Workplace

Deel via:
* verplichte velden

VTM - professionals in ICT, Telecom, Cybersecurity, Internet of Things (IoT) en ERP business optimalisatie